Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De most akkor ki legyen a célpont, mert egyik sem jobb, mint a másik. Sőt már az emberek sem tudják hogy nekik mi a jó. Már kezdem azt hinni, hogy velem és azzal a pár józan ésszel gondolkodó emberrel van a baj, aki még gondolkodik. De az a legszörnyűbb az egészben hogy mindenki változtatni akarna, de senki sem tesz semmit. És megint csak elmennek majd szavazni a jól megetetett emberek és utána ismét 4 év kínlódás után minden újból kezdődik. De hogy lehet hogy ez senkinek sem tűnik fel?
hali! szal ere mert a havrnek is mükik
Dehogynem tűnik fel..Csak a politika mozgatója a pénz. Ez köztudott: mi kell a népnek, cirkusz és ingyenkenyér. Ha pedig nincs pénz elég, mert abból soha nem elég akkor jön a korrupció. Tudod mi a korrupció: ha kimaradsz belőle. Most telepocis emberkék magyarázzák el nekem , hogy mi a jó. De 4 évben csak egyszer látom őket vagy még akkor se. Tisztelet a kivételnek...
Igen! Erre gondoltam.
Doncso: A stílus fél siker, én is sokszor fél szavakba írok ami nem jó.
És akkor ez életünk végéig így lesz? Mert van 2 lehetőség. Egy lelépek M.O.ról és megpróbálok külföldön boldogulni, és persze külföldiként utálni fognak. Kettő hogy itt maradok és tűröm ami itt folyik és egyik napról a másikra élek. Most meg hallom a sajtóban hogy a Román miniszter milyen büszke ránk, hogy ilyen nyugodtak vagyunk. Hát már nem azért de ez így nagyon nem kóser. Valamit tenni kell. De, mint te is írtad mindent a pénz mozgat. Aki meg tenne ellene valamit, annak meg nincs. Na jó mindenki gondolkodjon el ezeken, de én már nagyon unom ezt a helyzetet.
Inkább kicsit visszafogom magam, mert ez tényleg nem idevaló, de ezeken a dolgokon hamar felforr a procim.
Saját életemből is tudom:ha van pénzed akkor előtérbe kerülsz és akkor te vagy a becsület mintaképe.. A baj az, hogy most a tőke nagyon rossz helyen van. Most mindent a "válsággal" magyaráznak pedig ennek a harmada sem igaz. Csak míg az emberek a mónikasót bámulják addig te ne várj itt változást. Másik ezzel a felelőtelen globalista politika nem csak itt hanem sok országban az embereket a csőd szélére jutatta parallel kiírtva még a nemzeti hovatartozást is. Amerikában több szines gyerek születik mint fehér. Egy a gond : ott csak az indiánok vannak otthon. Inog a nagy jelkép a szabadság-szobor is. Az ő hülyeségük csapódik le itt. Mert mindenki nem mehet el a hazájából. A jenkik viszont kozmopoliták...
Egy kis témaváltás, de nem maunika A lényeg itt: És ő is szabolcsi
Hát egy hét ajtócsapkodás + egy hónap mosolyszünet beleférne a programomba az asszonnyal. Már megint új jelszó kell a gépre... :hide:
Mai puffogásom...
Egy cikk megint kiverte nálam a biztosítékot. Akkora lángelmék írkálnak, hogy csak na, épphogy nem ég le a hajuk, az eszem megáll, hogy ilyeneknek megjelenik a förmedvénye. Téma, hogy megdöntötte egy magyar páros a távolsági íjlövészet világcsúcsát, ami még 1266-ból való, a mongolok tartották. Ez mind szép és jó, de utána leírja a csávó, hogy az új rekord 508,7 m, amit a nyílvessző 5 másodperc alatt tett meg, vagyis gyorsabban haladt, mint egy 60 km/óra sebességű autó. Hát, anyádat...micsoda hasonlat, azt az IQ-light agyát az ilyennek. Egy 60-nal csattogó verda fél perc alatt teszi meg az 500 métert. Ha a nyílvessző meg 5 mp alatt, akkor nem nehéz kiszámolni, hogy az átlagsebessége több mint 300 km/óra körül van. És ezt egy 60-nal vánszorgó kocsihoz kell hasonlítani. Járt az ilyen iskolába? Még jó, hogy tud írni...olvasni már nem annyira. Szégyen...
Nem mindenki figyelt 7.-ben fizika órán. Egyébként nem írt valótlant, valóban gyorsabb, nem kicsit, nagyon.
Sziasztok! Csak egy gondolat..:
Ha így ünnepek táján egy ellenőrzés során a következőket találják nálam a rend őrei : -4-5 doboz tojás.. -1-2 csomag házi szárított, morzsolt fűszernövény .. -néhány áramköri lap, műszerek,1-2 fogó akku,zseblámpa.. -esetleg a vidéki vásárban olcsón vett késkészlet, kisbicska. bevisznek tiltott eszköz birtoklásának gyanújával...? (Ugyanis általában szülői látogatás után a fent említett cuccokkal "felszerelkezve" jövünk haza...)
Terroristának néznek, mert bombakészítéshez való cuccaid vannak...
Komolyan, értelmes rendőr csak tud mérlegelni, hogy rendbontani mész, vagy rokonlátogatáson voltál. Ha ennyire sem képes, akkor mondd meg Neki, hogy menjen be a parancsnokához, és kérje a felfüggesztését 6 hónapra...
Te tenorista vagy, a filmekben a gombagyáros tenoristákat mindig áramköri lapokkal és gyantától füstölő pákával mutogatják.
Szerk: Látom tatabike megelőzött. Én is így jövök el a szülői háztól, nyákkészítéshez használt vegyszereket meg gombakészítésre alkalmasnak minősítenék.
Olyan mérges gomba hogy majd felrobban..?
Idézet: „Komolyan, értelmes rendőr csak tud mérlegelni, hogy rendbontani mész, vagy rokonlátogatáson voltál.” ]Hát ezt ajánlom is - csak a viccekben legyenek(...) Egyébként kinek hogy telik az "ünnep"? Nekem ugyanolyan nap mint a többi, mióta itthon vagyok egybefolynak a hétköznapok, hétvégék, ünnepek-mindig történik jó és rossz is.
A mérges gombát onnat ismered,hogy földhöz vágja a kalapját... Más. Most volt az a pont ,hogy TV kikapcs. Minden csatornán csak a csak a sárdobálás van. Az ünnep nem eről szól .. Csak Ők nem tudják..
Ezért nem is mentem ki egy rendezvényre sem, mert mindegyik valamelyik párthoz köthető. Kevesen nem mennek ez indokból csak.
Mindezek közül a legveszélyesebb a gondolkodás.
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Más európai országokban a gyökeresen különböző politikai nézeteket valló pártok és szimpatizánsaik is tudnak együtt ünnepelni, nálunk nem. Innentől kezdve bojkottálok minden központi illetve bármely szervezett megemlékezést mindaddíg, amíg nem lesz változás. Elsősorban mindenkinek belül kell, hogy "valami" megszólaljon, nem holmi külsőségekre kell hagyatkozni. A tegnapi nap "fénypontja": megyünk Pesten, és olyant látok, hogy az állam a padlót súrolja. Kis yorkshire terrieren vagy hasonló kutyán póló, ez még hagyján, de azon egy kokárda. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mire gondoltam közben, illetve mit mondtam a kocsiban.
A mérges kígyó pedig ráncolja a szemöldökét.
Néphagyomány.
( Forrás: ertéel klub ) Idézet: Igazad van! Néha még én is megijedek magamtól...(Hát még az asszony!) „Mindezek közül a legveszélyesebb a gondolkodás.” Hogy mennyi "galiba" van ezeken az ünnepeken...
A gólya a tavasz hirnöke, szabad madár, értelmezhető szimbolikus jelképként is, de a városi kutya ezzel szemben...
Valami vidámabbat kellene már agyalni mert ez csak a szürkeállomány igen intenzív leépüléséhez vezet. :gumicsirke: Pl: ki kit lőtt le stb.. Nem tudom hol olvastam egy megjegyzést: két embertől nem kell tartanod. Az egyik a buta a másik a művelt , de a félművelttől tartózkodjál...
Ha már szóba hoztad a lecsót, ime:
Nem vagyok nagy lecsóbolond, de ez nyami-nyami. :yes:
Ezt már csak mennyiséggel lehetne fokozni, de ennyi is sok 4 embernek, bár nálunk bőven elfogyott.
Tungsram és SALáta kérésére valami vidámabb. Mint említettem a hét végén az országos böllérversenyen fotóztam. Mivel gondolom az ünnepi vacsorán már mindenki túl van így dessertnek néhány fotó:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |