Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azt azért csípem a fórumokon, hogy sokan kérdezősködnek kertészettel kapcsolatban, öntözés, PH stb, aztán a végeredmény (kép).
Semmi gond, csak szóba került kitartás fórumtárs részéről:
Idézet: „de 2 ha kendernél már gond a kijuttatás”
Még kb 3 hét és az én ültetvényem is lesz ekkora mint a képen. Igaz nem maris hanem kender.
Saját kép?
Azt én is csípem, mikor valakinek a kender szóról rögtön ez a fajta jut eszébe...
Azt megtudhatjuk, hogy milyen céllal termeszted a kendert? Gondolom nem kendervászon lesz belőle, mert ahhoz nagyobb mennyiségben kellene termesztened. Úgy tudom, a CBD olajat is a kenderből nyerik, amelynek nagyon minimális, vagy egyáltalán nincs a THC tartalma. De gyanítom, nem is ilyen célra lesz.
A kender jövője Magyarországon: Politikai röpiratok 193.
Anno exportáltunk is Dél-Amerikába egy darabig.
Kötelet is szeretnék de ugye ez politika mentes topik is. A viccet félre olyan engedélyezett fajtákat termesztünk aminek a CBD tartalma viszonylag magas. A virágzatot folyamatosan szedve főzet alapot készítünk. Majd a végén a beért "termésből " olaj lesz CBD tartalommal.
Ugyanolyan erős illata van, mint a THC tartalmúnak?
Ha valaki felnyom, a rendőrnek, hogyan bizonyítod, hogy nincs benne THC? Ha megmutatod neki a mag zacskóját, az szerintem nem elég, laborvizsgálattal tudná megállapítani, hogy THC-s vagy sem, nem? Leszüretelné az egészet (nehogy legyen közti THC-s)?
Így bizonyítja:
Idézet: „162/2003. (X. 16.) Korm. rendelet A kender termesztése 3. § (1)12 Szabadföldön, valamint fedett termesztő berendezésben – a 13. § (1) bekezdésében meghatározott tevékenységek kivételével – kizárólag a Nemzeti vagy a Közösségi Fajtajegyzékben közzétett, alacsony THC tartalmú kender termeszthető. (2)13 Kender vetéséhez kizárólag fémzárolt vetőmag használható fel. A termesztőnek a vetőmaggal kapcsolatos bizonylatokat és számlákat vagy másolatait legalább a vetési évet követő év végéig meg kell őriznie. ” Tehát felmutatja a számláit. És a további bizonyletokat, amit a vetőmag vásárlásakor odaadtak neki. Ha a jogszabály így mondja ki, hát azt a rendőr el is fogadja. Nem kell mindig "jajmitszólarendőr" felkiáltással riogatni mindenkit A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2021
Értem, köszönöm a magyarázatot! Nem gondoltam, hogy házilag is elő lehet állítani CBD olajat.
A kolléga szs kb le is írta a történetet. Be kell jelenteni minden kerge hatóságnak a vetést a vetőmag fémzárjegy (ami papírból van ) másolatával. Utána már nincs gond. A környékbeli hülye gyerekek meg az első marék leszedett virág után rájönnek hogy ettől nem fognak betépni. Ha megpróbálják eladni akkor meg a ,,,,,,,,,
Egyébként az illata a ragadós gyantája megvan. Ha érdekel gyere és nézd meg
Ez nem riogatás, hanem kíváncsiság volt.
"Haverom" 3 hónapot ült kender termesztéséért, mondjuk abban volt THC
Kiírja nekem az Avast vírusirtó veszélyforrásként, hogy megállapítható a tartózkodási helye. Egy tőlem 30Km -re lévő várost írt. Hehehe.
Azonnal menekülj, meg fognak találni!
Nekem a múltkor Budapestet írta a Firefox. Csak 150 km-t tévedett. A hozzászólás módosítva: Máj 24, 2021
Ezen aggódom én is. Nekem már a szomszéd falut írja.
Mit tegyek, hogy reklám nélkül tudjak végig nézni egy youtube-os videót? Huawei telefonom van. A reklám blokkolós böngésző már nem olyan mint régen.
Telepítsd fel a youtubevanced-et (ingyenes). Olyan mint a youtube applikáció, csak éppen reklámok nélkül. Természetesen nem a play áruházban fogod megtalálni. Én egy régi verziót használok, ha kell, azt oda tudom adni (pl. ha az aktuális verzió esetleg nem működne a telefonodon)
Ismét nem leszek népszerű, de:
Most tényleg promótáltok olyan szürke szoftvereket aminél ugyan nem kell kifizetnetek azt az 1790 forintot a Youtube prémium szolgáltatásra, de vastagon fizettek az adataitokkal, a third-party adathalász alkalmazások telepítésével... A mai napig felfoghatatlan számomra, hogy inkább telepítesz szürke/illegális szoftvert a youtube helyett, mint hogy teljesen reklámmentessé és ezernyi plusz szolgáltatással kiegészítve adataid beáldozása nélkül használhatóvá tegyél egy szolgáltatást. 1090 Ft-ért van tanulói, 1790 Ft-ért normál és 2690 Ft/ért 5 accountos Family membership. Komolyan nem tudsz összeszedni 5 embert az ismerősi körödbe akinek megér a reklám mentesség havi 540 Ft-ot? Elképesztő. Tessék végre felfogni, hogy az illegális és szürke szoftverekkel és a Play áruházon kívül telepített alkalmazásokkal az adataid és Te magad vagy az árucikk.
Az én válaszom: "Adblock for YouTube" Firefox beépülő telepítése. Már elég régóta használom problémák nélkül.
Vajon kinek van még otthon fizikai DVD lemeze? Vagy ma már midenki online néz filmeket?
Én az előbb írtam össze a sajátjaimat, és 2hasáb/1oldal elrendezéssel majdnem 2½ oldal hosszú lett a lista.
Amihez hozzá akarnak férni ahhoz hozzá férnek. Se a facebookba, se a googleba nem bízok. Már használták a gmail fiókomat.
Nekem a számítógépen csak a dragon ball sorozat van fent. Minden mást online nézek.
Az a helyzet, hogy az a 2000Ft akkor fog sok lenni, amikor több alkalmazást is használnál, ami mind megpróbálja lenyomni a torkodon hogy fizess. Egy idő után már fájni fog. Nem mondom, ha 200Ft lenne, akkor már más lenne a leányzó fekvése, de így már kiüti a fájdalomküszöböt. Van ugyanis sok más fizetni való, ami nem "opció". Számlák, iskolázás több gyerekre, utazás, stb.
A megszólított ugyan nem én voltam, de át tudom érezni a helyzetet, más téren én is érintett vagyok.
Telefonra kérdezte, nem PC-re.
Amióta Tatabányára költöztem azóta többet költöttem mint ha otthon maradtam volna ugyanezért a fizuért.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |