Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1282 / 3599
(#) klemo86 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Még akadt egy kis dolgom, nem vadásztam még le az összes szúnyogot Itt zizereg… Persze úgyis csak akkor jön elő, ha lefeküdtem, úgyhogy 8.
Jó nyolc
(#) Stadi válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Idézet:
„Amúgy a kutyusodról még mindig megvannak a képek, amikor pózol”

Nekem még a kutyusom is megvan.

Idézet:
„Ja, aki hajnali fél nyolckor kel, és ez zavarja a világon a legjobban”

Kojak hadnagy megérkezik az autójával, szirénázva. Stavros kérdezi:
- Főnök, minek a sziréna?
- Ha én fel tudok kelni ilyen korán reggel, akkor más se aludjon.
(#) klemo86 válasza Stadi hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

De rég láttam már Kodzseket… Nekem is megvan a kutyám, ez tök jó! Cserélünk egy hétre?
(#) zolee1209 hozzászólása Júl 29, 2010 /

Lenne egy fontos kérdésem!
Valaki tapasztalta, akinek van mályvip profilja, hogy esetleg felcserélődtek a képeinek sorrendje?! Mert én ma ezzel találtam szembe magamat. Ugyanakkor, itt a HE-ről is többször ledobott a rendszer, de ez nem ma jelentkezett, talán egy-két napja. Kezdek ideges lenni, hogy valaki kitalálta a jelszavam... Van valami célzott eszköz ilyen helyek jelszavának feltöréséhez? Ugyanis a jelszavam elviekben senki sem tudja, kitalálni hasraütés- szerűen meg szerintem lehetetlen. Természetesen különböző karakterekkel van tarkítva az egész...
(#) Stadi válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Kojak kérdőn néz Stavrosra, mire ő:
- V.L.! Virágot locsolok!

Csak az eredeti jó a Savalas-fivérekkel.

Nem biztos, hogy jól járnál a kutyacserével.
(#) (Felhasználó 4577) válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Ezzel én is vagyok. Sok dologban, amit saját magam csinálok jobban megbízok, mint egy gyári kínai vacakban.

Az azért nem igaz teljesen, hogy olyan külsőt csinálok neki, amit szívesen nézek hosszú évekig, mert olyat csak gyárban lehetne csinálni, vagy CNC géppel, ha nem is olyat, de majdnem olyat.
(#) zenetom válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Én meg natúrba "lenyomtam" gyors 35 fekvőtámaszt. Elfelejtettem este
Közben megláttam hogy mászik a légy a földön, de elfelejtettem elkapni. Na mindegy, ez is csak egyo lyan újabb értelmetlen agymenés volt
(#) (Felhasználó 4577) válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Idézet:
„ez is csak egyo lyan újabb értelmetlen agymenés volt”

Az enyém ilyenkor már kezd leállni.
Megyek is, félreteszem magam "holnapra".
Jó éjt.
(#) zenetom válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Én is.
Jóéjt!
(#) klemo86 válasza (Felhasználó 4577) hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Szerintem ha az ember nem csinál minden félévben másik erősítőt, és egy olyat megálmodik, ami tényleg tip-top, akkor egy előlapot már csak el tud vinni valahova CNC-zni Tényleg megyek, néhány óra múlva jövök, ránézek a hirdetéseimre, meg az ígért dolgokat elintézem.
Szép álmokat mindenkinek! (Mayor Bee: 'Free honey for everyone!' :gonosz1: )
(#) klemo86 hozzászólása Júl 29, 2010 /

Mikor is írtam, hogy megvan az ezer hozzászólásom?
Ma Off-ba toltam hozzá ötvenet :zavart1: Sose gondoltam volna…
(#) idlob válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Hűűű, a szilva fánk az milyen? Olyan mint egy sima fánk szilvalekvárral vagy van más trükk is?
(#) mineral válasza klemo86 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Múlthéten (hétköznap!) olyan éjfél felé ballagok hazafelé. A főtéren kisebb csoportosulás. Hmm gondoltam megnézem kik azok. Pár ismerős volt beszélgettek, sörözgettek. Már éppen nem voltak szomjasak... Látom hogy a földön ott hever egy láncfűrész. Kérdezem , hogy ezzel meg mi a tervetek ilyenkor??? A szerszám tulajdonosa megszólal (pityókásan): hát megkért xy , hogy vágjam ki a háza előtt a sövényt. Én megígértem , hogy kivágom.
Nemrég értem haza. És ha már megígértem akkor ki is vágtam. Mindezt este 11 körül.

Ezért én a flexes sztorin meg sem lepődtem.
(#) vicsys válasza Norberto hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Idézet:
„...én is meg tudnám alkotni.”
Próbáld meg! Ránézésre könnyűnek tűnik, de hidd el bazi nehéz. Nem olyan mint a ceruza, hogy leteszed és oda húzza a vonalat. Itt tudni kell -amikor 4-10cm-re van a pisztoly csőre-, hogy hova fog menni a festék. Radírozni nem tudsz. Láthatod a videon, hogy nagyon sok helyen szabadkézzel dolgozok. Lehet úgy is az egészet csinálni, de az sokkal de sokkal nehezebb. Itt a sablon a kontúrokat adja meg, hogy ne legyen "szőrös" a vonal széle. Láthatod a fényképen, hogy így is egy kicsit el-el csúszott, itt-ott. Csak a játék kedvéért: rajzolj egy kört magadnak egy lap közepére, úgy, hogy egyenletes sebességgel húzod a cerkát és nem emeled fel.
Az első festményem (airbrush-sal), szabadkézzel készült. Látszik is, hogy remegett a kezem, pedig 2 kézzel fogtam a pisztolyt. (az első) A graffity-sek általában nagyobb méretben dolgoznak, ott könnyebb szép egyenletes íveket húzni.
(#) Norberto válasza vicsys hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Idézet:
„Próbáld meg!”

Ha majd beszerzem egyszer az első készletemet, tuti nem fogom kihagyni a kipróbálását! :yes:

A sablon pedig nagyon nagyon jelentős tényező, nem csak a kontúrokért felel, ahogy első látásra tűnik. Nem vagyok én annyira távoleső a rajzolás témájától és a művészetektől, hogy ezt ne látnám be...
(#) vicsys válasza Norberto hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Idézet:
„Nem vagyok én annyira távoleső a rajzolás témájától és a művészetektől...”
Mi a manó? Te is alkotsz? Egy -két remekművet megcsodálhatnánk? :yes:
(#) vicsys válasza vicsys hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Az ígért képek:
(#) Frankye válasza vicsys hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

(Ez NEM egy szakadt smile, hanem egy teljes egész... )
(#) zolee1209 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

A rendszámtábla is az airbrush áldozata lett?
(#) klemo86 válasza mineral hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Azért ha megszorul a felx (gyakorlatilag minden "csapásnál", abból azért nagy gondok lehetnek… Nem kicsit baleset- és életveszélyes
(#) vicsys válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Neeem. Az biza a képszerkesztő progi, klónozó festék effekt áldozata lett. :beka3:
(#) klemo86 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Még egy eszembe jutott a kertről: ha csinálnál az udvarra egy kis lugast, annak az egyik felén lehetne szőlő, a másik felére meg futhatna az uborka meg a paradicsom Most mondjátok, hogy nem vagyok kreatív
(#) hapro hozzászólása Júl 29, 2010 /

Külföldi turista helyzete: Bővebben: Link
(#) klemo86 válasza hapro hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Szép Mondjuk ez nyilvánvaló…
(#) zenetom válasza idlob hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Vannak még itt pihent elmék...

klemo86: Hamár itt tartunk. Rizsföldet muskátlival beültetni
Apropó muskátli. Anno ki lett vágatva az egyik fenyőfánk, mert el volt száradva. Kb maradt egy bő fél méter a törzsből. Aztán egyszer mondja nővérem, hogy a mustkátli tönkrement. Mondom jólvan, mit csináljak vele. Aztán másnap megyek ki, látom ott van a muskátli a kivágott fa-tönkön.
(#) klemo86 hozzászólása Júl 29, 2010 /

Na, bejövök mostmár, főzök pár cső kukoricát, mert az ügyvéd úr megint neveli a gyerekeit… 2 db kislánya van, akik általában felváltva ordítanak
(#) puli122 hozzászólása Júl 29, 2010 /

Sziasztok!
Kis érdekesség: minap tudatosult bennem hogy kellene egy izmosabb sarokcsiszoló, úgy kb 2000W fölött, amire a 230-as tárcsa jó. Ki is nézetem egy makitát, gondoltam jó márka, megy az egyik gépüket igencsak jóárasították.(35.000Ft) Keresgélek a neten, hogy utánanézzek a cuccnak, erre találok egy webáruházat ahogy 2 flex szettben ( az előbb linkeltből egy, és egy kicsi ) csak 21.900Ft . Nem is értettem mivan, valami gigszer tuti van a dologban. Fölhívtam őket, az árra nem kérdeztem rá, csak hogy új, eredeti, garis terméket árulnak-e. Mondták hogy igen, úgyhogy rendelme is egyet. Ma persze hívtak hogy kis tévedés történt, bár én már megrendeltem és kiszállították, átvehetném, de a szett ára inkább 100.000Ft.
Ti mit mondtatok volna erre?
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Ez de dúrva!
(#) zenetom válasza puli122 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Hali!
Sajnos semmit se lehet csinálni, megoldják hogy nekik legyen igazuk :no: Egyébként meg szidtam volna őket rendesen (bár azthiszem rögzítik a telefonos beszélgetéseket ilyenkor).
(#) szamóca válasza puli122 hozzászólására (») Júl 29, 2010 /

Úgy tudom köteles a meghirdetett áron adni, bár valami kibúvót már találtak, mert valahol olvastam.
Következő: »»   1282 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem