Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor említem hogy kell vizsgázni PÁV-1-re.És hivatásos jogosítványt is kapunk. Ami 5 évre szól.
Köszönöm a megerősítést, akkor jól tudtam...
Sárga az már régen is csak dekorációs elem volt.
Csak nem annyira menő, mint a kék. ![]()
Bakker! Ezt nagyon csúnyán benéztem...
![]() ![]() ![]()
Annyira nem öröm, hogy már az újságot is kék villogóval viszik házhoz.
Ilyenek a hétfők...
– Igaz-e, hogy Moszkvában a Lenin téren Volvókat osztogatnak?
– A hír igaz – közli a jereváni rádió –, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem a Lenin téren, hanem a Moszkva téren, nem Volvókat, hanem Volgákat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak. ![]() ![]() ![]()
Ez sajnos igaz. Sokszor látok sima ponyvás kamionokat sárga villogóval közlekedni.Pedig nem túlméretes, nem is "nyújtható" pótot húz, csak úgy villog mert neki van. A másik kedvencem a mezőgazdák...(tisztelet a kivételnek) a villogó megy, de a felakasztott vetőgéptől-permetezőtől nem látni a lámpáit.És akkor találd ki hogy merre is akar menni...
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2019
Azért látsz, mert lehet nekik.
A nemzetközi közúti árufuvarozási piachoz való hozzáférés közös szabályairól szóló, 2009. október 29-i 1072/2009/EK európai parlamenti és tanácsi rendeletben meghatározott közösségi engedéllyel, nemzetközi közúti árufuvarozást végző vállalkozás által üzemben tartott, N3 járműkategóriába tartozó tehergépkocsira és vontatóra.
Nincs mit, én sem keltem hiába. Lehet, megmentettem egy fórumtársat a szívrohamtól.
![]()
Sziasztok. Adott egy használt laptop, amin nincs op.rendszer, de rajta van a win7 matrica a kulccsal (mert eredetileg valószínűleg win7-el adták el), akkor erre felrakható-e az adott kulccsal legálisan win7?
Meg kell próbálni. A nyelvi verziókkal lehet gond, mert hallottam már olyasmit, hogy csak bizonyos verziójú Windows megy fel vele.
Köszönöm a feljelentést. Reméltem örülsz hogy olyan emberhez fog kerülni két remek tárgy aki elviszi fémhulladékba. Gratulálok remek ember vagy. Ez is nyugodtan mehet feljelentésbe. teszek rá.
Szerintem csak az volt a baj, hogy az off-ba raktad ki ezt a cuccot! Ide tilos (!) elektronikai témájú dolgot kitenni. Gondolom nem olvastad el az első hozzászólást, de abban szerepel! Ki kellene rakni a sárga mezőbe legfelülre.
Keress megfelelő témát, és oda rakd a rádiót. Idézet: „Röviden a szabályok: - Minden ami elektronika és komoly dolog, annak itt helye nincs. Ha elektronikai kérdést teszel fel, akkor azt tedd fel ott, ahova való... - Weboldal reklámok, továbbra is tiltottak és ezért kitiltás is jár. - Ha vicceket meséltek, akkor az inkább a Viccek, Mókás történetek topicba tegyétek, hogy egy helyre legyenek gyűjtve a vidám dolgok, hogy ha valaki kiégette a fél évig épített erősítőjét vagy processzoros térgörbítőjét, az felvidulhasson. - Ha káromkodtok, vagy gyűlölködésbe megy át egy beszélgetés akkor kezdeményezőtől függetlenül egy kis piros háromszöget (Warn) adunk ajándékba, minden résztvevőnek. - Továbbra is kérném megtartani a színvonalat, és a kultúrált beszéd stílust.” A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2019
Apró V/1.
Idézet: „1. A fórum teljes felületén az árusítás, hirdetés szigorúan tilos. Ilyen esetekben az Adminisztrátorok azonnal, előzetes figyelmeztetés nélkül törölhetik a teljes Felhasználói fiókot, ugyanis a Hobbielektronika.hu elsődlegesen egy online magazin és fórum, nem pedig apróhirdetési oldal.” Szóval örülj hogy nem kaptál sem fagyasztást, sem kitiltást, és még itt lehetsz. Úgy látszik engedékenyek a modik ![]() Most kéne csendben maradnod, nem magyarázni a hülyeséged. Ezt a gerillamarketinget meg hanyagold, nem leszel vele előbbre. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2019
Minekutána ez egy elektronikai fórum, ahol odafigyelünk arra a pár, valamennyire épségben megmaradt régi (főleg hazai gyártmányú) készülékre, nem csoda, hogy néhányan megpróbálnak lehetőségeik szerint látókörbe hozni ilyen szerkezeteket.
Vérmérséklet és empátia szerint különbözőek vagyunk. Egy ilyen renitens hozzászólásra, amit Zsolt írt, sokféleképpen lehet reagálni. Lehetett volna figyelmeztetni, hogy az adott poszt véleményünk szerint rossz topikba került, lehetett volna áthelyezést kérni egy (szerintünk) megfelelőbb topikba, és természetesen le lehetett csapatni a moderáció teljes szigorával. Ez esetben akár felül is lehetett volna bírálni a kérelmet egy enyhébb szankcióval is. Mivel nem vagyok jogász, én a szándékot értékeltem volna. A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2019
Zsolt gondolom mostanra már megtudta, hogy aprót az apróba, ingyen elvihetőt az ingyen elvihető topikba kell írni. Ennyi.
Sok lesz a szürke háttéren szürke szóból... (ha "teccikérteni" ![]()
Van egy olyan gondom hogy jó pár trafó anyagot ragasztással rögzítettek és nem tudom hogy kellene kíméletesen szétszedni. Tudtok segíteni? Próbáltam offként feltenni a kérdést.
A hozzászólás módosítva: Máj 10, 2019
Nem ide való, de melegítsd meg a rezsón.
Van trafós topic, borzasztó nehéz megtalálni.
Egyébként meg tedd egy lábos vízbe, forrald fel, utána ha lehűlt, általában elenged a ragasztó, szét lehet húzni a magfeleket. Mondjuk a TV sorkimenő nem sok mindenre jó....
Nem is a kimenő kell hanem maga a vas mag anyag.
Lusta voltam lefotózni hogy Bakonszegtől felénk jövet ki volt dobva egy tévé és a használhatónak ítélt részeit haza hoztam. A kertbe meg találtam a földbe egy ilyen csövet. A hangjából ítélve aligha lehet műanyag.
A személyeskedéssel minden topikban lehet figyelmeztetést nyerni. Állandó személyeskedést kérjük mellőzni.
Még melegen (kesztyűvel) próbáld széthúzni, mert némely ragacsok visszakeményednek kihűléskor. Hideg vízben tedd forralni, ne erőltesd, mert törik. Volt, amit 2× forraltam, mire szétjött. A cső lehet porcelán; próbáld karcolni.
A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2019
Meglátjuk. Ma voltam leadni a vasat és egyből szemet szúrt egy panel ami amúgyis viseltes volt így kitörtem a trafós részt. Azt nem ragasztották össze szerencsémre.
Ha a vitaindító oldalon követve a szóhasználatot gyomírtózták a vitát, akkor az arra létrejött ittenit is kiegyeltük.
(T) A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2019
Sziasztok!
Tudnátok javasolni valami jobbfajta floorplanert? Az se baj ha online. A floorplaner.com nem a legjobb.. szerkesztésre elég jó de kevés benne a bútor... és így nem lehet " élethűen" visszaadni!
Attól függ mennyit akarsz vacakolni, a sketchup is remek választás lehet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |