Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Leleassult a gépem.2percig tartott neki betölteni,Utána öt perc,amíg a firefoxot megynyitja.Rendszervisszaállítást már csináltam,meg vírusellenőrzést is,de ott a vinyót nem tudta megnyitni és ezért nem tesztelte.
Mit tegyek?
Fontos adatok lementése, aztán radír...
A barátom segített, és jó pár 333-333-as TAXI-s cég van
A medveczky dolgot nem értem
Azt akarja a kolléga ecsetelni, hogy:
Egy jó kis újratelepítés! Én is így jártam, ez vírus. Semilyen exe fájl nem indult, így hát böngészőben csináltam annyi helyet, hogy újra tudjak telepíteni. Nekem az újrahúzástól rendbe jött, nem formáztam!
Viszont ments el mindent, mielőtt telepítesz, sose tudni mi a vége, egy stressz az egész
Mármint a vinyólámpa? Miféle töltés? Ha darál a vinyó akkor vírus, ha áll és világít a lámpája akkor a vinyó rossz, az nagyobb gubanc!
A medveczky kiborult a szombat esti lázban és ha ezt meglátja akkor mégjobban kiborul
Vagyis telepítsem újra?Ne ********k már ki velem!Nem áll szándékomban újratelepíteni.Mutassatok egy gyorsabb megoldást!Anyámnak vannak fent könyvelési cuccai meg fontos doksijai,meg a gép nem is az enyém.Örülök ha azt megengedi,hogy felrakjak egy játékot.Ja és rohadtul nem értek a géphez,mármint ilyen telepítést nem csináltam sose.Kb négy éve lett véve,azóta nem lett újratelepítve. :rinya:
Ja és AVG vírusirtó van fent.
Szerintem nem mi csesztünk ki veled hanem a microsoooft!
Nem férsz hozzá a fetőzött rendszerfájlokhoz a vírus védi magát! Ha pontosan tudnád, mely fájlokat kell cserélned akkor egy másik gépen talán rendbehozhatnád, de egy nagy szenvedés az egész, és a végén ha megszabadultál a vírustól, egy csomó funkciód is helyrehozhatatlanul elveszik... Egyszerűbb újratelepíteni. Ha szerencséd van tudsz frissíteni, azaz még eléred a cd-t és kéred újraindításkor frissítse a rendszert. Ez időben ugyanannyi, de megmaradhatnak a feltelepített programfájlok, és lehet, hogy működni is fognak! A fentebb szólókkal ellenben, én nem formáznék semmit!
Ez olyan bla-bla hozzászólás, szerintem csak azért írta, hogy ő legyen a 333333-dik
Akkor megvárom hogy anyám elvigye a boltba és újratelepítse.Addíg meg szépen kimásolgatom a fájljaimat.Egyébként a vírusirtó nem ezek kiszűrésére való?
Na ja! Meg hát ugye a nagy nyeremény is csábító volt!
Azért örülök, hogy nem én kaptam a háromszöget
4,3mm választott el tőle. :yes:
Ez az off a legveszélyesebb topik, át is megyek másba! :boxer: :hide:
Igazad van.A paint-tal nem tudtam megnyitni egy JPG-fájlt.És a poén:ezt egyszer már megnyitottam vele.
(Jobb lesz ha befogom a számat káromkodás felől,mert a suliban is kaptam már néhány fülest. :pirul: :peace: :hide: )
miért nem tudok az M$ ablakokkal a SAMBA szerveremhez csatlakozni
Nehogy válaszoljatok!
Én a helyedben a telepítőcédét próbálnám megnyitni amíg tudom, kódot keresni, és Frissíteni. Legyen legalább 2Giga szabad helyed.
(És közben ne beszélj csúnyán!)
A 80 gb-s vinyó még a negyedéig sincs.És így elindulnak majd a progik?Nem szeretném elúsztatni anyám dos-progiját,különben lehet négy évet újrakönyvelni.
Ha ennyire fontos ne kapkodj! Aludj rá egyet, vidd egy haverhoz, mentsétek le, amit kell! Csak utána kezdj neki. Vagy szerezz egy másik vinyót, telepítsd fel az oprendszert, majd tedd be a régit, és másold át a dosos progikat, ill mentéseket. A rendszerfájlokhoz mappákhoz ne nyúlkálj! Próbáld ki. Ha megy, akkor ésszel, a másik vinyóval is meg lehet mindezt csinálni.
Most omlott össze (egy percen belül kétszer) a firefox.A cdt meg tudom nyitni.Meddíg tart a frissítés?
Most jöttem rá ,hogy a Win egy rakat nemíromle. Jó volna használni egy másikat. Mondjuk lin..xot.
Nem nyitja meg a gép a vinyót.Azt hiszem itt az ideje kikönyörögni a szerelőhöz való elvitelt.
Srácok!
Azt kellene belátni hogy nem csak a Ti, hanem a 10-14 éves fiatalok is olvassák a fórumot. Mindannyian tudjuk hogy milyen világban élünk, de ezt a fórumot próbáljuk meg megóvni a trágár szavaktól! Ez egy színvonalas webfelület ahol nincs helye ezeknek.
Hiába bántjátok a windows-t. Egyáltalán nem rossz. Egyszerűen csak nem tudtok vele bánni. Vannak jobb operációs rendszerek, de azért ez nagyon sokunknak megfelel.
Valaki hozzáértővel nézesd meg a géped.
Ajánlom a blackPanther-t, nekem bevált, a LiveCD is jól használható. Persze ingyenes! Bővebben: Link
Remélem egy ingyenes dolog reklámozása nem tilos, ha mégis töröljétek.
Most az egyszer használd az internet explorert! Mivel a vírusírók általában ezt az egy programot engedik elindulni, hogy letölthesd az "ellenszert"...
pl: c: a címsorba. Vagy d: a cd-hez... Bocs én befejeztem |
Bejelentkezés
Hirdetés |