Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hacsak a macska ki nem eszi addigra. Mert most itt macsakainvázió van.
Ecetes virslisaláta. Egy sor hagymakarika, egy sor szeletelt virsli. Leöntve felforrósított ecetes, cukros, sós salátalével. (tettem még hozzá babér levelet és egész borsot) Pár nap pihi a hűtőben.
Virsli helyett lehet karikára vágott héjában főtt krumpli is. de lehet egy sor virsli és egy sor krumpli is. Én most a halat krumplival raktam le. A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2014
A hűtőben van már. Itt csak ismerős macskák vannak. A lányom nyaggat egy Ragdoll-ért, de még nem adtam be a derekamat.
A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2014
A link nem működik, de segítek. Ragdoll
A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2014
Szevasztok! Az ecetshalunk rövid története. Egy kiló halat a kedvesem ♥ kirántott, estére beecetezte. Másnap mind megettük.
Nagyon finom lett. ![]() Az idegen macsekok "ellen" a következő módszerrel védekeztem. Hagytam, hogy ott kajáljon. Még adtam is neki enni külön. Majd egy óvatlan pillanatban leborítotttam egy műanyag vödörrel kb 5 percre. Amikor egy hét múlva újra ott volt akkor tovább tartott a fogda. Azóta csak futva közlekedik át az udvaron. lol ![]()
Ez is szép fajta, de nekem mindegyik tetszik, csak ezek nem annyira.
![]()
Ettől legalább nem lesz csupa szőr minden a lakásban.
![]()
Jujjj ez valami szörnyű. A genetika technika torzulmánya. Hogy lehet ehhez gusztusa embernek.
Sziasztok!
Tegnap délután szabadlábra helyeztek a kórházból, sajnos bent kellett tartaniuk, mert nemigazán akart kinyúlni a lábam egyenesbe, de tegnap halálos kínok között sikerült végrehajtanom, annak reményében, hogy hazaengednek. ![]() ![]()
Az altató orvos azt mondta, hogy érzéstelenítő után 6órával már felülhetek,, rá is volt írva a műtős papírra, hogy délután 3órátol felülhetek, de viszont nem kelhetek fel, ezt be is tartottam. A felülés alatt annyit értek hogy nem derékszögben, hanem csak feljebb csúszva az ágyon párnával kitámasztva a hátam.
Igyál rengeteg vizet. Akár napi 4-5 litert. Én megúsztam a fejfájást. Sőt. A műtét óta egyszer sem fájt a fejem. Előtte két nappal előre megéreztem az eső jöttét. Tegnap bejelentette a gyógytornász hogy mindent csinálhatok. Kivéve, azt a pár dolgot amit tilos. Pl a segreesést.
![]()
Előtte sem futottam, fociztam. Köszi szépen.
![]()
Sziasztok! Hogy lehet csinálni olyat hogy DVD n egy filmre 2 hangsáv legyen(pl magyar hoz mondjuk angolt) Előre is köszi!
Azt vedelem bőségesen, egyébként nem fáj ha fekszem... De, amint felkelek eltelik 1-2 perc és érzem, hogy lüktet az agyam helye.
![]()
Nem irigyellek. Engem műtét előtt telepumpáltak infúzióval. Innom sem volt szabad. Kop-kop. Ebből kimaradtam. Szerencsére volt hátszelem az altató orvos irányából.
![]() A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Én végig ébren voltam és nézegettem a műszereket, meg röhögtem, hogy ezt hallom az orvos szájából: "Basszus hozz egy harmadik marószárat, mert ez is elkopott oszt' 30ezer egy darab belőle"
![]() ![]()
Én kértem az altatóst, hogy kicsit kábítson el. Még beszólok a dokinak, hogy rosszul tartja az amerikánert. Így is hallottam amikor kalapálta a helyére a protkót meg marta a femur helyét.
Neked midet szerelték? A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
Én annó azon röhögtem műtét közben magamban amikor a doki megszólalt hogy " nézdmár ez a szike egyvágásra van tervezve mert másodszorra már nem akar vágni csak nyiszál".
(Köszi Zolibátyó a szülinapi figyelmeztetőt! )
Baloldali térd... Letört a porcból egy darab és megakadt tőle a térdem, meg az egyik szalag meg volt tekeredve vagy mit mondott, nem tudom.
![]()
Atyaég...
Én egyszer láttam egy ilyet, először azt hittem, hogy megőrült a gazda, és borotválja szegény macskát. Aztán kiderült, van ilyen fajta. Borzasztó, olyan, mintha Csernobilból származna.
Azzal hamar lábra állsz. Mikor bent voltam a kórházban volt egy fiatalember hasonlóval. Másnap hazaengedték.
Nézd meg őket 25 év múlva. Okosabbak lesznek.
Sziasztok!
Ha én veszek egy ILYEN leszerelhető vonóhorgot,és itthon fel akarom szerelni a kocsimra(most megy műszakira),akkor a kinti műbizonylattal átmegy itthon műszakin? |
Bejelentkezés
Hirdetés |