Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
De ha rosszabb a minőség, akkor meg lapítanak, mint sz@r a gazban. Akkor meg nem szorozzák be 0,9-cel. Érdekes egy világ.
Fenét, azt nem tudom hol mérik, de nem itt. Errefelé belekeverik a hazai ócska földgázt is, aminek a minősége rémes. Az hogy a mérésre akkor ott tudnak minőségi gázt előállítani az más dolog. [OFF]Még jó, hogy nem gázzal fűtünk
Ezt most hirtelen nem értettem.
Csak azt mondtam, viccesen, hogy biztos az ebayen vetted te is drága pénzen mint én és utána amikor rájössz, hogy nem is kellett volna megvenni, azt mondod, hogy lomtalanításnál találtad
Ettől még "jobb biznisz" a központi távfűtés.
Errefelé, Komáromban a Mol lakótelep lakótelep tulajdonosai érzik igazán, mennyit ér a fűtésük a kifizetett pénzzel szemben. A kazánok, a csőrendszer a fűtőtestek, az egész technológia egy katyvasz. A kazánok életveszélyes nyomáson működnek azért, hogy át lehessen a lakótömbökhöz 60C° -os víz legyen, ezért gyakrabban szálnak el kelleténél az az automatika letiltja a gázt, amitől egy teljes szakasz fűtése és meleg víz szolgáltatása pillanatok alatt le tud állni. A csővezetékek hőszigetelése annyira pocsék, hogy a legnagyobb hidegben is nő a környezetükben a növényzet, és a beton út sosem fagy le. Valahol csak a régi csővezeték rendszer található, ahol hegesztések ezreivel van foltozva a csőrendszer. A Fűtőtestek nagyon kicsik legalább is a lamellák körülbelül akkore egy lemeznek az alapterülete mind egy LG775 -ös CPU -nak hűtőborda kerülete, igaz, hogy sok található eme lemezből, de nem sokat érnek, ráadásul felfűzött rendszerről van szó, egyszóval amikor az egyik szobában már 34C° fok van a másikban csak 27C° Ez utóbbinak közvetlen oka az, hogy kettő kicsi fűtőtest van a hűvösebb szobában, a nagyobb szobában meg a szoba teljes szélességében kettő hosszú, így a hő nagyobb hányada itt le is adódik, igen ám meg is lehetne fordítani a folyásirányt is és akkor épp kompromisszumosabb is lehetne a dolog,de nagyban teszünk rá, mert jó hőszigetelés, így a fűtés alig megy a leghidegebb időszakban, de az akinél ez nem megoldott ott megfagynak, mert az 50000Ft -os számlát aligha tudná szerencsétlen nyugdíjas kifizetni az 57000ft -os nyugdíjából. Mert ugye a hőszigetelés, de nyilvánvaló nem ezért oylan drága. Az mellékes, hogy a várostól az építtető, és egyben üzembentartó kapott 550 milliót, hogy hozza össze a telep fűtését, na persze összehozta 220 millióból a többivel lelépett, nesze neked!
Pont ezért kérdeztem utána mert sejtettem valamit, de a kép nem állt össze.
Ha nem hiszed el tessék itt van pár kép csak hogy elhidd
Az organikus EM84-ek nagyon mutatósak, csak a dobozolásnál kell vigyázni, mert zajos lesz a rendszer. Táplálás whiskas híddal? :peace:
Ha valami nincs rendben a rendszerrel, akkor a whiskas-híd átmegy Whis-cat hídba.
Mit akarsz, magyar precizitás orosz módra.
Vajon mikor készülhetett ez a kép? Biztos, nem a második világháború idején, mert akkor volt nagy a "gumiválság", és akkor még a busz is a síneken közlekedett.
Igen és Pedigrelé meghúzásakor lép működésbe.
Ez már a végleges dobozolása, elég kompaktra sikeredett, és ez egyben a hátránya is. Igen engedékeny, meg néha fűrészjel jelenik meg a kimeneten, és folyton pislognak a az EM84 -esek. Lehet, hogy nem jó elkó készletet használtam? Esetleg túl hosszúra hagytam a lábait. Ha jól megfigyeled a 01010002.JPG fényképet, akkor láthatod, minden gond nélkül be tud épülni a számítógépbe USB -n keresztül, ezért világít fél fénnyel, mert csak 500mA áll rendelkezésre.
Ha probléma támadna híddal akkor kap egy aluljárót és kész, mindent nem tudok megoldani.
Szerintem eddig ez az idei év elekrtonikai beszólása (Dementor "kollégától"): Bővebben: Link
Az egy ilyen, a Fizika tudományától mentes topic.
Ne ne ne, nem érem el a gyógyszerem.
Szia !
Esetleg így : "Google" : lexmark e230 install Mintha ezt irná ki rá a google : Nagyjából 9 700 találat (0,25 másodperc) . Off vége
Szia!
Ha a google-val nem talál hozzá illesztőprogit egy nap alatt, akkor nem tudom (esetleg ez valami NASA fejlesztésü szupertitkos cucc aminek nem nyilvános az illesztője)
Küldtem üzenetet.
Azért egy napot még nem szenteltem rá, csak pár órát, és szedtem le programokat hozzá, de drivert nem találtam meg, ami az USB/LPT -n keresztül illesztené.
Pillanat, nemsokára olvasom.
Szia .
Semmi sértést nem akartam sem nyiltan sem burkoltan a mondandómban megfogalmazni , ha esetleg úgy éreznéd akkor ezuton kérek bocsánatot . Az azért érdekes, hogy a "segitségem" után többen is segiteni probáltak (azt nem tudom milyen eredménnyel). Ha ugy nézzük akkor sikerként lehet elkönyvelni a reakciókat .
Nos ezért szeretem ezt a forumot , mindig van segitség !
Ugyan már, semmi probléma nincsen.
Nem vagyok az a sértődős fajta, ha kibújsz az árnyékból akkor észre veheted te is. Ezt nem tudtam kihagyni.
Így már megnyugodtam . Erre iszunk, meg arra is ...........
Úgy legyen. Na de fújjuk már fel a dolgot, mert nagyon lapos a téma, és bevallom árnyékra vetődtem.
Bocs nőpárti vagyok .
Ovatosan vetődj mert félreugrom és nagyot esel
Látom, jól eljátszanak a fiúk. :whistle: Ezt sem lehetett kihagyni. No meg reálisan nézve nem a téma lapos, hanem a tetű. Nicht ugribugri, langsam spazieren!
Engesztelésül: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |