Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Így igaz, fokhagyma kel, meg vöröshagyma, most a divat az újhagyma, mert itt az ideje, lehet enni zsákszámra, + egy kis bütykös barack
Na szerencsére van még itthon ilyen erősebb C vitamin, majd azt is szórok bele teába, legutóbb is gyorsabban gyógyultam tőle.
Csak azzal vagyok dilemmába, hogy lefeküdjek-e, mert attól félek hogy csak jobban legyengülök, ha fekszek. Hmm mindig ezek a filozófiai kérdések..
Most találtam. 2500W-os 5.1-es. Nem túloz. Ááááááááá...
Lehet van benne még egy-két magnetron.
Én már nem tudom őket megérteni. Az oké, hogy a kínaiak kiírják a PC-s hangfalra, hogy 150W, dehogy egy magyar "intelligensebb" ember ekkora marhaságot írjon...
A mikróban az hozza létre a nagy energiájú mikrohullámot (2.4GHz). Párszáz wattot vesz föl, max szerintem 1kW-ot (de az már brutál).
Köszi a felvilágosítást.
Zoly15: mikrót nem akarok szerelni. Zolika60: Merre vagy Te meg elveszve??? Amúgy ne legyen előítéleted a lányokkal szemben !
Mar mondtam: mezbe foghagyma (apritva, torve) naponta 3 kaveskanal. Jobb mint az antik.
Tudom és szoktam is alkalmazni, (kb. annyit amennyit írtál) viszont utána kicsit fáj tőle a gyomrom.
Elveszve? Ez nem előítélet, élettapasztalatnak hívják.
Hát nem nagyon jelentkeztél már egy ideje.
Remélem hétvégén tudok már új cuccot mutatni, amit építettem.
Nem-e mindennap fent vagyok vagy tíz órát. Kíváncsian várom az új mesterművet.
Na arra meg egy-ket kupica jo keritesszaggato szilvale a hasznos.
De el kell nyomni a fokhagyma szagat. Erre jo a keritesszaggato vegyi gyumi.
Vagy nem. Osszetorve meg erosebb szaga. (epp tegnapelott tortem). De a palasz az ugyis kell.
Fokhagymam van, de palesz az sajnos errefele ritka dolog. Pedig most jol esne egy-ket kupicaval. Foleg igy par oraval a repules elott. Na de majd egy kis jo Baccardi a repteren.
Egy haverom most vett magának egy saját pálinka főzőt asszem * 50-ért.
*Azt hiszem!
Bocs az elírásért, de ez nálam egy ilyen szóhasználat.
Már túl vagyok a két kupica szilván. Jobb mint az orvos. Én is most gyógyúltam meg.
No erre én is kíváncsi vagoyk hogy haza jösz?
Bocs, hogy belekotyogok az orvosi konzíliumba.
Amikor az asszony megfázott és nem jött ki belőle hang ( ), akkor olyant itattam vele, hogy a feles pohárba szétpaszíroztam egy kis gerezd fokhagymát, rácsorgattam egy kiskanál mézet, a maradék helyre pedig törkölyt töltöttem. A bacik üvöltve menekültek. :yes:
Ja, ja!
De azt az egy hetet addig bírtam! Amikor megjött a dokitól, hogy gégegyulladása van és egy hétig nem szabad beszélnie, suttogva kérdezte: - És most mi lesz? Vigyorogva visszasuttogtam neki: - Most? Csönd, fiam, csönd! Persze azért nagyon sajnáltam. Rossz lehet egy hétig nem dumálni senkivel. Megetettek szegénnyel annyi gyógyszert, hogy azzal egy kisebb falut simán ki lehetne irtani, de aztán aránylag hamar rendbejött. Szerintem ebben múlhatatlan érdemei vannak a mézes-fokhagymás pálesznak is! |
Bejelentkezés
Hirdetés |