Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Elég sok esetről tudok, hogy a központi injektor szeret megdögleni a stiftekben és sehol sem kapható, mert a bontókból is pillanatok alatt elkapkodják, ez az első dolog amit kivesznek belőle. Legutóbb 3 hét alatt találtak egy bontott injektort az 1.3-as stiftbe.
![]()
A linkelt autó egy VW Passat.
![]()
Arra gondoltam, amit Zoli linkelt. De a te linkeden lévő sem rossz. Szeretem ezeket a régi kocsikat. Ezek még nem 10 évre voltak tervezve.
Én egy 6 lovas lovaskocsit javasolnék, előnye, hogy nem olyan környezetszennyező, ha van a lovak mögött "felfogó ponyva" a hátránya viszont az, hogy állás közben is fogyaszt.
![]()
Bocsánat átsiklottam felette.
![]()
Sziasztok!
Ezek az ikonok jelentek meg a fájljaimnál. Valaki megtudja mondani hogy mit akarnak jelezni, mert kb 2 perc után eltűntek.
Ezek bizony obszcén ábrák, vírus van a gépeden, vagy idegen hozzáférés.
![]()
huh, az baj. Valahogy ki lehet deríteni hogy hozzáférés történt-e? És van valami leírás ezekről az ikonokról? Mert volt már más fajta is.
Szedj le valami pöpec vírusirtót, tépd ki a netkábelt, indítsd újra a gépet, és futtass egy víruskeresést. Hasonló ikonjelzések voltak egyk ismerősömnél, amikor elindította a víruskeresést, a gép újraindult, akárhányszor próbálta. Netkábel kihúzás után pedig simán leszedett vagy 3-4 Trojait meg Backdoor-okat. Egy próbát megér.
Idézet: „Minek kéne dermedésgátló a gázolajba, ha alapból bele van keverve?” Én ezt másképpen gondolom egy tavaly előtti látott dolog után. Tavaly előtt beütött a -20C fok, akkor a Volános buszunk (ami akkor volt kb 3 éves) 2 hétig állt a buszmegállóba amíg ki nem olvadt a gázolaj benne ![]()
Ők nem kúton tankolnak. Nekik a telephelyen van általában gázolajkészletük és lehet épp nyári gázolaj került bele véletlenül.
Nem igazán tudom a többiek ezen hol látnak obszcén vírusokat, vagy géppisztolyos lelkészeket
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2014
Nekem is ez az érzésem. Olyan mintha filmhez lenne társítva valamilyen (Flash) lejátszó program...
![]()
Helosztok.
Van egy lada Gödöllőn, amit meg szeretnék venni, de műszaki az nincs rajta. Van valami megoldás, hogy ne kelljen tréleren lehozni ide, Nyírbátorba?
Hát a gépet átvizsgáltam, de vírust nem talált, de most ezek az ikonok voltak minden videofájlnál.. Ez a Nero Media hub ikonja. Átnézem a az automatikusan induló programok listáját, és a szolgáltatásokat. Nem települt olyan program amit nem én telepítettem volna fel.
Ha van neki rendszáma,akkor _tudtommal_ lehet kérni rá útvonalengedélyt.Az okmányiroda segít ebben.Második a listában.
A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2014
Igen, de az útvonalengedélyhez ha jól tudom biztosítás kell. Ha át lesz írva a nevemre, új biztosítást kell kötni. Egy nap kellene megoldani... Megyek vonattal, kocsival jövök. Gondolom marad a trailer.
Sziasztok!
Ha OTP bankban szeretnék nagyobb összeget felvenni, akkor mit kell magammal vinni? Valamint a banki felvét után mennyi költséget számolnak fel? Nekem még Junior számlám van. A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2014
Okmányirodában meg tudják mondani, hogy mi kell hozzá. Elvileg a vásárlás napján még él az előző tulaj biztosítása(már ha van rajta).
Bankkártya, személyi kell hozzá. Azt nem tudom mennyit számolnak fel, de nem lehet túl nagy összeg.
Köszönöm! Kell valamiféle előzetes bejelentkezés ehhez?
Semmi. Bemész, kérsz egy sorszámot, kp felvételhez, kivárod a sorod, és kapod a kp-t.
![]() ![]() ![]()
Ez biztos, hogy él az előző biztosítás? Én mindenhol azt olvastam, hogy újat kell kötni, azonnal érvénytelenné válik.
Azért a sok pénzt ne egyedül vedd fel. Ilyenkor jó egy "mackósabb" kísérő.
A helyedben azért rákérdeznék. Más bankoknál 2-3 nappal előbb be kell jelenteni, ha nagyobb összeget akarok felvenni...
Nem tudom, megvetted-e már a Ladát, de kérdezz rá egy trélesnél a dologra. Nem csodálkoznék, ha a szállítás költségéből 2db Ladát vehetnél Nyírbátorban...
Én igen. 1200s kereklámpa jó állapotban, jó áron. Nehéz kifogni egy jót, rengeteg a gány f*s. Ha van is jó, sokkal drágább. Itt bátorba egyáltalán nincs kerek hirdetve. 17e+tankolás a trailer bérlés nyíregyen, b-s jogsival vezethető, de jobb lenne lábon hozni.
Bérelj hozzá próba rendszámot, azzal megoldódik a gondod. Biztosítást ott aznap megkötheted, és be sem kell fizetned az első csekket, mert a megkötés tényéről szóló visszaigazolás már elég a rendőrnek ha megállít. Póba rendszámot akkor bérelhetsz ha többek között pl forgalomból teljesen vagy ideiglenesen kivont és vagy lejárt műszakival rendelkező gépjárművet szeretnél mozgatni. ( szerviz, műszaki vizsga, stb) Ennek díja olyan 5E körül van/ nap. Persze van kaukció is, de azt visszakapod ha leadod a rendszámot. (30-40E)
Szerintem él. Másképp hogyan viszem el, ha pl egy aprócska kis faluban veszem meg, ami a legközelebbi várostól, ahol biztosító van pl 30km-re van? Ott a falu közepén kinél kötök biztosítást? A helyi ABC-ben?
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |