Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1598 / 3608
(#) DuMatyi válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

De ha rosszabb a minőség, akkor meg lapítanak, mint sz@r a gazban. Akkor meg nem szorozzák be 0,9-cel. Érdekes egy világ.
(#) KTobi válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Fenét, azt nem tudom hol mérik, de nem itt. Errefelé belekeverik a hazai ócska földgázt is, aminek a minősége rémes. Az hogy a mérésre akkor ott tudnak minőségi gázt előállítani az más dolog. [OFF]Még jó, hogy nem gázzal fűtünk
(#) _ampervadasz_ válasza sooty hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Ezt most hirtelen nem értettem.
(#) sooty válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Csak azt mondtam, viccesen, hogy biztos az ebayen vetted te is drága pénzen mint én és utána amikor rájössz, hogy nem is kellett volna megvenni, azt mondod, hogy lomtalanításnál találtad
(#) _ampervadasz_ válasza KTobi hozzászólására (») Ápr 13, 2011 /

Ettől még "jobb biznisz" a központi távfűtés.

Errefelé, Komáromban a Mol lakótelep lakótelep tulajdonosai érzik igazán, mennyit ér a fűtésük a kifizetett pénzzel szemben.

A kazánok, a csőrendszer a fűtőtestek, az egész technológia egy katyvasz.

A kazánok életveszélyes nyomáson működnek azért, hogy át lehessen a lakótömbökhöz 60C° -os víz legyen, ezért gyakrabban szálnak el kelleténél az az automatika letiltja a gázt, amitől egy teljes szakasz fűtése és meleg víz szolgáltatása pillanatok alatt le tud állni.

A csővezetékek hőszigetelése annyira pocsék, hogy a legnagyobb hidegben is nő a környezetükben a növényzet, és a beton út sosem fagy le.

Valahol csak a régi csővezeték rendszer található, ahol hegesztések ezreivel van foltozva a csőrendszer.

A Fűtőtestek nagyon kicsik legalább is a lamellák körülbelül akkore egy lemeznek az alapterülete mind egy LG775 -ös CPU -nak hűtőborda kerülete, igaz, hogy sok található eme lemezből, de nem sokat érnek, ráadásul felfűzött rendszerről van szó, egyszóval amikor az egyik szobában már 34C° fok van a másikban csak 27C° Ez utóbbinak közvetlen oka az, hogy kettő kicsi fűtőtest van a hűvösebb szobában, a nagyobb szobában meg a szoba teljes szélességében kettő hosszú, így a hő nagyobb hányada itt le is adódik, igen ám meg is lehetne fordítani a folyásirányt is és akkor épp kompromisszumosabb is lehetne a dolog,de nagyban teszünk rá, mert jó hőszigetelés, így a fűtés alig megy a leghidegebb időszakban, de az akinél ez nem megoldott ott megfagynak, mert az 50000Ft -os számlát aligha tudná szerencsétlen nyugdíjas kifizetni az 57000ft -os nyugdíjából. Mert ugye a hőszigetelés, de nyilvánvaló nem ezért oylan drága.

Az mellékes, hogy a várostól az építtető, és egyben üzembentartó kapott 550 milliót, hogy hozza össze a telep fűtését, na persze összehozta 220 millióból a többivel lelépett, nesze neked!
(#) _ampervadasz_ válasza sooty hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Pont ezért kérdeztem utána mert sejtettem valamit, de a kép nem állt össze.

Ha nem hiszed el tessék itt van pár kép csak hogy elhidd
(#) _ampervadasz_ válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Ráadás.

EM84X2.JPG

(#) sooty válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Az organikus EM84-ek nagyon mutatósak, csak a dobozolásnál kell vigyázni, mert zajos lesz a rendszer. Táplálás whiskas híddal? :peace:
(#) DuMatyi válasza sooty hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Ha valami nincs rendben a rendszerrel, akkor a whiskas-híd átmegy Whis-cat hídba.
(#) szamóca hozzászólása Ápr 14, 2011 /

(#) _ampervadasz_ válasza szamóca hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Mit akarsz, magyar precizitás orosz módra.

Vajon mikor készülhetett ez a kép? Biztos, nem a második világháború idején, mert akkor volt nagy a "gumiválság", és akkor még a busz is a síneken közlekedett.
(#) _ampervadasz_ válasza sooty hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Igen és Pedigrelé meghúzásakor lép működésbe.
Ez már a végleges dobozolása, elég kompaktra sikeredett, és ez egyben a hátránya is. Igen engedékeny, meg néha fűrészjel jelenik meg a kimeneten, és folyton pislognak a az EM84 -esek. Lehet, hogy nem jó elkó készletet használtam? Esetleg túl hosszúra hagytam a lábait.

Ha jól megfigyeled a 01010002.JPG fényképet, akkor láthatod, minden gond nélkül be tud épülni a számítógépbe USB -n keresztül, ezért világít fél fénnyel, mert csak 500mA áll rendelkezésre.
(#) _ampervadasz_ válasza DuMatyi hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Ha probléma támadna híddal akkor kap egy aluljárót és kész, mindent nem tudok megoldani.
(#) Action2K hozzászólása Ápr 14, 2011 /

Szerintem eddig ez az idei év elekrtonikai beszólása (Dementor "kollégától"): Bővebben: Link
(#) zolika60 válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Az egy ilyen, a Fizika tudományától mentes topic.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Ne ne ne, nem érem el a gyógyszerem.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Ápr 14, 2011 /

Tud valaki ebben a problémában segíteni?

Előre is köszönöm.
(#) árnyék válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Szia !
Esetleg így : "Google" : lexmark e230 install
Mintha ezt irná ki rá a google : Nagyjából 9 700 találat (0,25 másodperc) .

Off vége
(#) zenetom válasza árnyék hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Ezzel nem sokat segítettél...
(#) árnyék válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Szia!
Ha a google-val nem talál hozzá illesztőprogit egy nap alatt, akkor nem tudom (esetleg ez valami NASA fejlesztésü szupertitkos cucc aminek nem nyilvános az illesztője)
(#) zenetom válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Küldtem üzenetet.
(#) _ampervadasz_ válasza árnyék hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Azért egy napot még nem szenteltem rá, csak pár órát, és szedtem le programokat hozzá, de drivert nem találtam meg, ami az USB/LPT -n keresztül illesztené.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Pillanat, nemsokára olvasom.

Szia .
Semmi sértést nem akartam sem nyiltan sem burkoltan a mondandómban megfogalmazni , ha esetleg úgy éreznéd akkor ezuton kérek bocsánatot .
Az azért érdekes, hogy a "segitségem" után többen is segiteni probáltak (azt nem tudom milyen eredménnyel). Ha ugy nézzük akkor sikerként lehet elkönyvelni a reakciókat .
(#) árnyék válasza árnyék hozzászólására (») Ápr 14, 2011 /

Nos ezért szeretem ezt a forumot , mindig van segitség !

Ugyan már, semmi probléma nincsen.

Nem vagyok az a sértődős fajta, ha kibújsz az árnyékból akkor észre veheted te is.

Ezt nem tudtam kihagyni.

Így már megnyugodtam . Erre iszunk, meg arra is ...........

Úgy legyen. Na de fújjuk már fel a dolgot, mert nagyon lapos a téma, és bevallom árnyékra vetődtem.

Bocs nőpárti vagyok .
Ovatosan vetődj mert félreugrom és nagyot esel
(#) Action2K hozzászólása Ápr 14, 2011 /

Látom, jól eljátszanak a fiúk. :whistle: Ezt sem lehetett kihagyni. No meg reálisan nézve nem a téma lapos, hanem a tetű. Nicht ugribugri, langsam spazieren!

Engesztelésül: Bővebben: Link
Következő: »»   1598 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem