Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én elmegyek, de nem biztos, hogy jól jársz... :hehe:
Ez alap követelmény. Mármint hogy képes a 10. emeleten, legalább 10 percig egyhelyben lebegni, miközben szerel.
Neked van olyanod is? Én fél óra múlva lépek haza, de csak azért, mert a batároman viszem vizsgáztatni.
Én még a batáromat sem értem. Lehet hogy barátomat.
Íme:Bővebben: Link
Bővebben: Link De azért van valami köze hozzá.
Ott a pont! Na megyek, az OFF szelleme legyen Veletek!
Mindig tanul az ember. És műszaki vizsgára viszed.
Üdv mindenkinek!
Teljesen kész vagyok. Ez a mai nap fúú.. A gyakorlaton még jó is volt. Aztán irány a Djuice-hoz telefont vásárolni.. No igen, de itt a csavar. Amit kinéztem az a Samsung Monte. Megyek az üzletbe, megkérdem hogy én mint diák megvehetem-e. Válasz hogy természetesen. Nagy öröm aztán mondja hogy névre szóló közüzemi számla kell vagy útlevél, vagy jogosítvány.. :bummafejbe: Mondom hogy ez nem létezik. A Djuice elvileg a fiatalokért van, de jól kiszúrnak velünk. Továbbá az ajánlatban az szerepel hogy 15.000Ft-ért elvihető a készülék. Ott derült ki hogy 15.000Ft plusz az első havidíj. Mondanom sem kell, nagyon nem tetszett. Ha már az elején beugratnak, akkor mi lesz még közben? Mondom ilyet nem játszunk. Akkor apukámmal megvetetem a vodafon-nál aztán ott vége a történetnek. Most pedig állhatok neki tervezni, holott semmi kedvem nincs, de egy idő után legyőzöm saját magam
Igen, elsőre csont nélkül sikerült az előzetes, utána ment a vizsgára, az is megvan. Két évig le van a gond. Persze drágább lett, de legalább nem kell még évente zöldkártya.
Idézet: Így jár, aki államvizsgára készül. Mára ez a témakör, pontosabban ez a mondat jelenti a tanulás pihentetését. „A vezérdeszkriptor által jelölt tárgy, folyamat stb. rendeltetése, okozata, eredménye, terméke, célja, tárgya, következménye (együttvéve: meghatározottja) a jelet követő deszkriptor által jelölt folyamat, tárgy stb. (együttvéve: meghatározó).”
Életemben nem hallottam még erről a vezérdeszbalabutyról! De azt hiszem jól meg tudok lenni az elkövetkező életemben, ennek a hiányosságomnak az ismeretével is.
Ez olyan mint az embriókriticizmus, csak ez még közérthetőbb. Talán a szukcesszív approximáció hogy Off legyek kissé.
A "tudósok" ugyanazt mondják mint mi egyszerű emberek, csak kitaláltak egy olyan nyelvezetet hozzá hogy azt mi ne értsük és ezáltal nagy okosságnak tűnik...
DuMatyi: Szia Matyikám a sok tanulás is megárt , pihenjél le egy kicsit ! :yes:
Vannak a mozgóképek.. egy kép csinál valamit és utána kezdi elölről ismeritek gondolom. Mivel lehet olyan képet átszerkeszteni? Melyik progi tudja ezt?
Bármelyik, ami fel tudja bontani framekre.
Aham... Valami konkrét progit tudnál mondani?
Egy egyszerű a gifanimátor, abban szerkesztettem régebben ilyet. Most flashben, de gondolom más formátumról van szó.
Teendők:
Sürgősen szükséges szintetizálni a kultúraidegen szegmentumokat. :yes: Meg kell próbálnunk sztenderdizálni a megtérülő erőforrás-menedzsmentet. :yes: Egy absztrakciós létra mentén kell kihasználni az értéklánc menti desztinációszenzitív portfoliót. Szóval, pihenj Matikánk.
Szerintetek a bemutatkozó mondókám utolsó sora kínaiul van, vagy mi? Vagy ezzel kéne kezdeni? Gondolom rájöttetek, hogy miért emlegetem ezt. Pár napja is ír valaki, hogy ez, meg az. Aztán egy nap múlva megint írt, hogy látja, hogy vagyok, meg olvastam, de miért nem válaszolok. Neki még udvariasan elmagyaráztam. Kár, hogy ilyenekért mi nem tudunk kis :felkialtas: -et osztogatni.
Egy Kern, Agárdi paródia a 80' évekből.
Kern: -Hát tessék! Ide sodorja a sárból és napsugár mosóporból gyúrt embert, az etil származékok mértéktelen fogyasztása. Pro primo, a társadalmi tudat, és újra csak pro primo, az individuális önkontroll elferdülésének kvázi kvintesszenciája. Agárdi -Mi van picinyem! Megállt benned a magnószalag? Ez úgy magadtól jön, vagy úgy táplálják beléd?
Én attól vagyok a plafonon, amikor pl. ilyet írnak.
Idézet: „1 x seggithetnél nekem lécc i! Nem tucc o an kapcsit ami biztos h tuggya a 500watsot ja és Mi en nagy trafót kell bele mert van egy 12v 1000wattososom az jo e lene kőszike” Idézet: „Ez úgy magadtól jön, vagy úgy táplálják beléd?” Erre van a managger-képző.
"Kiszera méra bávatag" - mondta Karinthy Frigyes.
Ezek fokozzák, és még tartalmat is csatolnak hozzá.
Amúgy is éhes voltam, de most már egész délig kopogni fognak a szemeim. Amugy sonkás szalámisan jobb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...