Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „Milyen találkozó lesz szombaton?” Hát szarvasi. Idézet: „A kiskapu alatt nincs alap,csak egy réteg igen hitvány beton. Ha aláásnék,nem lenne elég alábetonozni? Bár,nem eszik meg olyan sok anyagot,fölverem a járdát is.(Nem lesz nehéz,cipősarokkal is megy )” Ebben az esetben én (szigorúan magánvélemény), "széttolnám olajemelővel", feltörném a járdát, aláásnék az épület felé, és ásnék alapot a kiskapu alá is. Majd olajemelőt lecserélve "kiékelném gerendával" (felénk legalábbis vannak olyan vicces fiúk, akik simán elvisznek ilyen esetben egy emelőt). Azon elgondolkoznék, hogy pár helyen tegyek-e le, "kicsi díszkő" burkolatot, legalábbis a "dilatáció" miatt. A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2015
Itt nálunk nyiregyen 4-5 sec volt mire idért a hangja, na de nem a magasság hanem a távolság miatt
A debrecenié?
Na jó, de én majdnem alatta áltam
Gyerek koromban egyszer Bpesten a Római parton voltunk aug 20-án. Úgy rémlik a stégről néztük a tűzijátékot. Durván 20 másodperc múlva durrant a villanás után.
A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2015
A moderátor(ok)nak: Bővebben: Link
Sokszor látom, hogy valamelyik moderátor a hozzászólók által leírt "ja" szócskát következetesen átjavítja "jah"-ra. Nem mintha olyan fontos dolog lenne, de például a Magyar Nyelv Értelmező Kéziszótárában sem található olyan szó, hogy "jah", szemben a "ja" szóval.
Pl: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2015
Akkor bocsánat, félreértettem! Láttam már pirossal kiemelve, és szürkével halványítva is.
A "jah" szóra keresve megtalálod a Fórum nyelvészeti álláspontját
Bővebben: Link
Ez lehet OFF lesz, de a jómultkorában láttam az apróban ruszki rakétafej elekronikát. De nem sokáig volt fönt.
Megvette valaki.. ?
Jelzi a rendszer, hogy van 2 új olvasatlan üzenetem. Közben meg mégsincs, vagy csak nem látom, mert rejtve maradt. Fejlesztési topik zárolva fél éve, oda nem tudtam írni. Hátha más is járt így.
Á dehogy, a nyíregyié. Nem kaptál nyak zsibbadást?
Gondolom már kezdted azt hinni hogy elment a hangja más irányba
Idézet: Ezt én is nagyon sajnálom és az okát sem sejtem sajnos. „Fejlesztési topik zárolva fél éve,”
Nálam ugyanez van, kb. 2 hónapja 2 új olvasatlan üzenet piroslik, de megnyitva nincs új üzenet.
Ha letekertek az oldal aljáig akkor találtok olyat, hogy hiba jelentése, ezen keresztül tudtok szólni. Olyan mint a moderációt kérek gomb.
a látási viszonyok mondjuk jók voltak, csak én voltam túl alacsonyan
Én is éppen így jártam, ekkor írtam a lap alján lévő "hiba jelentése" linkre, és pár nap múlva eltűnt a pirosodás, de, hogy mitől volt, semmi visszajelzést nem kaptam.
A tekkóban egy DVD játékos 10-20 e Ft.. Ehhez képest meg egy TEAC CD lejátszó is 60 ezernél kezdődik, de inkább 100-150, amit a tesztek alapján megvennék (Yamaha, Marantz). Mitől ilyen drágák ezek?
Én a Marantzról tudok egy adalékot mesélni. Az autóban használtam három évig egy Polimer kazettát, napi két-három órában. Utána játszottam le egy Marantz szettel. Bár botfülem van, azóta megvenném, ha ilyesmire lenne igényem.
Használt nekem is van Olyat szeretnék venni, ami megint jó lesz 20 évig.
Egyik sem. Egyszerű kérdés, mert nagyon régen nem vásároltam ilyesmit, és meglepődtem, hogy mennyire elmentek az árak.
Ja, vagyúgy. Akkor remélhetőleg nemsokára jön egy audiofil fórumtárs, aki el tudja mondani a miérteket.
Amelyik kibírt 20 évet, az már csak kibir még huszat. Ettől nem félek. A kérdés inkább az, hogy ma gyártanak-e még olyan lejátszót, ami elmegy ennyi ideig. Mert én inkább ettől félek. 100e Ft nem sok érte, ha 20 évig kiszolgál, de ha garancia + 1 nap után megy a kukába, akkor az nagyon drága. A mostani Technics lejátszóm Made in Germany. A TV-m 13, a DVD-Video kombóm 10+, az erősítőm 24, a hangdobozok 12, a mobilom (6310i) 11 éves. Nem szeretem cserélgetni a jól bevált dolgokat, ha nem muszáj. Hosszútávon olcsóbb megvenni a jót/drágát. Nem azt mondom, hogy újszeű állapotban vannak, de mind működik, korukhoz képest jó állapotnak örvendenek. Mindet újonnan vettem, vigyázok rájuk. A telefon akksija még az eredeti.
Mi két éve lecseréltük a tökéletes 25 éves Videoton tévét lcd tévére, ebben a két évben összeadva 3 hónap időre kellett visszahozni a kamrából a Videotont. Annyit állt hiba miatt az új tévé. 3 éves mosógépünk szét van rohadva, a 25 éves Hajdú ehhez képest ragyogott. Müködőképesen lett az is lecserélve, kár volt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |