Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2333 / 3611
(#) nagym6 válasza pjg hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Hacsak a macska ki nem eszi addigra. Mert most itt macsakainvázió van.
(#) pjg válasza kala1982a hozzászólására (») Aug 1, 2014 / 1

Ecetes virslisaláta. Egy sor hagymakarika, egy sor szeletelt virsli. Leöntve felforrósított ecetes, cukros, sós salátalével. (tettem még hozzá babér levelet és egész borsot) Pár nap pihi a hűtőben.
Virsli helyett lehet karikára vágott héjában főtt krumpli is. de lehet egy sor virsli és egy sor krumpli is.
Én most a halat krumplival raktam le.
A hozzászólás módosítva: Aug 1, 2014
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

A hűtőben van már. Itt csak ismerős macskák vannak. A lányom nyaggat egy Ragdoll-ért, de még nem adtam be a derekamat.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

A link nem működik, de segítek. Ragdoll
(#) Qju válasza pjg hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Szevasztok! Az ecetshalunk rövid története. Egy kiló halat a kedvesem ♥ kirántott, estére beecetezte. Másnap mind megettük.
Nagyon finom lett.
Az idegen macsekok "ellen" a következő módszerrel védekeztem. Hagytam, hogy ott kajáljon. Még adtam is neki enni külön. Majd egy óvatlan pillanatban leborítotttam egy műanyag vödörrel kb 5 percre. Amikor egy hét múlva újra ott volt akkor tovább tartott a fogda. Azóta csak futva közlekedik át az udvaron. lol
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Rájöttem. Köszi.
(#) zolika60 válasza pjg hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Ez is szép fajta, de nekem mindegyik tetszik, csak ezek nem annyira.
(#) pjg válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Ettől legalább nem lesz csupa szőr minden a lakásban.
(#) nagym6 válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Jujjj ez valami szörnyű. A genetika technika torzulmánya. Hogy lehet ehhez gusztusa embernek.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 1, 2014 /

Nem tudom.
(#) mhatalyak válasza mhatalyak hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Sziasztok!

Tegnap délután szabadlábra helyeztek a kórházból, sajnos bent kellett tartaniuk, mert nemigazán akart kinyúlni a lábam egyenesbe, de tegnap halálos kínok között sikerült végrehajtanom, annak reményében, hogy hazaengednek. Az érzéstelenítés tényleg elég érdekes érzés, viszont kedden történt a műtét délelőtt, Én meg nem vártam meg még felülhetek minden mellékhatás nélkül és már szerda óta szétszakad a fejem és nem is nagyon vagyok képben. Meddig fog még ez tartani?
(#) mhatalyak válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Az altató orvos azt mondta, hogy érzéstelenítő után 6órával már felülhetek,, rá is volt írva a műtős papírra, hogy délután 3órátol felülhetek, de viszont nem kelhetek fel, ezt be is tartottam. A felülés alatt annyit értek hogy nem derékszögben, hanem csak feljebb csúszva az ágyon párnával kitámasztva a hátam.
(#) mhatalyak válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Köszönöm szépen!
(#) pjg válasza mhatalyak hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Igyál rengeteg vizet. Akár napi 4-5 litert. Én megúsztam a fejfájást. Sőt. A műtét óta egyszer sem fájt a fejem. Előtte két nappal előre megéreztem az eső jöttét. Tegnap bejelentette a gyógytornász hogy mindent csinálhatok. Kivéve, azt a pár dolgot amit tilos. Pl a segreesést.
(#) pjg válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Előtte sem futottam, fociztam. Köszi szépen.
(#) botesz hozzászólása Aug 2, 2014 /

Sziasztok! Hogy lehet csinálni olyat hogy DVD n egy filmre 2 hangsáv legyen(pl magyar hoz mondjuk angolt) Előre is köszi!
(#) mhatalyak válasza pjg hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Azt vedelem bőségesen, egyébként nem fáj ha fekszem... De, amint felkelek eltelik 1-2 perc és érzem, hogy lüktet az agyam helye.

Nem irigyellek. Engem műtét előtt telepumpáltak infúzióval. Innom sem volt szabad. Kop-kop. Ebből kimaradtam. Szerencsére volt hátszelem az altató orvos irányából. Mikor felébredtem a műtét közepén, azonnal ott termet, megnyugtatott és már tolta is belém a koktélt.
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014

Én végig ébren voltam és nézegettem a műszereket, meg röhögtem, hogy ezt hallom az orvos szájából: "Basszus hozz egy harmadik marószárat, mert ez is elkopott oszt' 30ezer egy darab belőle" Nem tudom milyen ketyerébe tette, valami levegős dolog volt, de nem olyan, mint a fogorvosi, vagy, amit otthon a kompresszorra tesz az ember, mély hangja volt meg lassabban pörgött.

Én kértem az altatóst, hogy kicsit kábítson el. Még beszólok a dokinak, hogy rosszul tartja az amerikánert. Így is hallottam amikor kalapálta a helyére a protkót meg marta a femur helyét.
Neked midet szerelték?
A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2014
(#) Dióda válasza pjg hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Én annó azon röhögtem műtét közben magamban amikor a doki megszólalt hogy " nézdmár ez a szike egyvágásra van tervezve mert másodszorra már nem akar vágni csak nyiszál".

(Köszi Zolibátyó a szülinapi figyelmeztetőt! )

Baloldali térd... Letört a porcból egy darab és megakadt tőle a térdem, meg az egyik szalag meg volt tekeredve vagy mit mondott, nem tudom.
(#) kérdező válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Atyaég...
Én egyszer láttam egy ilyet, először azt hittem, hogy megőrült a gazda, és borotválja szegény macskát. Aztán kiderült, van ilyen fajta. Borzasztó, olyan, mintha Csernobilból származna.

Azzal hamar lábra állsz. Mikor bent voltam a kórházban volt egy fiatalember hasonlóval. Másnap hazaengedték.
(#) szamóca hozzászólása Aug 2, 2014 /

(#) pjg válasza szamóca hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Nézd meg őket 25 év múlva. Okosabbak lesznek.
(#) nagym6 válasza szamóca hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

Nem biztos, hogy előny ha okos. Sőt.
(#) szamóca válasza pjg hozzászólására (») Aug 2, 2014 /

(#) BarnaPili hozzászólása Aug 3, 2014 /

Sziasztok!
Ha én veszek egy ILYEN leszerelhető vonóhorgot,és itthon fel akarom szerelni a kocsimra(most megy műszakira),akkor a kinti műbizonylattal átmegy itthon műszakin?
(#) Ricsi89 válasza BarnaPili hozzászólására (») Aug 3, 2014 /

Úgy tudom, hogy a műbizonylaton rajta kell lennie a felszerelő műhely pecsétjének is, így otthon nem szerelhető fel. Elvileg el kellene fogadniuk azt a műbizonylatot is.
Következő: »»   2333 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem