Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
írd, ne fogd vissza magad. (akarsz beszélni róla?) hihi
Én is.
A vonat 6:46kor indul (MÁV szuper időpontossága miatt ez +-10 perc). Szóval még van idő...
Látom készültél ki van számolva minden, de nekem, nehogy elkéssél, nem venném a szívemre...
A kis mohó Hehe.
Zsezsa: Na én ügyes kitöröltem a hsz-t amit irtam és nem másoltam át a szöveget Szóval lassan sajnos megyek csicsizni...
Időutazó gépet szerettem volna építeni, de aztán anyu lehívott mosogatni...
Forrasztottam már egyébként, nem is egyszer, sőt nyákot is marattam már
Nyomás lefeküdni, későre jár!... Olyan értelemben, amilyenben akarjátok...
Ilyenek ezek a mai szülők... Nem hagyják az embert kibontakozni...(még álmában sem)
Miért milyen értelem lehet még? Jujj :vigyor2:
szerk.: ez költői kérdés volt!!!! Nehogy még válaszoljatok itt nekem aztán meg csak pirulnék mint a pirítós.
Nomármost nem lennél itt, ha nem kötődnél valamilen szinten az elektronikához. Egy lány kezében elég nehéz elképzelni pákát, de volt nekem nőnemű villamosmérnök tanárom, zsebre vágta majd' minden férfi kollégáját. Emelem kalapom előtte!
Tudod Te azt! Gyertyát nem fogok tartani.
Azt nem mondtam, hogy profi vagyok...Nagyon ügyes segítségem volt és igazából én csak követtem az utasításokat De azt nagyon ügyesen
Ha már Te is a felsőoktatás rémét taposod... Holnap nekem 2 Zh-m lesz. Jövő héten dettó. De imádom... További kellemes beszélgetést!
Nah fiatalok én megyek!
Jóéjt Nektek (Külön Jóéjt Zsezsa kollégánknak ).
Khm, khm, kolleganő... Neked is jóéjt! Szia.
Matthew: sok sikert a vizsgákhoz!
Nem történt semmi, én is megyek...Jóéjt mindenkinek
Képeket nézegettem, és megakadt rajta a szemem, Ti ezt mire vélitek?
Idézet: Komisz vagyok mostanság! Biztos be akartad írni azt az "s" betűt? :hehe: „megyek csicsizni...”
Majd Zsezsa tartja Tomi pákáját! :photo:
Nem kellene annyira besűlyeszteni a csatlakozókat a műanyagba, mert így baromi nehéz nyelvvel ellenőrizni, hogy van-e benne delej.
Szerintem egy újabb szabadalomnak nem nevezhető terméket akarnak a piacra dobni... Már nem tudnak semmi újat kitalálni
De kihalt most az OFF topic
Zsezsa kolléganőnk hol van? :pirul:
Tomikám!
Én védlek itt aztán meg kiderül hogy zörög mert fújja!
Ha te leszel a vőfény, akkor én a keresztapa! (szólítsatok mostantól Don szamócának! )
|
Bejelentkezés
Hirdetés |