Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2484 / 3611
(#) Gafly válasza BarnaPili hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

Idézet:
„Milyen találkozó lesz szombaton?”

Hát szarvasi.
Idézet:
„A kiskapu alatt nincs alap,csak egy réteg igen hitvány beton. Ha aláásnék,nem lenne elég alábetonozni? Bár,nem eszik meg olyan sok anyagot,fölverem a járdát is.(Nem lesz nehéz,cipősarokkal is megy )”

Ebben az esetben én (szigorúan magánvélemény), "széttolnám olajemelővel", feltörném a járdát, aláásnék az épület felé, és ásnék alapot a kiskapu alá is. Majd olajemelőt lecserélve "kiékelném gerendával" (felénk legalábbis vannak olyan vicces fiúk, akik simán elvisznek ilyen esetben egy emelőt).
Azon elgondolkoznék, hogy pár helyen tegyek-e le, "kicsi díszkő" burkolatot, legalábbis a "dilatáció" miatt.
A hozzászólás módosítva: Aug 22, 2015
(#) Petyaa válasza sastas01 hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

Itt nálunk nyiregyen 4-5 sec volt mire idért a hangja, na de nem a magasság hanem a távolság miatt
(#) sastas01 válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

A debrecenié?
Na jó, de én majdnem alatta áltam
(#) pjg válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

Gyerek koromban egyszer Bpesten a Római parton voltunk aug 20-án. Úgy rémlik a stégről néztük a tűzijátékot. Durván 20 másodperc múlva durrant a villanás után.
(#) fsub hozzászólása Aug 22, 2015 /

A moderátor(ok)nak: Bővebben: Link
(#) fsub válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

Sokszor látom, hogy valamelyik moderátor a hozzászólók által leírt "ja" szócskát következetesen átjavítja "jah"-ra. Nem mintha olyan fontos dolog lenne, de például a Magyar Nyelv Értelmező Kéziszótárában sem található olyan szó, hogy "jah", szemben a "ja" szóval.
Pl: Bővebben: Link
(#) reloop válasza fsub hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

Tudnál egy ilyen javítást linkelni?
(#) fsub válasza reloop hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

Előző hozzászólásomban megtalálod.
(#) fsub válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

Akkor bocsánat, félreértettem! Láttam már pirossal kiemelve, és szürkével halványítva is.
(#) reloop válasza fsub hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

A "jah" szóra keresve megtalálod a Fórum nyelvészeti álláspontját
Bővebben: Link
(#) fsub válasza reloop hozzászólására (») Aug 22, 2015 /

Ok, ez a téma kivesézve.
(#) zenetom hozzászólása Aug 23, 2015 / 3

Ez lehet OFF lesz, de a jómultkorában láttam az apróban ruszki rakétafej elekronikát. De nem sokáig volt fönt.
Megvette valaki.. ?
(#) Norberto hozzászólása Aug 23, 2015 /

Jelzi a rendszer, hogy van 2 új olvasatlan üzenetem. Közben meg mégsincs, vagy csak nem látom, mert rejtve maradt. Fejlesztési topik zárolva fél éve, oda nem tudtam írni. Hátha más is járt így.
(#) ronin75 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 23, 2015 /

Nálam a figyelő ragadt be.
(#) Petyaa válasza sastas01 hozzászólására (») Aug 23, 2015 /

Á dehogy, a nyíregyié. Nem kaptál nyak zsibbadást?
(#) Petyaa válasza pjg hozzászólására (») Aug 23, 2015 /

Gondolom már kezdted azt hinni hogy elment a hangja más irányba
(#) zolika60 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 23, 2015 /

Idézet:
„Fejlesztési topik zárolva fél éve,”
Ezt én is nagyon sajnálom és az okát sem sejtem sajnos.
(#) sastas01 válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 23, 2015 /

5-6 perc alatt? Nem
(#) nagym6 válasza Norberto hozzászólására (») Aug 23, 2015 /

Nálam ugyanez van, kb. 2 hónapja 2 új olvasatlan üzenet piroslik, de megnyitva nincs új üzenet.
(#) elektroncso válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 23, 2015 /

Ha letekertek az oldal aljáig akkor találtok olyat, hogy hiba jelentése, ezen keresztül tudtok szólni. Olyan mint a moderációt kérek gomb.
(#) Petyaa válasza sastas01 hozzászólására (») Aug 23, 2015 /

a látási viszonyok mondjuk jók voltak, csak én voltam túl alacsonyan
(#) Kari55 válasza nagym6 hozzászólására (») Aug 24, 2015 /

Én is éppen így jártam, ekkor írtam a lap alján lévő "hiba jelentése" linkre, és pár nap múlva eltűnt a pirosodás, de, hogy mitől volt, semmi visszajelzést nem kaptam.
(#) killbill hozzászólása Aug 24, 2015 /

A tekkóban egy DVD játékos 10-20 e Ft.. Ehhez képest meg egy TEAC CD lejátszó is 60 ezernél kezdődik, de inkább 100-150, amit a tesztek alapján megvennék (Yamaha, Marantz). Mitől ilyen drágák ezek?
(#) nedudgi válasza killbill hozzászólására (») Aug 24, 2015 /

Én a Marantzról tudok egy adalékot mesélni. Az autóban használtam három évig egy Polimer kazettát, napi két-három órában. Utána játszottam le egy Marantz szettel. Bár botfülem van, azóta megvenném, ha ilyesmire lenne igényem.
(#) zenetom válasza killbill hozzászólására (») Aug 24, 2015 /

Ez költői/beugratós kérdés?
(#) killbill válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 24, 2015 /

Használt nekem is van Olyat szeretnék venni, ami megint jó lesz 20 évig.
(#) killbill válasza zenetom hozzászólására (») Aug 24, 2015 /

Egyik sem. Egyszerű kérdés, mert nagyon régen nem vásároltam ilyesmit, és meglepődtem, hogy mennyire elmentek az árak.
(#) zenetom válasza killbill hozzászólására (») Aug 24, 2015 /

Ja, vagyúgy. Akkor remélhetőleg nemsokára jön egy audiofil fórumtárs, aki el tudja mondani a miérteket.
(#) killbill válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 24, 2015 /

Amelyik kibírt 20 évet, az már csak kibir még huszat. Ettől nem félek. A kérdés inkább az, hogy ma gyártanak-e még olyan lejátszót, ami elmegy ennyi ideig. Mert én inkább ettől félek. 100e Ft nem sok érte, ha 20 évig kiszolgál, de ha garancia + 1 nap után megy a kukába, akkor az nagyon drága. A mostani Technics lejátszóm Made in Germany. A TV-m 13, a DVD-Video kombóm 10+, az erősítőm 24, a hangdobozok 12, a mobilom (6310i) 11 éves. Nem szeretem cserélgetni a jól bevált dolgokat, ha nem muszáj. Hosszútávon olcsóbb megvenni a jót/drágát. Nem azt mondom, hogy újszeű állapotban vannak, de mind működik, korukhoz képest jó állapotnak örvendenek. Mindet újonnan vettem, vigyázok rájuk. A telefon akksija még az eredeti.
(#) nagym6 válasza killbill hozzászólására (») Aug 24, 2015 /

Mi két éve lecseréltük a tökéletes 25 éves Videoton tévét lcd tévére, ebben a két évben összeadva 3 hónap időre kellett visszahozni a kamrából a Videotont. Annyit állt hiba miatt az új tévé. 3 éves mosógépünk szét van rohadva, a 25 éves Hajdú ehhez képest ragyogott. Müködőképesen lett az is lecserélve, kár volt.
Következő: »»   2484 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem