Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
További izgalmak elé néztek!
Sajnos ezek azok az étkek ami a városi embernek mint nekem is csak a legritkábban jut ki. Még valamikor zenéltem akkor nem volt ilyen gond. Az egyik vége még vísított de a zenekar a másik végét már ette a helybeliek nagy büszkeségére.
Na de most komolyan ezt miért kell? Már tiszta nyál a klaviatúrám.
Nekem azért kijut ilyen nagyritkán, persze jó lett volna lemenni de hát úgy alakult hogy nem tudtam.
Amíg magatokhoz tértek és a nyálat feltörlitek elmondom, hogy 27 csapat nevezett ebből következik, hogy 27 disznó halt hősi halált.Minden csapatnak kellett levest főzni-a képen orja leves-toros káposztát,minimum 10 kg kolbász,rengeteg hurkát, sült húst készíteni. Eltudjátok képzelni 27 disznóból mennyi kaja készült? Most felmerül Bennetek mi lett vele, hát megette az a rengeteg ember akik az ország minden részéből ide jöttek kirándulás képen. De nem emlékszem, hogy HE-s trikóban lett volna valaki. Talán a hideg miatt. A poroszlói kajából 570 ember evett. Ezt onnan tudom, hogy 150.- Ft-os kóstoló jegyek voltak és ezzel fizettek a kajáért
Voltak Erdélyből is nem is kevesen. Miskolctól ez nem volt messze. És élvezhetted volna a sok finomságot. Tíz kóstoló jegy 1500.- Ft-ba került ezért egy család degeszre ehette-ihatta magát.
Mi bajod a városi kutyákkal? Nem értem a felháborodásodat, meg ezt a "városi kutyát" sem. Az milyen? Az emberek is raknak magukra kokárdát, szerintem nem tisztünk megítélni, hogy ki hordja hazafiságból, és ki csak megszokásból, vagy mert csak ünnep van. Azt meg azért le kell szögeznem, hogy az embernél undorítóbb állat nincs a Földön, ergo egy kutyán őszintébb a kokárda, mint egy emberen, mert Ő nem tudja, miért is hordja...
Bocsánat! Nem akartam Neked rosszat. Én ezt a dolgot azért vettem fel, hátha néhányan elgondolkodnak azon, hogy időnkét ki kellene kapcsolni a számítógépet és elmenni valahova a családdal. Ezek a bulik az utazást leszámítva 3-4 doboz cigi árából kijönnek Az étkezésre gondolok.
Persze, értem én, semmi rosszra nem gondoltam, csak vicceltem. Mindamellett, ahogy olvastam a hozzászólásod második részét, az már korántsem vicces, inkább valóban elgondolkodtató, hogy tényleg érdemes lenne feltápászkodni a székből, meg a gép elől és kisöpörni a családdal a szabadba, és milyen igazad is van.
Az országban szinte minden héten rendeznek valahol ehhez hasonló bulikat. Nálunk Porolón július végén rendezik a három napos kakas szépségversenyt és bogrács fesztivált. Tavaly 34 csapat indult, hatalmas össze jövetel volt. Február 25.-én Szegeden volt a Toros pálinka fesztivál. Másfél tonna húst dolgoztak fel kajának. Ez is három napos program volt, ha jól tudom hetvenen neveztek a pálinkájukkal. Ezeken a bulikon kirakodó vásár is van. Az ország minden részéből jönnek a kézművesek. És nem a gagyi a jellemző.
Ha lenne rá keret, meg idő, én is csak ilyeneken lógnék állandóan. Gyerekkorom óta nem voltam egy jó kis disznóvágáson, már úgy hiányzik, mint egy falat kenyér, mert én is azon nőttem fel, ami otthon az ólban röfögött...
Szerk.: És igen, jó reggelt mindenkinek...
Én már 6 tól felvagyok, de rég láttalak már.
Nekem is le kellene mennem a műhelybe méricskélni egy keveset, munka előtt nem nagyon van kedvem a végén még lentragadok.
Ez most csak 8 óra lesz. Majd ha lesz külön egy pár négyzetméteres fűtött műhelyem nagyobb kedvvel megyek műhelyezni.
Tegnap este 8 körül én is majd szét fagytam abban a szélben, de megérte. Megint sikerült majd egy platónyi "ipari hulladékot" hazakukázni. Lassan már neki kellene állni a pincében az "újrahasznosításnak", meg a rendrakásnak, csak hát a hideg még ott is uralkodik.
Ja és este megint esett a hó felénk. (ideátt)
Sem kedved, sem energiád.
Akkor megyek és segítek rendet rakni, előtte azért az utánfutót összetákolom rendesen.
nekem csak egy fók van tele meg mégegy, emg egy szekrény mindenféle alkatrésszel. Anyu miníg azzal cseszeget, hogy dobjam ki mert minek nekem.
Nekem egy 10 nm-es pincében áll derékig a "kincs". Feleségem engem is agitál a kidobásukra, meg, hogy minek ennyi kacat. A poén az, hogy én még csak nem is értek hozzá annyira...
Figyi én nagyon kezdő vagyok ugyhogy sokmindenre nem tudom használni, de még jó lesz
Akkor én is megyek, kincsek nekem is kellenek. Szóljatok
Na ne már, a dinamós hegesztőről meg honnan tudsz? Csak Gábor volt ott, Imi, és én. :hide:
10 nanométer? Abban még a fény sem tud megfordulni.
Hehe, ez volt a csel, szemfülesek észreveszik...
Persze négyzetméterre gondoltam...
Azt nem mondtam, hogy ki is akarom dobni...
Pedig csak akard! Én is megyek, az autóm hátsó ülését felhajtva akkora hátul a hely, hogy simán elalszik benne 2-3 olyan méretű ember is, mint én. Szóval van hely benne bőven!
Visszatért ampi. Pezsgőt kell bontani. Mostantól állandó leszel? Vagy csak imitt-amott benézel?
No akkor ez autó kétve hiszem, hogy egy sima " mi autónk". Az inkább motoros esernyő vagy inkubátor, bevásárlószatyor stb..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |