Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez tök jó dolog, de majdnem biztos vagyok benne, hogy itt semmit nem venne. 15km onnan Székesfehérvár, és a falu is még 1,5km. Ahol vagy van ilyen net vagy nincs.
Szerintem már nagyon nehéz újat kitalálni. Az új sztorik vagy gyengék, mint a harmat, vagy olyan jellegűek (itt elsősorban az olyan alkotásokra gondolok, mint a Harry Potter, ami a valósággal még csak köszönőviszonyban sincs), amit én még komoly összegekért sem biztos, hogy végignéznék.
De - mint a statisztikák mutatják - nem csak mi vagyunk, és ezeket is jól el lehet adni - másnak.
Az adatforgalom mennyisége GB-ban...mondjuk nem tudom, miért nem írják utána azt a fránya 'B' betűt, a G egymagában csak egy perfixum, állhat utána bármilyen mértékegység. A zavart az okozza szerintem, hogy van aki keveri a 3G-s telefonokkal, az megint mást jelent. A 'GB'-ot meg keverik a Gigabit szintű hálókártyával, meg a Gigabyte alaplapokkal, úgyhogy egy nagy kutyulmány az egész...
![]()
Aha...így már világos. Engem is a 3G-s mobil telefon zavart meg.
Ez igaz. A filmek nagy részéről elmondható, hogy nem eredeti az ötlet. Az amerikaiak meg előszeretettel csinálnak saját átiratú filmet, főleg francia és japán filmekből, de van bőven olyan nagysikerű amcsi film, aminek pl. német az eredetije. Na meg az utóbbi két évtized fő termése az USA-ban a képregényekre épült, hogy mást ne mondjak. Ritka az eredeti ötlet, és még ritkább, ha jól meg is csinálják. Én a katasztrófafilmeken röhögök, már mindent megcsináltak, de hát elfogytak a természeti jelenségek, az öreg anyaföld nem tud újat mutatni, lemaradt a filmgyártóktól. A lavinás, hegycsúcsos, lezuhanós vacaktól a vizes, mélytengeri gumiszörnyeken át a Föld forró belső magjáig már minden lehetséges anomáliát bemutattak, sőt, kreáltak egy rakás olyat is, ami fizikailag nem lehetséges....
![]()
Engem is megtévesztett már egyszer, mikor haverom mutogatta az ilyen telefonját. Én akkor nem tudtam még, mi az a 3G, mondjuk nem is érdekelt sosem, kapásból a sebességére asszociáltam, aztán kiderült, hogy ez nem az, aminek látszik...
![]()
Nekem a Filmmúzeum nyújt csak élvezhető műsort. Ha meg már nagyon kivagyok filmügyileg, megnézem Regős Bendegúzt a Bakterházzal, vagy Koltay-t a Sose halunk meg-ben. Külföldi filmeknél meg az Angyalok városa, ami nekem élvezhető, csak hát az a bibi, hogy az is egy német film átirata (Berlin felett az ég)...
![]()
Nono! Nem úgy van az! A nagy Gé, a csoporttársam volt. Azért nagy Gé mert Nagy Gábor a becsületes neve és mezének a hátára ez volt írva: "Nagy G." Mondtuk is neki, hogy: "Te vagy a nagy g pont"...
![]()
Jólvanna, de én nem 'kexuális' oldalról közelítettem meg a dolgot...
![]() Azt meg honnan veszed, hogy ismered azt a 'másik G'-t? Melyik nő hazudta Neked, hogy 'igen, megtaláltad!'? ![]() Idézet: „Szélessávú (3G/HSDPA) lefedettség” Honnat veszitek ezt a 3GB-os letöltés stb? ![]() ![]()
Nekem pedig a legkedvesebb filmem: Istenem füstöl a TV.
![]()
Ja..., - Koltay... Eljátszotta egyszer az illetékes elvtársat, aztán úgymaradt.
Én ma hajnal kettőig néztem filmet. A furcsa pár két részét néztem meg, gondolom mindenki ismeri. Hát ennyit és ilyen jót rég nevettem. Csak hát hajnalban nem lehet az embernek torka szakadtából nevetni, mert más ember olyankor már alszik.
![]() ![]() Idézet: „A furcsa pár két részét néztem meg, gondolom mindenki ismeri.” Én nem. Baj? :hide:
Csak nem magadra ismertél az albiban?
![]()
No a pájton az megosztja a humorizálókat.
Én szeretem, de sokan nem bírják. Pedig olyan örök érvényű, mély társadalom, és emberbírálata van, és olyan jól fogták ezt meg a humor oldaláról, hogy le a kalappal! :yes: Idézet: „Az angol abszurd humor jeles képviselője a Monthy Python” A véleményem mint általában az angolokról. :gun: :levele:
Az angol humor... Vannak ilyen kifejezések. Ki tudja, miből születtek. Ha valami poén nem jön be, azt szokták ezzel magyarázni.
Egyet értünk.
![]()
Nekem akkor szokott fájni a hasam, ha úgy nevetek, hogy már fogom a hasam a röhögéstől.
Annál az angol izénél mitől kéne fájnia? A fájdalomtól? Valóban..., az fájni is tud.
Nem hanem a hasmenéstől..Csak az a jobbik rossz mint az angol humor.
![]()
Ez az én hiányosságom, azért nem neked válaszoltam, holott hamarabb írtál, és ráadásul ugyanazt, mert nem tudom miért de hihetetlen volt elsőre, és ha már két ember is ugyanazt írja, akkor hajlamos voltam már elhinni, és mivel a következő hozzászóló részletesebben írta le így az tudományosabbnak hatott, aztán valamiért azt jobban el tudtam fogadni, mint az egyszerűbb magyarázatodat.
Ha ezért megkövezést kapok állom, de vállalom a gondolataimat. És talán még van egy kis nem tudom milyen érzés is bennem, hogy hitetlen vagyok feléd valamilyen mértékben. Mentségemre szóljon, ha megmagyarázhatom, hogy ez majdnem általánosnak tekinthető nálam.
A mai délelőttöm jó volt. Elmaradt egy előadásom(most lesz majdnem 2 hét szünetem)
![]() ![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |