Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Előző válaszom pontosabban: "Ha nem azonos a fogszám," helyett: Ha nem pontosan azonos a fogszám arány, azaz áttételviszony, akkor nyomatékváltó lehet, mindkét fogaskerékpár nem lehet hajtásban fixen a tengellyel.
Hasonló megoldást alkalmaznak nyomtatókban, bár ott a fogszám azonos, zajcsökkentési, kotyogásmentesítési célból.
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Yato szerszámokkal kapcsolatban? Elsősorban csavarhúzó,imbuszkulcs, dugókulcs érdekelne. Mennyire megbízhatóak? Persze nem ipari, csak barkács célra szánom.
Nekem van egy Yato "krova" keszletem. Van benne dugokulcs, imbusz, torx, meg par dolog még. Otthoni felhasznalasra, foleg autoszereles, olajcsere, ilyenek. Megelegedesemre van, nem lekvarvasbol keszult ezerforintos teszkós hulladek, az biztos. Szep kidolgozasu. Egy autoszerelo ismerosom azt mondta, hogy napi felhasznalasra nem ajanlana, de otthoni hasznalatra igen.
Köszi! Igazából nekem kisebb szerelésekre kell, semmi komolyabb dologra. Nézegettem hogy nem olyan drágák szerintem,meg kinézetük is van, de tapasztalatom nincs róluk,nem dolgoztam még ezzel a márkával.
Ha nem most szaladsz le, akkor volt korábban 32-ig is készlet. Annak nem tudtam ellenállni, még én sem...
Ez a készlet csak 21 -ig van. De szerintem ennél olcsóbban nem nagyon lehet kapni ilyen minőséget.
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2017
Tudja valaki a hozzászólásokhoz mellékletként feltölthető képek maximális pixelmérete mennyi lehet?
Érdekes a 2Mb -os fájlméretet oda tudták írni, a pixelméretet már nem... ![]()
Mindegy is a dolog, mert a fórummotor átméretezi a képet.
De én nem akarom, hogy a fórummotor méretezze át, mert sz.r a minősége.
Átméretezem én programmal, úgy tízszer láthatóbb marad... Idézet: Eszi, nem eszi, nem kap mást. Valószínűleg megvan ennek is az oka. Talán az, hogy így nem kell havonta egy új, 1 TByte-os HDD-t tolni a szerverbe.„én nem akarom, hogy a fórummotor méretezze át” Ha nagyon nem tetszik, vannak kimondottan képmegosztó oldalak, töltsd fel oda a képet.
Meg onnan is lehet linkelni.
![]() Nekem az a bajom, hogy nincsenek leírva a szabályok. ![]() Kikísérletezni, meg kitalálni pedig lusta vagyok. Ha találok neten valami nagyjából illeszkedő linket/képet, akkor beteszem. Egyszerűbb mint írni írni cikket, meg saját anyagot feltenni a fórumra...
Ha túl nagy pixelméretes fájlt töltök fel, azt átméretezi. Ha túllépem a 2Mb -ot, az nem engedi feltölteni.
Ha a maximálisan megengedett pixelméretű képet töltöm fel, és 2Mb fájlméret alatt vagyok, akkor nincs átméretezés... Miért ne választhatnám akkor ezt a lehetőséget (jól lakott a kecske, és még káposzta is maradt)...
A 2 MB méret gondolom azért van, mert a szervernek az adatot fel is kell dolgoznia. Ha nem lenne határ, könnyen túl lehetne terhelni azt. Átméretezés pedig a már leírt okok miatt lehet.
Üdv!
Keresek olyan ingyenes programot, amivel 2 videót egyesíteni tudok, esetleg feliratokat tudok a videóra rakni. Egyébként meg boldog új évet minden fórumozónak! ![]()
Engem nem a 2Mb érdekel, hanem a natívan tárolni képes és feltölthető pixelméret, na de mindegy...
Minek a 2 Megabyte hatar, ha a server ugyis atmeretezi a kepet? Mert nyilvan azert meretezi at, hogy kisebb legyen a file merete a serveren. Szerintem Topi tudja a valaszt, csak Szilveszterkor nem ilyenekkel foglalkozik! BÚÉK!
800x600 96 dpi és mindenki látni fogja a lényeget így is.
Nekem a hirdetéshez csatolt képeimet 800x600-ban limitálta, de ha jól emlékszem a hozzászólásoknál mintha többet engedne de próbáld ki. Írsz egy hsz-t az off-ba, csatolsz bele egy 1200 széles képet, majd megnyitod egy másik lapon, lemented a képet és látni fogod hogy mekkorára méretezte át. Az 1200 de még az 1000 is sok részletet megmutat már, persze nagyon nem mindegy hogy a dolog hogyan lett fényképezve.
Sajnos ma leszédült egy hangszóróm és eltörte a fotón látható mára már sajnos ritka lakótelepi lámpát!
![]() A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2017
Videó egyesítésre ott a format factory. A felirat már más kérdés.
Tudja valaki ez a wish nevű alkalmazás hogy működik? Fizetnék de nem tudok mert fent nem engedi kiírni a kártya adatokat.
Egy usb- s ketyerét akartam venni a gitár és telefon közé. Sose tudtam megjegyezni a nevét és leértékelve csak pár száz forint volt.
Tölts fel egy képet (nagyot), és nézd meg az átméretezett kép tulajdonságainál, hogy mekkora lett! A leghosszabb oldalt kicsinyíti le a fórum fix pixelre, a másik oldal pedig arányul hozzá.
Megnéztem, 1280 pixel lehet a leghosszabb oldal. |
Bejelentkezés
Hirdetés |