Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Kopasz-hosszú hajú?
Nemtudom hogy érted de nem :no: :no: :no:
Belekap a szél?
Ha neked a 3mm-esbe belekap,akkor én szárnyak nélkül repülök feléd... Matthew: Te 24 éves vagy,nemde? Már is kopaszodsz? szokták mondani:Annyit idegeskedem,hogy kihullik a hajam. Ezekszerint te nemlehetsz valami türelmes ember
Jajj, ez ilyen hülye duma..
Mint pl a vak asszony visszanéz, halálugrás a hokedliről, fagyi visszanyal vállig érő kék szemű satöbbi
Ja,mond a kordinátákat,Kényszerleszállás
Úgy látom kigyulladt a jobb hajtóműved
Épp a szántóföldbe mész... Hajaj dugóba kerültél Piffffff.....
Gyere elém!
Még eltévedek az erdőben Pedig hoztam magammal a lemezjátszót is
Ide jöhetsz, ha hozol jó cuccokat. Koordináták: N48fok 0,277' E22fok 19,144'
Ez nekem kínai
Amúgy jó az oldalad Megmutatsam az enyémet? Előre mondom,nem szép látvány scooby weblapja
Jó gyere, de csak holnap délután, megzörgetjük a Telefunkent
najó:
Kezdem megutálni ezt a laptopot... Rossz az egér,bocsánat,Fater gépe...tipikus sz*r... Inkább írom a linket így: scooby.atw.hu
Én videotont akarok zörgetniiiii
Már nagyon régen Akinek nagy AKAI-Videoton hifije van,az nyilatkozhatna a hangjárol,esetleg egy kis hangmintát a bakelitböl hozzácsaphatna Előre is köszönöm
Megoldható, Telefunkennal zörgetjük a Vidi 2050 es hangfalat
Á dehogy jó az az oldal. Ez csak egy egyszerű jegyzettömbben írt weblap. Nem nagy szám. valamit most már kezdeni kellene vele, mert egy ideje elhanyagoltam. Azért csináltam először, hogy az osztálytársaimmal megosszam az érettségi tételeket, viszont most, hogy vége lett az egésznek, valamit csinálni kellene vele. Csak valahogy nincs erőm leülni és írogatni hozzá. meg azt se tudom mit írjak. Egyszer jó lesz a tiéd is. Idő kell hozzá.
A koordinátákat egy oldalon, ahol koordináták alapján lehet térképen keresni, ott megtalálhatod méterre pontosan, hogy hol vagyok.
Helló!
Nem tud valaki linket küldeni hogy honnan tudnám letölteni a Mac. os x-et ingyen elöre is köszönöm
Pillanat,van egy haverom,mingyárt intézkedek
:yes: Miért ne? ha valaki hozni akar nekem valami ajándékot, akkor legalább tudja a címemet.
Nem tudja valaki, hogy beni58 vajon elolvasta-e a Fórumszabályzatot rendesen és vajon tisztában van-e azzal, hogy ez nem egy lelakott oldal és nem is chat, ami miatt színekbe pompázva kell írni?
Engem is zavart
Na de istenem,szegény egy ingyenes rendszert keres,velem is volt már hasonló helyzet... Azt azért elmondom,a haverom egy informatikus és Ő mondta hogy sz*r,én ezért nem is próbáltam ki
Jee tettem fel a telefonomra nintendo emulátort. És hozzá a jó régi tv játékos Super Mario játékot. Még az első pályán sem tudtam átvergődni, de holnap újult erővel belekezdek. Még nézek játékokat hozzá.
Commodore 64 emulátor?
VICE néven,vagy Commodore64 emulátor néven keressétek! Működik!!! ki is próbáltam,nagyon jó! F9-Bios ott kell beállítani a joystick helyére a billentyűzetet,a Tape Device-be meg a játékot lehet betölteni. A parancsokat nem tudom,tud valaki 1-2 jó parancsot,eme szenzációs emulátorhoz? Amúgy PS2-t is lehet emulálni,bár nekem még nem jött össze csak egyszer... Biost beraktam,az el is indul...de a többi....
Jajj de hülye vagyok
Nem Vice,az nem jó! CCS54 a neve és ITT a link ahonnan le lehet tölteni,lehetőleg a leg ujjabbat azaz a 3.7-et.
szia!
igen de fater oldalain nem volt semmi KÖSZI
Hali!
Mennyibe kerülhet egy mikrofon állvány? Neten ahogy nézelődtem olyan 4000-5000Ft közöttiek a legolcsóbbak.
Szia! És? Jó az Neked? Drágábbat szeretnél?
Sziasztok! Annyi bajom lenne már megint, hogy a routeremnek valahogyan ki kellene kapcsolni a tűzfalát, mert nem tudok torrentet tölteni.Valaki tud ebben nekem segíteni?Előre is nagyon szépen köszönöm a szíves segítségetket!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |