Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
2.34292565% -al lassabb a tökös fecskéhez képest. Ugyanis a szerv hiánya miatti üreg ront a légellenállási együthatón.
Elképzelhető minimális eltérés, csak kapásból számoltam utána.
Nem vetted figyelembe, hogy e szerv hiánya testsúlycsökkenéssel jár.
Csak pontos eredményt fogadhatunk el, szegény Vic már így is leesett a szakadékba.
![]() ![]()
Rögzítő elemekre volt szükségem ezért meglátogattam a csavarboltot. Egy tanuló volt éppen a pultnál. Oda adom a kis listámat és megkérdezi a BKNY-ről, hogy az imbusz? Mondom az. Gondoltam is magamban, hogy ez biztos el fog valamit rontani de többet nem kérdezett. El-el tűnt néhány percre aztán hozta a papírba csomagolt csavarjaimat. Megköszöntem, fizettem és távoztam. Itthon ért a meglepetés amikor kibontottam mivel két tételnek a mennyiségét felcserélte. Nem is tudtam emiatt semmit csinálni a mai nap. Mondtam is elég cifrákat magamban.
Holnap ismét megyek a boltba.
Ezért nem árt a boltban megnézni mit is veszel.
Ez azért elég durva. Szeretek kacatok közt guberálni de ez már sok.Bővebben: Link
A földrajzkönyvünk említette, gondoltam utánanézek... A hozzászólás módosítva: Nov 27, 2013
Az egyiken látszik, ahol a kiscsaj olvassza le az ónt a panelról. Kerestem a képen Vidi cuccot, de nem láttam.
Én annyit csak elmondok még, hogy én asszem a natgeo-n láttam egy dokumentumfilmet, ami ugyanezt a problémát dolgozta fel. Csak ott egy ilyen telep Afrikában volt. Oda angol egyetemisták mentek jótékonykodni, hogy legalább kesztyűt és légszűrő maszkot vigyenek nekik, és felfedezték, hogy az egyetemükről állítólagosan újrahasznosításra elküldött dolgok kerültek oda, tonnaszámra. A lakosok, köztük a gyerekek mezítláb mászkáltak a paneleken, a kábelekről leégették a szigetelést, hogy a rezet el tudják adni...Ja és a világkereskedelmi ár töredékéért. Vegyészmérnöknek tanulok, így tudom, hogy azoknak a fémeknek, amik ezekben az elktronikai eszközökben van, súlyos és csúnya mérgező hatásai vannak. Ott meg ezt eszik, isszák és lélegzik.
Erről egyébként az jut eszembe, hogy mindenki dicséri a kínai gazdaságot, micsoda növekedés fejlődés, de ez is apadóban van. Már nekik sem éri meg sokáig gyártani az olcsó ****-t. Nem mellesleg meg kellene nézni, hogy az átlag kínai hogyan él, valamint a nagyvárosokon kívül élők (pl a hegyekben) hogyan élnek. Ja és mindemellett felnőtt az a réteg, akik nyugati életminőséget zseretnének, nagy házat, nagy kocsit, luxust. Ők pedig(sem a családjuk) nem fognak rabszolgamunkát végezni többé.(na elnézést az offért, de ez nagyon eszembe jutott erről a fejlődünk, de milyen áron kérdésről)
Kellett egy mikrofon gyorsan, a hétvégére, gondoltam, veszek egyet a V***-án, jól jön, ha van. 2000Ft volt szállítással együtt, most kibontottam, rádugtam a kamerára, mivel arra szántam, hát, megijedtem, mikor beleszóltam. A hangja, mint ha egy 500 Literes műanyag biliben lenne a mikrofon (már ha annak lehet nevezni) vagy nem tudom. Kőnig KN-MIC15! Senki, ismétlem senki, még csak a közelébe se menjen egy ilyennek, még ha ingyen dobálják, akkor se! Katasztrófa az egész!
Üdv mindenkinek.
Ide írók mert egyenlőre nem találtam meg a megfelelő topikot. Szeretnék egy perifériát fabrikálni a gépemhez ami jópár gombból meg tengelyből áll, kb. mint egy sok gombos hanyattegér. A hanyattegérrel még nincs is gond de nem a kurzort szeretném vele mozgatni ami már gond. 3D tervezéshez kell... Tehát kellene egy PIC talán hogy lássa/használja a gép... meg egy driver is hogy használhassam a programban Szóval ha valaki tudna tippet adni hogy hol, melyik topikban keresgéljek, kérdezősködjek az nagyon klassz lenne ![]()
3D-hez nem elég az "AUTOCAD"?
Sci-fi filmek készítéséhez, még jó lehet...
![]()
Az AutoCAD, az szoftver.. nekem egy olyasmi kellene mint a 3dconnection SpaceMouse
amivel könnyebben megy a munka mer kevés a gomb a klaviatúrámon ![]() De az említett eszköz kb. 100ezer forint ![]()
Jó hétvégére
Bővebben: Link
Nagyon jó, be is toltam egy felest a "kosher" pálinkából. Kösz az ötletet!
![]()
Szerettem volna egy jó kis alkalmazást letölteni a telefonomra (most igencsak fontos lenne), de sehogy sem sikerül a közvetlen telepítés. Nincs arra mód, hogy PC-vel letöltöm és a memóriakártyáról telepítem? Ha valaki tudna segíteni, boldog lennék. Bővebben: Link
Ha nekem nem jön le egy alkalmazás, megpróbálom újraindítani a telefont, utána megpróbálom mégegyszer letölteni. Ha akkor sem megy, akkor a gépen a google plyaről is le lehet varázsolni, mert össze van linkelve a google fiókoddal, és be tudsz pc-n is jelentkezni google playre. Még nem töltöttem le gépről telefonra, de biztos meg lehet oldani. Próbáld meg előbb újraindítani a telefont.
Frissítés és újraindítás megvolt. Viszont halvány lila segédgfogalmam sincs, hogy hol lehet bejelentkezni. Valami fehér bevásárlószatyrot emleget...
Gépen, simán egy google fiókba kell bejelentkezni, telefonon meg a beállításoknál a fiók és szinkronizálásnál kell hozzáadni a gmail fiókot.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2013
Egyet értek, van itthon 80 liter. Majd beosztom.
Kemencében sült vagy cnc-n készült? Mert nagyon mutatósak.
Ezek a "Mutáns répák támadása" c. film kellékei, bár arra is gondoltam, hogy az első egy biztonsági répa, hogy véletlenül ki ne essen... a hóemberből. Répa (Miskolcon termettek.)
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2013
üdv! van valakinek meghívója az elektrotanyára? egy ideig nem volt netem, ezért be se tudtam jelentkezni, így töröltek... Nagyon fontos lenne!
Előre is köszi! Mi is, a shift gomb használatát! Mod. ![]() A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |