Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2232 / 3612
(#) Ricsi89 válasza nagym6 hozzászólására (») Jan 17, 2014 /

Elég sok esetről tudok, hogy a központi injektor szeret megdögleni a stiftekben és sehol sem kapható, mert a bontókból is pillanatok alatt elkapkodják, ez az első dolog amit kivesznek belőle. Legutóbb 3 hét alatt találtak egy bontott injektort az 1.3-as stiftbe.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 17, 2014 /

A linkelt autó egy VW Passat. De dermedés gátló valóban nem kell bele. Az enyém -20C°-ban is tökéletesen indul bármikor. Bár mostanában ilyen hideg nem volt. Azért tettem be, mert nekem is hibátlannak tűnt a képek alapján. Azt a tulajdonságát imádom a legjobban, hogy igen takarékos. 5l, vagy kicsit az alatti fogyasztással manapság csak dodzsem méretű autó van.
(#) Ricsi89 válasza zolika60 hozzászólására (») Jan 17, 2014 /

Arra gondoltam, amit Zoli linkelt. De a te linkeden lévő sem rossz. Szeretem ezeket a régi kocsikat. Ezek még nem 10 évre voltak tervezve.
(#) Gery78 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 17, 2014 /

Én egy 6 lovas lovaskocsit javasolnék, előnye, hogy nem olyan környezetszennyező, ha van a lovak mögött "felfogó ponyva" a hátránya viszont az, hogy állás közben is fogyaszt.
(#) zolika60 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 17, 2014 /

Bocsánat átsiklottam felette. Ez is jó autó, ha nincs agyonnyúzva, de már elektronika vezérli a motort. Persze a hibakódok gép nélkül is olvashatóak, de én az egyszerűséget kedvelem. Amelyik gép már katalizátoros, mint ez is nem javítható olyan olcsón, és többet is fogyaszt.
(#) ZLED hozzászólása Jan 17, 2014 /

Sziasztok!

Ezek az ikonok jelentek meg a fájljaimnál. Valaki megtudja mondani hogy mit akarnak jelezni, mert kb 2 perc után eltűntek.

miaz.png

(#) granpa válasza ZLED hozzászólására (») Jan 17, 2014 /

Ezek bizony obszcén ábrák, vírus van a gépeden, vagy idegen hozzáférés.
(#) ZLED válasza granpa hozzászólására (») Jan 17, 2014 /

huh, az baj. Valahogy ki lehet deríteni hogy hozzáférés történt-e? És van valami leírás ezekről az ikonokról? Mert volt már más fajta is.
(#) mikrokapcsolo válasza ZLED hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Szedj le valami pöpec vírusirtót, tépd ki a netkábelt, indítsd újra a gépet, és futtass egy víruskeresést. Hasonló ikonjelzések voltak egyk ismerősömnél, amikor elindította a víruskeresést, a gép újraindult, akárhányszor próbálta. Netkábel kihúzás után pedig simán leszedett vagy 3-4 Trojait meg Backdoor-okat. Egy próbát megér.
(#) szamóca hozzászólása Jan 18, 2014 /

(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Idézet:
„Minek kéne dermedésgátló a gázolajba, ha alapból bele van keverve?”

Én ezt másképpen gondolom egy tavaly előtti látott dolog után.
Tavaly előtt beütött a -20C fok, akkor a Volános buszunk (ami akkor volt kb 3 éves) 2 hétig állt a buszmegállóba amíg ki nem olvadt a gázolaj benne
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Ők nem kúton tankolnak. Nekik a telephelyen van általában gázolajkészletük és lehet épp nyári gázolaj került bele véletlenül.
(#) sprofan válasza ZLED hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Nem igazán tudom a többiek ezen hol látnak obszcén vírusokat, vagy géppisztolyos lelkészeket Nézd át a nemrégiben telepített programokat és azok között keresd az elkövetőt. Mivel gondolom nem te magad indítod el, ezért első körben a nemrég telepített, és az indítópultban is szereplőt programokat nézném át. Ilyen kis ikonnal különböző programok informálnak téged arról amit éppen azzal a fájllal csinálnak. Például fájl épp átvizsgálás alatt, feltöltés alatt, tömörítve, esetleg sikeresen megosztva stb... stb...
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2014
(#) vicsys válasza sprofan hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Nekem is ez az érzésem. Olyan mintha filmhez lenne társítva valamilyen (Flash) lejátszó program...
(#) moltam hozzászólása Jan 18, 2014 /

Helosztok.
Van egy lada Gödöllőn, amit meg szeretnék venni, de műszaki az nincs rajta. Van valami megoldás, hogy ne kelljen tréleren lehozni ide, Nyírbátorba?
(#) ZLED válasza sprofan hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Hát a gépet átvizsgáltam, de vírust nem talált, de most ezek az ikonok voltak minden videofájlnál.. Ez a Nero Media hub ikonja. Átnézem a az automatikusan induló programok listáját, és a szolgáltatásokat. Nem települt olyan program amit nem én telepítettem volna fel.

mostilyen.png

(#) BarnaPili válasza moltam hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Ha van neki rendszáma,akkor _tudtommal_ lehet kérni rá útvonalengedélyt.Az okmányiroda segít ebben.Második a listában.
(#) moltam válasza BarnaPili hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Igen, de az útvonalengedélyhez ha jól tudom biztosítás kell. Ha át lesz írva a nevemre, új biztosítást kell kötni. Egy nap kellene megoldani... Megyek vonattal, kocsival jövök. Gondolom marad a trailer.
(#) zoly15 hozzászólása Jan 18, 2014 /

Sziasztok!
Ha OTP bankban szeretnék nagyobb összeget felvenni, akkor mit kell magammal vinni?
Valamint a banki felvét után mennyi költséget számolnak fel? Nekem még Junior számlám van.
(#) Ricsi89 válasza moltam hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Okmányirodában meg tudják mondani, hogy mi kell hozzá. Elvileg a vásárlás napján még él az előző tulaj biztosítása(már ha van rajta).

Bankkártya, személyi kell hozzá. Azt nem tudom mennyit számolnak fel, de nem lehet túl nagy összeg.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Köszönöm! Kell valamiféle előzetes bejelentkezés ehhez?

Semmi. Bemész, kérsz egy sorszámot, kp felvételhez, kivárod a sorod, és kapod a kp-t. Bár ha nagyon sok pénzt akarsz felvenni (jó pár millát) akkor nem árt megkérdezni van-e annyi pénzük bent.
(#) moltam válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Ez biztos, hogy él az előző biztosítás? Én mindenhol azt olvastam, hogy újat kell kötni, azonnal érvénytelenné válik.
(#) pjg válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Azért a sok pénzt ne egyedül vedd fel. Ilyenkor jó egy "mackósabb" kísérő.
(#) elektrorudi válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

A helyedben azért rákérdeznék. Más bankoknál 2-3 nappal előbb be kell jelenteni, ha nagyobb összeget akarok felvenni...
(#) elektrorudi válasza moltam hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Nem tudom, megvetted-e már a Ladát, de kérdezz rá egy trélesnél a dologra. Nem csodálkoznék, ha a szállítás költségéből 2db Ladát vehetnél Nyírbátorban...
(#) moltam válasza elektrorudi hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Én igen. 1200s kereklámpa jó állapotban, jó áron. Nehéz kifogni egy jót, rengeteg a gány f*s. Ha van is jó, sokkal drágább. Itt bátorba egyáltalán nincs kerek hirdetve. 17e+tankolás a trailer bérlés nyíregyen, b-s jogsival vezethető, de jobb lenne lábon hozni.
(#) sprofan válasza moltam hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Bérelj hozzá próba rendszámot, azzal megoldódik a gondod. Biztosítást ott aznap megkötheted, és be sem kell fizetned az első csekket, mert a megkötés tényéről szóló visszaigazolás már elég a rendőrnek ha megállít. Póba rendszámot akkor bérelhetsz ha többek között pl forgalomból teljesen vagy ideiglenesen kivont és vagy lejárt műszakival rendelkező gépjárművet szeretnél mozgatni. ( szerviz, műszaki vizsga, stb) Ennek díja olyan 5E körül van/ nap. Persze van kaukció is, de azt visszakapod ha leadod a rendszámot. (30-40E)
(#) Ricsi89 válasza moltam hozzászólására (») Jan 18, 2014 /

Szerintem él. Másképp hogyan viszem el, ha pl egy aprócska kis faluban veszem meg, ami a legközelebbi várostól, ahol biztosító van pl 30km-re van? Ott a falu közepén kinél kötök biztosítást? A helyi ABC-ben? Egyébként sem érdemes a legelső biztosítóhoz berohanni és megkötni a biztosítást, mert lehet másnál fele annyiért is van. Amúgy hoztunk már haza autót 100km-ről egy egyszerű adásvételivel.
Következő: »»   2232 / 3612
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem