Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Biztos még nem kelt fel a téli álomból.
![]()
Köszi jól telt a napom...Nem, nem bántott senki, dehát nem is mernek, látszik rajtam, hogy javába az esküvőm kellős közepén állok, igaz eddig a leendő férjem még nem tud a dologról, dehát ugye a meglepetés ereje annál nagyobb lesz
![]()
Fent van MSN-en, szerintem csak nem mer leendő neje szeme elé kerülni.
![]()
Nem szabad egymást látniuk esküvő elött.
![]()
Dee olvastam, de nem várom el tőled, hogy ekkora áldozatot hozz csak miattam...Nem tudnám kellő képpen meghálálni
![]()
Hát így valóban nem fogunk sokat veszekedni...(ha itt sincs)
![]()
Helló, sziaaa
![]() ![]()
Szijus.
Csak most jutottam oda hogy elolvastam az irományaitokat. Csak néztem hogy mik vannak (lesznek) itt. Nem akarok itt ünneprontó lenni de a multkor is félreértések voltak ebben a témában és kinosan éreztem magam, hisz Zsezsa már egy foglalt leányzó, amit tiszteletben tartok.
Persze, hogy foglalt vagyok, te foglaltál le
![]() ![]() ![]() (ez a színjáték egyre jobban tetszik, hehe)
Értem én a poént
![]() De amúgy előző hsz-emben jól irtam le a dolgokat?
Naa!
Mi történik itt ![]() ![]() ![]() Fogadd gratulációmat ![]() ![]() ![]() ![]()
Upsz!
Szóval ott tartottunk hogy esküvő... ![]() Amúgy tényleg régen "dumcsiztunk" már. Hogy-hogy nem voltál fönt HE-n? (Ha szabad kérdeznem). Dióhéjban megjegyezném hogy Zoli^3-ék huncutok! ![]() szerk.: Kezdek összezavaródni egy pöppet ![]()
Rá akarsz hajtani, most szóltad el magad! LEBUKTÁL! Mondjuk nem is csodálom, az adatlapon levő képet elnézve
Hát bele kérdeztél, ez egy nagyon hosszú történet...és most itt, nem igazán szeretném boncolgatni, a lényeg, hogy megint vagyok
![]()
Látom, Matyikém, Te is becsatlakoztál a tömegbe
![]()
Okés.
Az elmúlt napokban tényleg nem olvastam OFF topicot. Nem gondoltam volna hogy visszajöttél ![]() Aztán most szólt Köbzoli barátunk hogy már esküvőt szerveztek, na gondoltam magamban, már házasodsz... Jujj akkor inkább nem írok semmit. Aztán rájöttem hogy csak valaki vicces kedvében volt ![]() :love12:
Hát, ha nagy leszek, akkor idegenforgalmi szakmenedzser leszek, legalább is ha minden jól megy
![]()
Jól hangzik
![]() De nem kéne nekünk már aludni? Vagy Te nem kelsz korán holnap?
Az igazság az, hogy délutánra járok suliba, az első órám 13:00 kor kezdődik, és általában este 6ig bent is vagyok...Mostanában viszont fél 10 körül érek haza, mert Kresszre járok
![]()
Akkor azt kell, hogy mondjam, hogy ööö nem kellene neked már aludnod?
![]()
Dehogynem.
![]() De hát valami azt súgja hogy ezeket a szavakat még most le kell írnom :pirul:
Hehe
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |