Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Na igen.. Mert még télen láttam őket heverészni a forró anyagon.De most nem tenne jót az egészségnek.
![]()
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy mp3 zeneformátumot kellene átalakítanom hagyományos zenére.
A cd lejátszóm ugyanis nem viszi az mp3-at.Azon a cd-n amit elvisz a következő típusú zene van: Idézet: . Ajánlanátok valami konvertálót arra hogy mp3-at erre a fáljra át tudjam alakítani. „Hanglemezen levő szám”
Próbáld meg google-ba beírni, hogy
Idézet: . Különben ha jól emlékszem CD íráskor Nero-ban van olyan opció, hogy audio lemez írása, és akkor elméletileg olyan formátumba rakja, de már nem igazán emlékszem, rég csináltam ilyet. Várd meg a többiek válaszát is! „mp3 to audio converter” ![]()
Nagyon szépen köszönöm, sikerült megoldani.
![]() Megkérem a moderátorokat, hogy adjanak janikukac-nak pontot. A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2013
Format Factory, vagy az Aimp lejátszó 2-es verziójában is van konverter igen széles tartományban.
Köszönöm!
![]() A lefelé mutató ujjacskát nem én adtam... ![]()
Nem hiszek a szememnek.. Még mindég 30 fok van . Szegény PC már kétszer belázadt. Lekapcsolt úgyhogy most a klasszikus nincs eleje nincs hátulja üzemmódban megy..
![]() ![]()
A végterméket (meleg sör) nem olyan jó inni! Akkor inkább kompresszoros hűtés, hátránya: páralecsapódás :-S Nekem a 4 magos gép megy szépen léghűtéssel is
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2013
A kútklíma a legjobb!! Ahhoz még gáz sem kell.Mondjuk nálunk a házban meg lehet nyáron fagyni annak ellenére hogy kint 35C van. Bármilyen klíma nélkül.
Az hogyan lehetséges? Milyen házatok van? Vályog?
Nem vályog.Csak alaposan le van szigetelve.Bár csak én mondom hogy meg lehet fagyni apa szerint inkább amíg olvad kint minden a hőségtől addig bent kellemes hűvös van.
![]()
A miénk az sima tégla csak jól le van szigetelve.
A házról?Arról sajnos nincs de a gugli új térképén meg tudod nézni.Ha szeretnéd privátba megadom a címet.
A miénk is vályog. A fal körülbelül 70-80 cm vastag. A hőmérséklet elfogadható 24C°.
![]() ![]()
Nálunk nincs kútklíma(nincs rá szükség) de egy ismerősömnek van.Nála a fűtőradiátorokra van rákötve a kútvíz egy hőcserélővel.
Az nem rossz hőszigetelés!
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 20, 2013
Annyi van nálunk is de még nem volt semmi gond.
Az jó, hogy nem fáztok meg. Gondolom csak megszokás kérdése.
Szerezz egyet!
![]() A lényeg hogy valami hőleadó felület legyen.Konkrétan szerintem autóhűtő is megfelelne a műhelybe tervezem megcsinálni.
Azt persze hozzá sem kell tennem hogy télen meg sokkal nehezebben hül ki a ház.
Nem olyan vészes mint ha klímával van előállítva, mert az huzatot is csinál és azt nem bírom. Például a cégnél az klímával hűtik az irodát, ha az be van kapcsolva én kimenekülök a raktárba.inkább vagyok a 35C°-ban, mint a klíma alatt amiből megmértem 4C°-os levegő jön ki.
A hozzászólás módosítva: Jún 21, 2013
Sziasztok.
Szeretném kikérni a véleményetek, kritikáitokat, a vizsgamunkámról. Webtervező és webszerkesztő, középfokú OKJ-s "tanfolyam, iskola, képzés, vagy valami" végéhez értem (hétfőn lesz a záróvizsga), és az első számú vizsgafeladat, egy működő honlap tervezése, és elkészítése volt, melyben mindent pontoznak, főként a szerkezeti felépítést. Az általam elkészített honlapot, feltöltöttem a saját ftp szerveremre, mert bizonyos javascript funkciók csak szerver módban működnek, ezáltal mindenki számára elérhető. A honlapról csak annyit, hogy egy csomó mindent előírás szerint kellett elkészíteni. Más körülmények között, biztos, hogy nem így csináltam volna... A honlapom. Várok minden kritikát, és előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |