Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2117 / 3614
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Az sokkal jobb mint aszfaltozni.
(#) tungsram válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Na igen.. Mert még télen láttam őket heverészni a forró anyagon.De most nem tenne jót az egészségnek.
(#) elektroncso hozzászólása Jún 20, 2013 /

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy mp3 zeneformátumot kellene átalakítanom hagyományos zenére.
A cd lejátszóm ugyanis nem viszi az mp3-at.Azon a cd-n amit elvisz a következő típusú zene van:
Idézet:
„Hanglemezen levő szám”
. Ajánlanátok valami konvertálót arra hogy mp3-at erre a fáljra át tudjam alakítani.
(#) janikukac válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 20, 2013 / 3

Próbáld meg google-ba beírni, hogy
Idézet:
„mp3 to audio converter”
. Különben ha jól emlékszem CD íráskor Nero-ban van olyan opció, hogy audio lemez írása, és akkor elméletileg olyan formátumba rakja, de már nem igazán emlékszem, rég csináltam ilyet. Várd meg a többiek válaszát is!
(#) elektroncso válasza janikukac hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Nagyon szépen köszönöm, sikerült megoldani.
Megkérem a moderátorokat, hogy adjanak janikukac-nak pontot.
A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2013
(#) jani1987 válasza elektroncso hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Format Factory, vagy az Aimp lejátszó 2-es verziójában is van konverter igen széles tartományban.
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Köszönöm!
A lefelé mutató ujjacskát nem én adtam...
(#) tungsram hozzászólása Jún 20, 2013 /

Nem hiszek a szememnek.. Még mindég 30 fok van . Szegény PC már kétszer belázadt. Lekapcsolt úgyhogy most a klasszikus nincs eleje nincs hátulja üzemmódban megy.. A vízhűtés helyett meg inkább találnák már inkább ki a sörhűtést. Hátha jobb volna..
(#) zoly15 válasza tungsram hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

A végterméket (meleg sör) nem olyan jó inni! Akkor inkább kompresszoros hűtés, hátránya: páralecsapódás :-S Nekem a 4 magos gép megy szépen léghűtéssel is
(#) botesz válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

A kútklíma a legjobb!! Ahhoz még gáz sem kell.Mondjuk nálunk a házban meg lehet nyáron fagyni annak ellenére hogy kint 35C van. Bármilyen klíma nélkül.
(#) zoly15 válasza botesz hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Az hogyan lehetséges? Milyen házatok van? Vályog?
(#) botesz válasza zoly15 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Nem vályog.Csak alaposan le van szigetelve.Bár csak én mondom hogy meg lehet fagyni apa szerint inkább amíg olvad kint minden a hőségtől addig bent kellemes hűvös van.
(#) jani1987 válasza tungsram hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Tedd be a hűtőbe.
(#) jani1987 válasza botesz hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Nekünk vályog van.
(#) botesz válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

A miénk az sima tégla csak jól le van szigetelve.

Dobsz majd legalább 1 képet róla?
(#) botesz válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

A házról?Arról sajnos nincs de a gugli új térképén meg tudod nézni.Ha szeretnéd privátba megadom a címet.

Na küldjed akkor.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

A miénk is vályog. A fal körülbelül 70-80 cm vastag. A hőmérséklet elfogadható 24C°. Majd hajnalban hűl egy kicsit.
(#) nagy hoho válasza botesz hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

A kútklímát kifejtenéd bővebben?
(#) botesz válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Nálunk nincs kútklíma(nincs rá szükség) de egy ismerősömnek van.Nála a fűtőradiátorokra van rákötve a kútvíz egy hőcserélővel.
(#) Gery78 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Az nem rossz hőszigetelés! Nem kapsz tüdőgyulladást, amikor bemész leizzadtan a 37C°-ból a 24C°-ba? Ma bementünk Unokaöcsémmel a Lidibe egy fagyiért, mert olyan meleg volt kint, hogy mindketten rosszul voltunk. Azt hittem, hogy mélyhűtőkamrába léptünk be. Izgulok is, hogy ne legyünk betegek, remélem nem fáztunk meg.
(#) botesz válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Annyi van nálunk is de még nem volt semmi gond.
(#) nagy hoho válasza botesz hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Kösz, Nincs radiátorom.
(#) Gery78 válasza botesz hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Az jó, hogy nem fáztok meg. Gondolom csak megszokás kérdése.
(#) botesz válasza nagy hoho hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Szerezz egyet!
A lényeg hogy valami hőleadó felület legyen.Konkrétan szerintem autóhűtő is megfelelne a műhelybe tervezem megcsinálni.
(#) botesz válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 20, 2013 /

Azt persze hozzá sem kell tennem hogy télen meg sokkal nehezebben hül ki a ház.
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 21, 2013 /

Köszi.
(#) zolika60 válasza Gery78 hozzászólására (») Jún 21, 2013 /

Nem olyan vészes mint ha klímával van előállítva, mert az huzatot is csinál és azt nem bírom. Például a cégnél az klímával hűtik az irodát, ha az be van kapcsolva én kimenekülök a raktárba.inkább vagyok a 35C°-ban, mint a klíma alatt amiből megmértem 4C°-os levegő jön ki.
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2013
(#) szitko hozzászólása Jún 21, 2013 /

Sziasztok.

Szeretném kikérni a véleményetek, kritikáitokat, a vizsgamunkámról.
Webtervező és webszerkesztő, középfokú OKJ-s "tanfolyam, iskola, képzés, vagy valami" végéhez értem (hétfőn lesz a záróvizsga), és az első számú vizsgafeladat, egy működő honlap tervezése, és elkészítése volt, melyben mindent pontoznak, főként a szerkezeti felépítést.
Az általam elkészített honlapot, feltöltöttem a saját ftp szerveremre, mert bizonyos javascript funkciók csak szerver módban működnek, ezáltal mindenki számára elérhető.

A honlapról csak annyit, hogy egy csomó mindent előírás szerint kellett elkészíteni. Más körülmények között, biztos, hogy nem így csináltam volna...
A honlapom.
Várok minden kritikát, és előre is köszönöm.
Következő: »»   2117 / 3614
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem