Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez tényleg durva
Azért részt vennék egy ilyenen
Helló
Így már nagyjából értem a lényegét, de ezzel az a gond, hogyha a videó ki van kapcsolva készenléti állapotba, akkor is villog. Nagyjából egy órán át villog, majd abbahagyja, egy óra múlva megint kezdi. És ez így folytatódik tovább a végtelenségig. Próbáltam keresni hozzá a neten használati útmutatót, de nem találtam semmit. Sajnos már én is így kaptam használtan. Egyszer már valahogy sikerült kilőnöm belőle, de már fogalmam sincs hogy hogyan, meg pár hónap múlva megint elkezdte. A pontos típusa a gépnek: Samsung VK-1230. Nem sok minden van róla a neten. :no:
Ha lenne pár komolyabb, komolyan vehető jelenkező (csapat) innen a fórumról, akkor kiírhatnánk egy szabályzatot és egy versenyt! 10 nevezővel már lenne értelme!
Elsőnek itt vagyok én...
Lennél, vagy leszel?
Urak! Mi volt az a gengszter rap zene, vagyis ki volt az előadó, mert nem találom csak valami Keyne West vinyogását, ha erre keresek: "Heartless, we are living in darkness..." Köszi!
Ó, tényleg. Köszi! Imádom!
Esetleg egy harcirobotos nevezés?
Harcirobot az lesz... Írom a szakdolgozatom, készülök a vizsgáimra... :bummafejbe:
Semmi gáz. Tavaly ilyenkor 20 tantárgyam volt még hátra, 2 szigorlat (elektronika, mechanika), a szakdolgozat, nyelvvizsga és az államvizsga. Simán ment, mert elegem volt már a suliból és be akartam fejezni. Így érez az ember 10 félév után, ha a suli csak 7 féléves
Csak ínyenceknek: Amish Paradise
Szeretem ezt a paródiát!
Nem mai darab, ugyan úgy, ahogy az eredetije a Coolio-tól. Bővebben: Link Nem mai összecsapott trutyi! Igényesen kidolgozott, nagyon jó kameratechnikák, fantasztikusan jó világítás! Hihettek egy volt TV-snek!
A fűtő tesnek van egyszerűbb módja is!
Idézet: „Ezzel a "életvitellel" az emberekből kiölik azt a tudatot, hogy egy kis cég termékének, aminek nem olyan csicsás a csomagolása, nem túl designes a készüléke, nincs rajta "hatmillió" ilyen-olyan minősítő logó, meg a legnagyobb X-Y teszt győztese embléma, lehet ugyan olyan jó, ha netán még jobb is!” Ezzel még az a helyzet, hogy ha tudnák, akkor sem vennék a jobbat, mert ahhoz egy msik kéazülék is kéne, hogy pont kompatibilis legyen, és 100% -osan ki lehessen használni az adott készülék kapacitását. Vagy azért mert jobbat nem engedthetenek meg maguknak, így csak a tömeggyártott ocsakságok mellé tehetik a "voksukat".
nem is köszöntem, de most igen, Sziasztok!
Sikerült befejezni a BYD raktárcsarnokot, végre működik minden, a füstablakokon át a vigáliításon keresztül a gázos hőlégbefuvókig bezárólag. Az utolsó füstszakaszt teljesen egyedűl csináltam, mert nem volt más, aki tudott volna segíteni. Miután készen lett, az egészet teszteltük, és elsőre, hiba nélkül működött a "szerkezet". Mivel nagyon macerás volt a közlekedés, hol anyag kelett, hol ez hol az, vagy az akus merült le, kell a msik akksi, vagy a kötegelő fogyott el, ezért mindig szaladgálni kelett mindenért. Ezért egy megoldás volt, a "békával", közismertebb nevén raklapemeleő, aminek a kerját pumpálva lehet felemelni, majd odébb volnszolni a nehéz terhet. Fogtam és rollerként keztem el használni, meetm is úgy 20-25km/h, val, így meg is volt minimum 20Km vezetés a "béká"-n. Még a rendőrkanyar is annyira megy neki, és a kanyarokban, 90fokban közlekedtem, a főnököm meg csak röhögött, hogy úgy vezem mint a BMW-t, mert olyton keresztbedobom, és kocásra kopna a kereki, a beton meg csak kettő fekete csíkot hagya betonon, mert fém része azon az oldalon leér, ha 180 fokot fordulok vele.
Megdorgállak én, mint munkavédelmi előadó. Az nagyon balesetveszélyes! Tessék bukósisakot viselni és megkülönböztető, nénó-nénó-kék-kék kiáltásokkal közlekedni
Idézet: komolyabb hasonlatot is irhattál volna mint pl leszögezem mint alkalmazott a főnök cipőjét , Nézd el nem tudok aludni „Megdorgállak én, mint munkavédelmi előadó.”
Na és a kötelező felszerelések hol maradnak? Csengő, hátsó fényvisszaverő, biztonsági öv...
Nem hasonlat volt. Van ilyen végzettségem és ezért írtam, aztán egy költői fordulattal komolytalanságra váltottam, hogy Köbzolinak jól induljon a reggele.
Wall-E című animációs filmet láttátok? Van itt a linken egy jó kis videó. A srác vett egy ilyen gagyi-robotot és megtuningolta PIC-el, szervóval. Nagyon jó.Itt meg a nagytesó
Az a baj hogy 2d s map ot használ ezért a tárgyak átrendezése karambollal végződhet
ÜDv googa! Az utolsó napom volt ebben a raktárcsarnokban, és így adtam ki az összes dühömet!
Jól esett nekem, mert aznap végre jó volt a kedvem, gyalogolni meg annyit nem akartam, de nagyon nem. Egy pár órát csak ezzel a "békával", "vezettem". Ha ezt gyalog kellet volna megoldanom akkor... Amikor az önjáróval fenn voltam a magasban nappal, akkor a targoncások alattam teljesen úgy tüntek, mint a tó vizén szaladgáló vizipókok. Minden jót!
Szia!
Nanana! Majd meglátjuk egy pár év mulva! Te min fogsz nosztalgiázni?
Mi van itt? Minenki lottózik? Senki nincsen itt, negyedöt óta.
A következő kérdésem van felétek: felvettem egy "hobbistát" innen a hobbiról msn-re. Mivel most figyelmesebb voltam, észre is vettem a képen bekarikázott részt, vagyis "előfizetés a partner adatainak frissítésére." Ez a rész nem világos, a végén hitelt is felvehetek, igaz annyi partnerem az msn-en nincsen, és nem is vagyok msn párti sem. moderátorok, elnézést tudom nem msn portál
Az az msn-es izé én se tudom mit jelent...
De azt tudom hogy holnap megint suli és vááá nem nem nem akarooom
Nekem is suli, de nekem nem hagyományos hanem auTós iskola! vááá, én meg akarom!
Najó én lassan megyek aludni!
Minden kedves hobbistának Édes Álmok-at! (csak hallgassátok..)
Jaj suli. Már három hete nem voltam suliban. Már azt se tudom, hogy merre van.
Bárcsak minden nap mehetnék iskolába, ahelyett, hogy dolgozni kellene menni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |