Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3277 / 3606
(#) kameleon2 válasza kitartás hozzászólására (») Máj 21, 2021 /

Azt azért csípem a fórumokon, hogy sokan kérdezősködnek kertészettel kapcsolatban, öntözés, PH stb, aztán a végeredmény (kép).
(#) mnyugger válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 21, 2021 /

Határozottan visszautasítalak!
(#) kameleon2 válasza mnyugger hozzászólására (») Máj 21, 2021 /

Semmi gond, csak szóba került kitartás fórumtárs részéről:
Idézet:
„de 2 ha kendernél már gond a kijuttatás”
(#) kitartás válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 22, 2021 /

Még kb 3 hét és az én ültetvényem is lesz ekkora mint a képen. Igaz nem maris hanem kender.
(#) szalamandra válasza kameleon2 hozzászólására (») Máj 22, 2021 / 2

Saját kép?
Azt én is csípem, mikor valakinek a kender szóról rögtön ez a fajta jut eszébe...
(#) Szárnyas válasza kitartás hozzászólására (») Máj 22, 2021 /

Azt megtudhatjuk, hogy milyen céllal termeszted a kendert? Gondolom nem kendervászon lesz belőle, mert ahhoz nagyobb mennyiségben kellene termesztened. Úgy tudom, a CBD olajat is a kenderből nyerik, amelynek nagyon minimális, vagy egyáltalán nincs a THC tartalma. De gyanítom, nem is ilyen célra lesz.
(#) Gafly válasza szalamandra hozzászólására (») Máj 22, 2021 / 2

A kender jövője Magyarországon: Politikai röpiratok 193.
(#) mek-elek válasza Gafly hozzászólására (») Máj 22, 2021 /

Anno exportáltunk is Dél-Amerikába egy darabig.
(#) kitartás válasza Szárnyas hozzászólására (») Máj 22, 2021 / 3

Kötelet is szeretnék de ugye ez politika mentes topik is. A viccet félre olyan engedélyezett fajtákat termesztünk aminek a CBD tartalma viszonylag magas. A virágzatot folyamatosan szedve főzet alapot készítünk. Majd a végén a beért "termésből " olaj lesz CBD tartalommal.
(#) Kovidivi válasza kitartás hozzászólására (») Máj 22, 2021 /

Ugyanolyan erős illata van, mint a THC tartalmúnak?
Ha valaki felnyom, a rendőrnek, hogyan bizonyítod, hogy nincs benne THC? Ha megmutatod neki a mag zacskóját, az szerintem nem elég, laborvizsgálattal tudná megállapítani, hogy THC-s vagy sem, nem? Leszüretelné az egészet (nehogy legyen közti THC-s)?
(#) szs válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 22, 2021 / 2

Így bizonyítja:
Idézet:
„162/2003. (X. 16.) Korm. rendelet
A kender termesztése

3. § 
(1)12 Szabadföldön, valamint fedett termesztő berendezésben – a 13. § (1) bekezdésében meghatározott tevékenységek kivételével – kizárólag a Nemzeti vagy a Közösségi Fajtajegyzékben közzétett, alacsony THC tartalmú kender termeszthető.

(2)13 Kender vetéséhez kizárólag fémzárolt vetőmag használható fel. A termesztőnek a vetőmaggal kapcsolatos bizonylatokat és számlákat vagy másolatait legalább a vetési évet követő év végéig meg kell őriznie.

Tehát felmutatja a számláit. És a további bizonyletokat, amit a vetőmag vásárlásakor odaadtak neki.
Ha a jogszabály így mondja ki, hát azt a rendőr el is fogadja.
Nem kell mindig "jajmitszólarendőr" felkiáltással riogatni mindenkit
A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2021
(#) Szárnyas válasza kitartás hozzászólására (») Máj 22, 2021 /

Értem, köszönöm a magyarázatot! Nem gondoltam, hogy házilag is elő lehet állítani CBD olajat.
(#) kitartás válasza Kovidivi hozzászólására (») Máj 22, 2021 /

A kolléga szs kb le is írta a történetet. Be kell jelenteni minden kerge hatóságnak a vetést a vetőmag fémzárjegy (ami papírból van ) másolatával. Utána már nincs gond. A környékbeli hülye gyerekek meg az első marék leszedett virág után rájönnek hogy ettől nem fognak betépni. Ha megpróbálják eladni akkor meg a ,,,,,,,,,
Egyébként az illata a ragadós gyantája megvan. Ha érdekel gyere és nézd meg
(#) Kovidivi válasza szs hozzászólására (») Máj 22, 2021 / 1

Ez nem riogatás, hanem kíváncsiság volt.
"Haverom" 3 hónapot ült kender termesztéséért, mondjuk abban volt THC
(#) nagym6 hozzászólása Máj 24, 2021 /

Kiírja nekem az Avast vírusirtó veszélyforrásként, hogy megállapítható a tartózkodási helye. Egy tőlem 30Km -re lévő várost írt. Hehehe.
(#) sany válasza nagym6 hozzászólására (») Máj 24, 2021 /

Azonnal menekülj, meg fognak találni!
Nekem a múltkor Budapestet írta a Firefox. Csak 150 km-t tévedett.
A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2021
(#) zolika60 válasza sany hozzászólására (») Máj 24, 2021 /

Ezen aggódom én is. Nekem már a szomszéd falut írja.
(#) jani1987 hozzászólása Máj 27, 2021 /

Mit tegyek, hogy reklám nélkül tudjak végig nézni egy youtube-os videót? Huawei telefonom van. A reklám blokkolós böngésző már nem olyan mint régen.
(#) Skori válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

Telepítsd fel a youtubevanced-et (ingyenes). Olyan mint a youtube applikáció, csak éppen reklámok nélkül. Természetesen nem a play áruházban fogod megtalálni. Én egy régi verziót használok, ha kell, azt oda tudom adni (pl. ha az aktuális verzió esetleg nem működne a telefonodon)
(#) Topi válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 27, 2021 / 3

Ismét nem leszek népszerű, de:

Most tényleg promótáltok olyan szürke szoftvereket aminél ugyan nem kell kifizetnetek azt az 1790 forintot a Youtube prémium szolgáltatásra, de vastagon fizettek az adataitokkal, a third-party adathalász alkalmazások telepítésével...
A mai napig felfoghatatlan számomra, hogy inkább telepítesz szürke/illegális szoftvert a youtube helyett, mint hogy teljesen reklámmentessé és ezernyi plusz szolgáltatással kiegészítve adataid beáldozása nélkül használhatóvá tegyél egy szolgáltatást.

1090 Ft-ért van tanulói, 1790 Ft-ért normál és 2690 Ft/ért 5 accountos Family membership. Komolyan nem tudsz összeszedni 5 embert az ismerősi körödbe akinek megér a reklám mentesség havi 540 Ft-ot? Elképesztő.

Tessék végre felfogni, hogy az illegális és szürke szoftverekkel és a Play áruházon kívül telepített alkalmazásokkal az adataid és Te magad vagy az árucikk.
(#) Udvari Zsombor válasza Topi hozzászólására (») Máj 27, 2021 / 1

Az én válaszom: "Adblock for YouTube" Firefox beépülő telepítése. Már elég régóta használom problémák nélkül.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Máj 27, 2021 /

Vajon kinek van még otthon fizikai DVD lemeze? Vagy ma már midenki online néz filmeket?
Én az előbb írtam össze a sajátjaimat, és 2hasáb/1oldal elrendezéssel majdnem 2½ oldal hosszú lett a lista.
(#) jani1987 válasza Topi hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

Amihez hozzá akarnak férni ahhoz hozzá férnek. Se a facebookba, se a googleba nem bízok. Már használták a gmail fiókomat.
(#) jani1987 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

Nekem a számítógépen csak a dragon ball sorozat van fent. Minden mást online nézek.
(#) sargarigo válasza Topi hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

Az a helyzet, hogy az a 2000Ft akkor fog sok lenni, amikor több alkalmazást is használnál, ami mind megpróbálja lenyomni a torkodon hogy fizess. Egy idő után már fájni fog. Nem mondom, ha 200Ft lenne, akkor már más lenne a leányzó fekvése, de így már kiüti a fájdalomküszöböt. Van ugyanis sok más fizetni való, ami nem "opció". Számlák, iskolázás több gyerekre, utazás, stb.
A megszólított ugyan nem én voltam, de át tudom érezni a helyzetet, más téren én is érintett vagyok.
(#) sargarigo válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

Telefonra kérdezte, nem PC-re.
(#) jani1987 válasza sargarigo hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

Amióta Tatabányára költöztem azóta többet költöttem mint ha otthon maradtam volna ugyanezért a fizuért.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

Idézet:
„Tatabányára költöztem”
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

A munka és a barátnőm miatt.
(#) nagym6 válasza jani1987 hozzászólására (») Máj 27, 2021 /

Hosszú lépés volt.
Következő: »»   3277 / 3606
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem