Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2099 / 3599
(#) zenetom hozzászólása Máj 3, 2013 /

Koránkelősöknek!
Amikor korán keltek (reggel 4 körül), mikor bírjátok jobban éjjel (mondjuk buliban), ha délután szunyókáltok 1-2 órát, vagy ha nem? Mert lehet hosszú lesz a nap (átnyúlik a holnapba), és nem kéne zombinak lenni, viszont ha ledőlök délután, lehet még zombibb leszek, ha felkelek este.
Vélemények/tapasztalatok?
A hozzászólás módosítva: Máj 3, 2013
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Máj 3, 2013 /

Én igaz nem 4kor, hanem 5 után kelek, de "zombibb" vagyok, ha délután lefekszem még aludni ..
(#) pjg válasza janikukac hozzászólására (») Máj 3, 2013 /

Én is!
(#) zenetom válasza janikukac hozzászólására (») Máj 3, 2013 /

A manóba, én is ezt tapasztaltam sokszor, de viszont azt is olvastam, hogy az ilyen kis pihenőknél "feltöltődik" kicsit az ember.
(#) Frankye válasza zenetom hozzászólására (») Máj 3, 2013 /

Én minden nap 4-kor kelek, és délután, hazafelé, a vonaton szoktam egy 1/2 órát szundikálni. Így elég jól bírom este 10-11 óráig. (Bár az a gyanúm, hogy ez amolyan "embere válogatja".)
(#) vicsys válasza Frankye hozzászólására (») Máj 3, 2013 / 1

Teljesen igazad van. Én is próbáltam hazafelé szundikálni egy fél órát, de a kocsi mindig lement az útról és vagy a zötyögéstől, vagy az utasaim sikítozásától ébredtem fel. Reménytelen...
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 3, 2013 /

A vonat, nem megy le a sínről, ha csak nem szabotálják. A kocsim meg lemegy az útról ha nem szabotálják akkor is. Tehát, ha mindegyik előre halad, akkor is van különbség, így már érthető, amit írtál.
(#) jani1987 hozzászólása Máj 3, 2013 /

Én meg egyszer Debrecenből mentem busszal Hajdúszoboszlóra és ha hiszitek ha nem, de bealudtam a buszon és a sofőr ébresztett a végállomáson. Pedig ez egy tizen pár km volt.
(#) zoly15 hozzászólása Máj 3, 2013 /

Sziasztok!
Végre megszereztem a Lada fűtőradiátoromat. Elég jó állapotban van, a vízrész lágyforrasztott sárgaréz, a lamellák pedig vörösrézből vannak. A sárgaréz hővezetése sokkal rosszabb (majdnem harmada) a vörösréznek, de úgy vélem hogy azon a (talán) 0,5mm-es falvastagságon nem érezhető olyan nagy különbség..... jól gondolom?
Valamint az ón hogyan reagál a vízkőoldó szerere?
(#) jani1987 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 3, 2013 /

Röviden? Próba cseresznye.
(#) BarnaPili válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Anno,nekem egy OPEL Rekordom volt,abban szintén rézradiátor volt a fűtőtest.Nekem nem bántotta a vízkőoldó.De a külső oldalán cseppents rá,és nézd meg a reakciót.
(#) zoly15 válasza BarnaPili hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Köszönöm szépen!
Nemsokára kipróbálom, egyébként nem nagyon vízköves (látszatra) inkább rozsdás a felület, mert a bekötő csövek acélból voltak.....
(#) pjg válasza BarnaPili hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Nekem is volt Rekordom. Sokáig szenvedtem a gyenge fűtéssel. Azután kisavaztuk. Lett fűtés, meg párás ablak. Találtam a bontóban, de vastagabbat. Gondolom északra készült. Attól kezdve gatyában lehetett lenni, télen is.
(#) johny999 hozzászólása Máj 4, 2013 /

Assessment Centrum-al kapcslatban van valakinek valamilyen tapasztalata? Hétfőre behívtak egy ilyen egész napos tesztelésre a MOL Szlovákiai GROWWW'13 programjába. Olvasgattam neten de semmi konkrétat nem találtam
(#) zenetom hozzászólása Máj 4, 2013 /

Na tegnap jót tett a délutáni pihenés. Reggel 5 után értem haza...
(#) jani1987 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Faluban lakok, de a mai programom röviden: kert locsolás, állat gondozás, 1 óra folyami horgászat. A többi meg csak úgy elvagyok.
(#) zenetom válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Az se rossz. Nekem meg programozás...
Bár az éjjel kicsit kimerített.
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Na, azért a programozgatás nem olyan rossz... tanul belőle az ember mindig valamit. Ha más nem, szemléletmódot.
(#) vicsys válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 4, 2013 / 1

Azért nem mentem, mert ballagott a zosztályom. Szép emlékek+lufieregetés+ajándékok. Kaptam egy gravírozott tollat. Remélem szépen írja az 1-est...
Szép lett a csiga, biztosan olyan fincsi, mint amilyen guszta!
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Én végeztem egy kis ház körüli tevékenységet, fűnyírás stb, bicikliztem egy keveset, mostanában meg szívok... Bővebben: Link
PC hűtés szivattyúját módoltam át brushless motorosra, már csak a vezérlés kell (nagy kérdőjel). De addig míg nincs meghajtottam az RC autó 35A-es szabályzójával.. Így a végeredmény RC szivattyú! Csak és kizárólag nekem van ilyenem.
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Fűnyírás itt is kéne, de szerintem holnap lesz belőle..
Szóval folyadékhűtéses lesz a PC-d?
Norberto: tudom, hogy jó dolog, csak most nem éppen vagyok a toppon (elég rég óta így van ez sajnos).
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2013
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Igen, folyadékhütéses lessz a PC-m.
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Most már hamarosan befejezed látom. Szerintem a szivattyúnak egy fordulat elég, nem kell szabályzó. A Lada radiátor annyi hőt el tud vinni a rendszerből, hogy az bőven sok.
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Én télen a robogóm vizesítését csináltam meg. Működik is a dolog, de van még pár apróság. Most épp új légbeömlőt csinálok üvegszálból. meg az egyik gumicsövön volt egy apró lyuk, ami néha eresztett, azt cseréltem ki ma. meg a hűtő egyik alján cseppent picit, műgyantával beragasztottam. ja meg gyártottam hőfokszenzort, mert a gyári horror áron van, így meg 200Ft-omba került egy ntc. Itt végigkövethető az átalakítás.
(#) voodoo hozzászólása Máj 4, 2013 / 1

Május első vasárnapja, a nyák napja!

...Ne feledjétek!
(#) AZA válasza voodoo hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Érezd magad meglájkóva!
(#) zolika60 válasza AZA hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Meglájkolhatod, de ez a vicc már unalmas.
(#) zoly15 válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Ma vízkő oldóztam meg tisztogattam a Lada radiátorát, ami nem is teljesen vörösréz, hanem csak a lamellák vannak vörösrézből, a többi sárgaréz. Véltem felfedezni 5db repedést amit be is forrasztottam, honlap lesz egy kb 1BAR-os nyomáspróba levegővel, vízbe mártva.
Elég kétséges érzéseim vannak a Lada radiátorral kapcsolatban... A szivattyúnak pedig kel la szabályzó mert kefenélküli (brushless) motor ami 3 fázisú.
(#) 20sz Jófiú válasza vicsys hozzászólására (») Máj 4, 2013 /

Abban a tollban röpsúlyok vannak és csak oda kell tartani. A kontrollerjébe az egyes nincs beprogramozva!
(#) jani1987 hozzászólása Máj 4, 2013 /

Én nemrég egy fuzzos áramkört kezdtem el, de mostanában valahogy nincs kedvem befejezni. Majd ha meglesznek a hiányzó alkatrészek.
Következő: »»   2099 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem