Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3204 / 3604
(#) gumibaba válasza Skori hozzászólására (») Okt 7, 2020 /

aA nyíl jelenti hogy melyik irányba fut ki. A beszerelést pedig úgy tervezd meg, hogy az ellenkező íIrányba teljesen ki legyen tolva, különben sokat fogsz veszíteni a hasznos távolságból. A fiók oldalát érdemes kimarni a jobb megvezetés miatt valamint az 1_db M4-es menetbe kell a kFiókot rögzíteni. A FOREST katalógusbaN teljesen minden le van róla írva.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2020
Moderátor által szerkesztve
(#) Frankye válasza gumibaba hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Egy májusi hozzászólásra reagáltál. Szerintem azóta megoldódott a kérdés.
(#) nagym6 hozzászólása Okt 8, 2020 /

Sziasztok. freemail.hu levelezőt használókat kérdezném mindenkinek hosszú percekig forog az a piszok foglaltságjelző? Ezalatt írni sem nem lehet, kivárhatatlan. Már legalább fél éve.
(#) sargarigo válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 1

Én meg se próbálom
Át van irányítva a gmail-es fiókra, és ennyi.
(#) Szárnyas válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 1

Nálam is szokott vacakolni, de korántsem olyan mértékben, mint írod. Levelezőkliens program használata nem jöhet szóba nálad? Azt használva problémamentesebb a freemail. A Mozilla Thunderbird egy jó alternatíva ehhez.
(#) Bakman válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 1

Bocsánat, nem sértésnek szánom de csodálkozom, hogy egyáltalán működik, az meg végképp meglepő, hogy valaki még használja is. Hírhedten a "környék" legócskább levelezőszervere aki még el is adogatja a címeket a spammereknek.
(#) nagym6 hozzászólása Okt 8, 2020 /

Köszi a válaszokat mindenkinek. Átirányítottam a gmail fiókomra.

Bakman.
Idézet:
„meglepő, hogy valaki még használja is”
Igaz, nem is értem miért szívtam vele annyit. Kérdésemre azt írta a freemail, hogy türelmet kérnek, folyik a programjuk javítása.
Nem gondoltam, hogy ez ennyire ócska. Mostantól vége nálam.
(#) gkari válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Nálunk a nagys.asszony ragaszkodik hozzá, ezért már többször ugyanazt írták.
(#) Skori válasza sargarigo hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Nekem speciel a gmail-al több problémám volt mint a freemail-al, (igaz más jellegűek) de ezért nem is használom. A freemailt pedig levelező klienssel (Mozzilla Thunderbird-el) használom, így még valamennyire használható. Ha nem lesz az, akkor pedig maradnak a hivatalos/fizetős emailcímek, pl. a Digi is 3 emailcímet ad az internet szolgáltatás mellé (ezt is használom), meg WWW/FTP tárhelyet is, csak sokan nem használják, vagy nem is tudják, hogy használhatnák.
(#) jani1987 válasza Bakman hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Ezzel vitatkoznék. A spam mappám dugig van 18+-os oldalakkal. Pedig gmailes vagyok.
(#) Bakman válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Ehhez elég csak egyszer jó helyen megadni az email címed.
(#) szs válasza Bakman hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Még az sem kell, elég ha egy kedves barátod névjegyei láthatók -már látnak is (mármint az e-mail címed).
Én wish spamokkal telek meg. Tudom, hogy ki miatt, de már visszacsinálni nem lehet.
De Vibert sem használok évek óta, olyan embereknek láttam a telefonszámát, címét, akiktől én sohsem kértem, soha nem vkértem kontaktot, csak annak a viber kapcsolatai voltak, akivel én is. De ehhez (hogy ne érjen el a Viber) a telefon cseréje is kellet. Néha bekapcsoltam a régit, kártya nélkül(!!!) aztán láttam a viber mozgást..
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2020
(#) gyerek67 hozzászólása Okt 8, 2020 /

Nekem az oldalaimon a reklámok (itt is, jobb oldalt) tele vannak mindenféle ledér, sexy neglizsékbe öltözött hölgyekkel.
Egyáltalán nem zavar!
(#) zolika60 válasza gyerek67 hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 1

A kugli mindenkinek olyan reklámokat küld amikre rákeres. Ezek szerint te sem kondenzátorokat kerestél mostanában.
(#) Bakman válasza szs hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Nekem is jönnek a szemetesbe ilyen-olyan levelek. Gmail-nek elég egyszer-kétszer rámutatni bizonyos típusú levelekre, már darálja is.
(#) szs válasza zolika60 hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Vagy ki tudja. Azt még értem, hogy a nejemnek néztünk fürdőruhát, és feszt jöttek a bikinis reklámok. De az " ismerkedj érett nőkkel" emiatt talál meg?
(#) mnyugger válasza szs hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Ki az a marha akinek éretlen kell.
(#) nagym6 válasza mnyugger hozzászólására (») Okt 8, 2020 / 2

Én. Majd nálam megérik.
(#) szs válasza Bakman hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Na jó, nekem is a szemetesben landolnak már, de a mikor a szemetesből kutatnék elő olyan levelet, amit meg kellett volna kapnom (mert mondják, hogy küldték, csak nencs, ezért a kukában keresi az ember), akkor a sok wish közúl kikutatni...
(#) Bakman válasza szs hozzászólására (») Okt 8, 2020 /

Ezért kell időnként áttúrni és törölni. Ez már csak ilyen világ. Ha a Spam mappában megjelölöd a levelet, mint hasznos, akkor azt is megjegyzi.
(#) Szárnyas válasza Bakman hozzászólására (») Okt 9, 2020 / 1

Nem tudom, hogy te mióta nem használsz a freemailt, de manapság egyáltalán nem tapasztalom ezeket a spames problémákat nála. Mellesleg spamekhez nem csak a szolgáltató jóvoltából juthat az ember, hanem a felhasználó saját hibájából is, úgyhogy ez bármelyik levélkiszolgálónál előfordulhat. Inkább olyan problémák jellemzők a freemailre, mint amit nagym6 is felhozott, de ettől eltekintve, egy viszonylagosan jól használható ingyenes email szolgáltató. Ha meg levelező klienst használ az ember, akkor a fentebb említett hibáit is ki lehet küszöbölni. Félreértés ne essék, nincs szándékomban védeni, fogadatlan prókátora lenni, mert vannak vele problémák, de ezt le kellett írnom a tárgyilagosság kedvéért.
Mellesleg a Gmailen és Freemailen kívül vannak más, megbízható ingyenes email szolgáltatók is.
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2020
(#) nedudgi válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Van még egy szempont a freemail használata mellett. Nagyjából egy emberöltő óta van egy fix email címe is az embernek. Hol volt akkoriban a Gmail, amikor megjelent a Win95 első kiadása?
(#) sargarigo válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Ez az szempont azért annyira nem erős szerintem! Nekem is van egy ősrégi freemail-es címem, aztán mégis a kamunak létrehozott címet használom már jó pár éve (meg akartam nézni a létrehozás dátumát, de nem találtam ilyen lehetőséget). A freemail-re már csak az origós hírlevelek jönnek, amik automatikusan mennek a kukába, meg rolex válium és társai reklámok.
Azért tartottam meg, hogy ha valaki nagyon régi ismerős esetleg csak a régi email címemet ismeri, akkor megtaláljon. Egyetlen egy levél sem jött az n*10 év alatt. Szerintem törölni is fogom most hogy felmerült a téma..
(#) Bakman válasza Szárnyas hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Idézet:
„Nem tudom, hogy te mióta nem használsz a freemailt”
Annó azzal kezdtem (betárcsázós analóg modem), de nagyon sokat rosszalkodott. Többször panaszkodtak más csatornán, hogy a nekem küldött levél egyszerűen visszapattant a szerverről és én is tapasztaltam ilyeneket, az elmúlt években is. Még akkor váltottam Gmail-re, amikor a https még kivételnek számított webes felületen...
Idézet:
„vannak más, megbízható ingyenes email szolgáltatók is”
(#) mnyugger válasza nedudgi hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Az enyém is még c3-as volt.
(#) antiktelefon hozzászólása Okt 9, 2020 /

Üdv!
Budapesten, a Déli közelében/ a metrók vonalán hol lehetne 2-2,5mm belső, 5-6mm külső átmérőjű üzemanyagcsövet kapni?
Mindenhonnan lehet rendelni, de a szállítás a cső árának ötszöröse. Nem sürgős, így aliról is vehetek, de jobb lenne egy helyi bolt más alkatrészek beszerzéséhez is.
(#) Rosszmáj válasza antiktelefon hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Itt.
Habár külső átmérőt nem írnak.
(#) mnyugger válasza Rosszmáj hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

Idézet:
„Átmérő 4.3 mm”
(#) pucuka válasza antiktelefon hozzászólására (») Okt 9, 2020 /

A Homasita -ban próbáld, ugyan nem metró, de a XI kerület Andor utca Fehérvári u sarok. 17, 47, 56 villamos. Etele u + 1 megálló.
(#) Rosszmáj válasza mnyugger hozzászólására (») Okt 11, 2020 / 1

Ja kérem, aki a teljes leírást elolvassa ...
Következő: »»   3204 / 3604
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem