Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Biztos még nem kelt fel a téli álomból.
Köszi jól telt a napom...Nem, nem bántott senki, dehát nem is mernek, látszik rajtam, hogy javába az esküvőm kellős közepén állok, igaz eddig a leendő férjem még nem tud a dologról, dehát ugye a meglepetés ereje annál nagyobb lesz
Fent van MSN-en, szerintem csak nem mer leendő neje szeme elé kerülni.
Nem szabad egymást látniuk esküvő elött.
Dee olvastam, de nem várom el tőled, hogy ekkora áldozatot hozz csak miattam...Nem tudnám kellő képpen meghálálni
Hát így valóban nem fogunk sokat veszekedni...(ha itt sincs)
Helló, sziaaa Már vártunk, vagyis vártalak
Szijus.
Csak most jutottam oda hogy elolvastam az irományaitokat. Csak néztem hogy mik vannak (lesznek) itt. Nem akarok itt ünneprontó lenni de a multkor is félreértések voltak ebben a témában és kinosan éreztem magam, hisz Zsezsa már egy foglalt leányzó, amit tiszteletben tartok.
Persze, hogy foglalt vagyok, te foglaltál le erre sem emlékszel?? hmm, most azt akarod, hogy hisztizzek??
(ez a színjáték egyre jobban tetszik, hehe)
Értem én a poént
De amúgy előző hsz-emben jól irtam le a dolgokat?
Naa!
Mi történik itt Az első Hobbielektronikás esküvő Fogadd gratulációmat
ez jó...de, mostmár kezdek zavarba jönni, ugye még mindig csak viccelünk? :whistle:
Upsz!
Szóval ott tartottunk hogy esküvő... Amúgy tényleg régen "dumcsiztunk" már. Hogy-hogy nem voltál fönt HE-n? (Ha szabad kérdeznem). Dióhéjban megjegyezném hogy Zoli^3-ék huncutok! szerk.: Kezdek összezavaródni egy pöppet
Rá akarsz hajtani, most szóltad el magad! LEBUKTÁL! Mondjuk nem is csodálom, az adatlapon levő képet elnézve
Hát bele kérdeztél, ez egy nagyon hosszú történet...és most itt, nem igazán szeretném boncolgatni, a lényeg, hogy megint vagyok
Látom, Matyikém, Te is becsatlakoztál a tömegbe
Okés.
Az elmúlt napokban tényleg nem olvastam OFF topicot. Nem gondoltam volna hogy visszajöttél Aztán most szólt Köbzoli barátunk hogy már esküvőt szerveztek, na gondoltam magamban, már házasodsz... Jujj akkor inkább nem írok semmit. Aztán rájöttem hogy csak valaki vicces kedvében volt :love12:
Hát, ha nagy leszek, akkor idegenforgalmi szakmenedzser leszek, legalább is ha minden jól megy
Jól hangzik
De nem kéne nekünk már aludni? Vagy Te nem kelsz korán holnap?
Az igazság az, hogy délutánra járok suliba, az első órám 13:00 kor kezdődik, és általában este 6ig bent is vagyok...Mostanában viszont fél 10 körül érek haza, mert Kresszre járok és ez elhúzódik...
Akkor azt kell, hogy mondjam, hogy ööö nem kellene neked már aludnod?
Dehogynem.
De hát valami azt súgja hogy ezeket a szavakat még most le kell írnom :pirul: |
Bejelentkezés
Hirdetés |