Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3488 / 3599
(#) Kari55 válasza bbb hozzászólására (») Ápr 23, 2023 /

Ok igen, de hogyan tudom kiolvasni?
(#) Suba53 hozzászólása Ápr 23, 2023 /

Megoldódni látszik az anyagi helyzetem.
A bankszámla adataimat már most adjam meg, vagy csak ha kérik.

"Facebook
1601 WILLOW ROAD MENLO PARK, CA 94025
www.facebook.com

Kedves Facebook felhasználó!

Tájékoztatjuk, hogy az e-mailt tartalmazó Facebook-fiókod 3 000 000 EUR (három millió euró) pénznyereményt nyert a 2023-as kiadású Facebook promócióban. Az összes résztvevőt véletlenszerűen választották ki a világ Facebook-könyvtáraiból, és az Ön e-mail-címével ellátott Facebook-fiókja megjelent a rendszerben a szerencsés nyertesek között.

Gratulálunk, hogy a kiválasztott személyek közé tartozott.

A kifizetéseket akkreditált fizető bankunkon keresztül teljesítjük. Biztosítottuk, hogy a kifizetés közvetlenül az Ön országában lévő bankszámlájára kerüljön kifizetésre.

Ezúton javasoljuk, hogy küldje el az alábbi információkat ellenőrzés és fizetés céljából.

1. Teljes név:
2. Ország:
3. Nem:
4. Kapcsolattartási cím:
5. Telefonszám:
6. Családi állapot:
7. Foglalkozás:
8. Cég:
9. Életkor:

Gratulálunk!! Még egyszer.

JEGYZET!!! Biztonsági okokból azt tanácsoljuk minden nyertesnek, hogy tartsák bizalmasan ezeket az információkat a nyilvánosság előtt, amíg igénye feldolgozásra nem kerül, és az Ön
a díjat átadják neked. Ez a biztonsági protokollunk része annak elkerülése érdekében, hogy a programban részt nem vevő vagy nem hivatalos személyek kétszeresen követeljenek és indokolatlanul kihasználják ezt a programot.

FONTOS: Ha ezt az üzenetet a levélszemét mappájába kapja, az hálózati hiba miatt van, kérjük, helyezze át az üzenetet a beérkezett üzenetek mappájába, és válaszoljon.

Elnöki Hivatal
A Facebook vezérigazgatója"
A hozzászólás módosítva: Ápr 23, 2023
(#) zolika60 válasza szs hozzászólására (») Ápr 23, 2023 /

Nem. Az OTP magyarul a bank ciril betűkkel.
(#) zolika60 válasza Suba53 hozzászólására (») Ápr 23, 2023 /

Micsoda mázlista vagy. Én csak ilyen levelet kaptam.
(#) Ódenka válasza Suba53 hozzászólására (») Ápr 23, 2023 /

Az semmi! Én már régóta nyeregbe vagyok, csak megjátszom a kódust, nehogy elszeressék a vagyonomat. Így történt:

Csapkod körülöttem a szerencse fortunája

Azt hiszem, lassan komolyan kell vennem, ami néhány éve szórványosan, majd egyre sűrűbben kapott levelekben áll. Alig győzöm őket kihalászni a spamvederből.
Régebben is jött olyan levél Libériából, hogy valami aranybánya tulajdonos elhalálozott és engem jelölt meg egyedüli örökösének. Szép tőle, az biztos. A nyeremény csekély 8 jegyű szám és utána 32nulla, dollárban.

Szeretnék, ha az örökséget mielőbb átvenném, lehet aranyban is, akkor egy átalakított tankert bocsátanak rendelkezésemre, ha gondolom, olajjal is feltöltik.
Csupán annyit kell tennem, hogy egy nevetséges 8ezer dollárt utaljak át a megadott számra, hogy számomra a szállást - tiszta ciha felhúzás, miegymás - luxusautó bérletet, társalkodó nőket (12fö naponta váltásban), szóval mégis önköltségi áron ezek lennének.
...és tényleg igyekezzek, mert a jogi, ügyvédi feladatokat ellátó öreg John Mclekaluki ügyvéd erősen köhög, ki tudja meddig húzza.

Szóval megütöttem a legfőbb nyereményt, de az asszony nem enged el... Meg a 8ezer dolláron is ülne. Ha volna. Ez van. Illetve nincs.

A másik, szintén ígéreteset ma kaptam a jueszből.
Írta egy asszonka, hogy milyen jó fogása volt!
Egy kártérítési ügyben, amit két összeragadt ropi miatt indított, sok évi húzódás után megnyerte!
Hiába mondják, vagyis nemhiába mondják, az ország ...Most nem jut eszembe mit is, szóval, minden lehetséges.
Aztán nem mellékesen megadta az ügyvéd úr nevét, címét, ha én is szeretnék 10 millát nyerni dollárban, igyekezzek, mert sorállás van. Meg küldjek előleget, gondolom, de nem is olvastam végig.

Nem mondom, volna miért pereltetnem, sokkal nyomósabb ügyekben - pl. vizes tüzifát hoztak ki az ősszel, meg a jégeralsóm is foszlik, pedig tuti jótállásos, még a 90-es években vettem és csak télen hordom...
De, amilyen otthon(itthon) ülő típus vagyok, nem megyek a pénz után.
Lesz az nekem itt is. A héten például ötösöm volt!
Az öt nyerőszámból eltaláltam az ötöst. Ha ez így megy tovább - 5 hetes a lottóm -minden héten eltalálhatok egy számot.
Kellhet ennél több?
(#) Udvari Zsombor válasza Suba53 hozzászólására (») Ápr 24, 2023 /

Nézd meg a feladó email címét és inkább hagyd a spam mappában a levelet, de ha zavar, akkor törölheted is. Erősen kétlem, hogy a Facebook milliókat osztogatna, akár csak euróban is.
(#) Suba53 válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Ápr 24, 2023 /

Tisztában vagyok vele.
Csak megmutattam, hogy ilyen próbálkozások is vannak.
(#) somitomi válasza Kari55 hozzászólására (») Ápr 25, 2023 /

Szerintem sehogy, mert magát a jelszót valószínűleg nem tárolja sehol. Tudtommal bejelentkezéskor kap egy tokent az emailszolgáltatótól, onnantól kezdve az az autentikáció.
(#) Kovidivi hozzászólása Ápr 26, 2023 /

Sziasztok.
Van értelme még PS3-at venni? Mi a helyzet a játékokkal, ha nem akarok online játszani? Olyat olvastam, hogy be fog zárni a PS3 store, és sok játék nem fog menni. De ami meg van lemezen, azzal lehet játszani nem? Vagy hogyan működik ez?
(#) bbb válasza Kovidivi hozzászólására (») Ápr 27, 2023 /

Bővebben: Link

Ami már megvan, azt játszhatod. A játékon belüli vásárlások, és új digitális tartalmak megvétele nem lehetséges, amit már megvettél azt ismét letöltheted, ha kell.
(#) Kovidivi válasza bbb hozzászólására (») Ápr 27, 2023 /

Köszi.
Gyerekeknek elszórakozni jó lesz ez így bőven, jobb is, ha nem tudnak semmit vásárolni
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Ápr 30, 2023 / 2

Jelentem komoly fejlődés történt az ügyben.
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

A természet mindent megold.
(#) Suba53 válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 30, 2023 / 2

Szerintem küldd be ezeket a fotókat az önkormányzathoz.
A kivitelező vagy alkalmatlan ilyen munkára, vagy direkt csinálja, hogy bírságolni lehessen.
(#) szs válasza Suba53 hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

-Nem olyan tábla, aminek figyelmen kívül hagyásáért bármi bírság járna.
-ha egy tábla (de még útburkolati jel is) nem látható, azt nem kell figyelembevenni. Még akkor sem, ha tudod, hogy volt, ha tegnep még láttad is. Ma nincs.
(Persze, ha egyik napról a másikra eltűnik egy STOP-tábla, és ilyen figyelmeztetést sem látsz, jobb erősen csavargatni a fejet)
De így is tanították, csak most nem jutott eszedbe.
(Könnyű nekem dumálni, nekem többször tanították)

Persze, aki nem tisztítja meg a tábla környezetét (pedig ez is dolga lenne), az valóban alkalmatlan a feladatára
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2023
(#) Gafly válasza szs hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

Az meg hogy tök felesleges ott egyáltalán...
(#) Suba53 válasza szs hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

Ez valóban nem egy olyan tábla. De ha valaki eleve így helyez ki táblát, az lehet hogy egy olyan táblát is hasonlóan helyez ki, amelyiknek a figyelmen kívül hagyása komoly balesetet is eredményezhet. Esetleg megsérül, meghal valaki emiatt. Aztán utólag lehet lamentálni, hogy ki a felelős.
(#) szs válasza Suba53 hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

Nem szokás lamentálni rajta (csak az újságírók szoktak), egyértelműen az út fenntartója felelős.
Másodsorban vizsgálják, hogy a közlekedők a kellő körültekintéssel, a tőlük elvárható módon viselkedtek-e.
Ha az általános szabályoknak megfelelően közlekedtél, ÉS(!) amikor nyilvánvalóvá vált az, hogy itt baj lesz, akkor megpróbáltál "védeni", akkor nem lesz sikerrs s felelősségrevonás.
Ezt mondjuk fel lehet vésni a sírkőre, de velünk inkább az előrelátást igyekeztek megtanítani
(#) szs válasza Gafly hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

De odáig nem jutottunk a múltkor sem:
Végülis mi volt a "forgalmirend változás" ott?
(#) Suba53 válasza szs hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

Ezt az előrelátást a táblák telepítőinek is lehetne oktatni.
(#) Gafly válasza Suba53 hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

De az EUs pénzt el kell költeni.
(#) antiktelefon válasza Suba53 hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

Aha és akkor a végén lenyírják a fél fát... Inkább ne.
(#) szs válasza antiktelefon hozzászólására (») Ápr 30, 2023 /

Ha egy lényeges tábláról lenne szó, aminek pontosan ott kéne állnia, ahol van -hát nem sajnálnánk egy fát.
De (mert igazad van) itt csak pár méterrel előbbre kéne a táblát helyezni. Ha egyáltalán van még értelme az ottlétének.
(#) jdani hozzászólása Ápr 30, 2023 /

Üdv. Budapesten keresek egy éjszakára szállást nyáron, de motorral mennék, így olyan szállást keresek ami lehetőleg családi ház, udvaron lévő parkolással. Puskás arénába mennék, nem azt mondom ha kijövök az arénából, 1 percen belül a háznál legyek, de azért ne is legyen 1h útra. Amit bookingon néztem, mind olyan volt, ahol bár van parkolási lehetőség, de csak kint az út szélén. (nem hotelt keresek, csak egy szolíd helyen, ahol éjszaka kipihenem magam a hazaút előtt)
Tud valaki valamit ajánlani?
(#) Gafly hozzászólása Máj 1, 2023 /

Ebben az is durva, hogy a képen nem is Rákoshegy van, meg errefelé ilyen vonatok már nemigen járnak.
Csak előkapnak egy képet illusztrációként, ahol vonat látható vasútállomáson...
(#) szs hozzászólása Máj 1, 2023 /

Zengjen a dalunk, pajtás
fákon újul a hajtás,
fgadjuk a tavaszt dallal!
(#) Gafly válasza jdani hozzászólására (») Máj 2, 2023 /

BKK jegynyi hatósugárban laknak arrafelé jelentős számban fórumtársak (szándékosan nem írom ki nevesítve egyiket sem).
Első olvasatra otthagyom a motort az udvaron, elmegyek bulizni, hajnalban kialszom nálatok, délelőtt indulok haza lenne a menetrend?
(#) enree hozzászólása Máj 3, 2023 /

Sziasztok!
Abszolút nem vagyok jártas ebben, ezért kérlek segítsetek; a vízben oldott rézgálic megtámadja a rezet? Gyerekeknek csináltam egy kis medencét a gépészet csövezésekor használtam réz közdarabokat. Most olvastam a fertőtlenítő kombitabletta összetevőit és van benne CuSo4
(#) Bakman válasza enree hozzászólására (») Máj 3, 2023 /

Az angol nyelvű Wikipédia szerint oldja: Copper(II) sulfate - 'Etching' bekezdés.
Videó is van róla: YouTube, lassan, de oldja.
(#) enree válasza Bakman hozzászólására (») Máj 3, 2023 /

A manóba!
Azért a koncentráció nagyban más, egy ideig csak jó lesz, aztán akkor csere. Köszi szépen.
Következő: »»   3488 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem