Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tessék visszajönni mindenkinek!
Fütsük be a szervereket, mert topi lángszóróval, melegíti a hálókártyát, hogy le ne fagyon a kihasználatlanság miatt.
Én itt vagyok csak a háttérből figyeltem...Akkor ősztől megyünk iskolába...?
Üdv !
Mi foszforsavat használunk a mosófolyadék Ph beállításához... Üdítőitalgyártók tartósítószerként használják ... Lassan idd mert visszaharap
Ez fáj! És elképzeltem egy panel-lakást.
Pillanat máris megkeresem a gyerekszobámról egy képet.
Itt csak 2 forduló van,de ha lemerül,fel kell töltenie a napnak,és ahogy mondta kedves koléga,itt állandó a sötétség
Apropó sötétségröl jut eszembe,felfúrtam a reflektort a műhelyemben,nagyon pöpec Télen ha hideg lesz még fűt is! És egy Magyarország térképet is kaptam,azt is felfúrtam...kezd othonos lenni Oh! És engem is körül vesz 1-2 panel
Báárcsak olyan lenne,amilyenre gondolsz!
Mondhatnám,akkor műhelyben éltem! nem lenne gond a nyákra,szerintem gyorsan elfogyna
Ezutóbbit visszavonom, mert brutális a látvány. Még a lakás felujítás előtti a fénykép.
Szavazást indítok! A készülő hőmérőm kijelzője zöld, vagy piros kijelzésű legyen? Más választás nincs, mert csak ilyen van a HEStore-ban.
Hozzá vagyok szokva a lakás felújítás előtti állapotokhoz /már évek óta-tervezzük..
Nem tudom eldönteni hogy a lakásban van a műhelyem, vagy a műhelyben van a lakás?
Zöld. Feltéve, hogy nem akarsz direkt megvakulni éjszaka a pirostól...
A mínuszok zöld, a pluszok(vagy bizonyos hőmérséklet felett) piros színben pompázzanak?
Hát megvakulás biztos nem lesz, mert nem hiszem, hogy állandóan fog menni. Viszont erősen gondolkozom, hogy egy automatikus fényerőszabályzás sem ártana. Este nem kell olyan nagy fény, mint nappal. Kijelzőből 57mm-est akarok bele rakni. A 100mm-es túl drága. Ez a méretéhez képest elég olcsó.
Ennyire azért nem szeretném komplikálni a dolgot. Túl nagy doboz kellene majd neki. Így is elég méretes lesz. Eddig 3 nagyobb és egy kisebb táppanelből áll a dolog. Szép lassan épül is a szerkezet.
Ami azt illeti, én "zöld párti" vagyok... A szobám színe zöld, és jobban is szeretem a zöld színű kijelzőket, mint pirosakat. Nem vagyok rasszista! :hide:
Akkor eddig 2:0 a zöld javára. Na majd holnap délelőtt meglátom mi lett a végeredmény, de nekem is a zöld felé húz a szívem. Már van egy piros kijelzős óra a szobámban. Valahogy meg kell különböztetni őket.
Idézet: „nekem is a zöld felé húz a szívem.” Nem kell a duma, nyugodtan valld be, hogy meggyőztünk!
Ez esetben én is a zöldre szavazok. (Egyszer majd én is szeretnék egy hasonlót építeni ) Ha kész lesz ,raksz fel képet róla?.
Az a helyzet hogy nem közvetlen a lakás felujítás előtt volt, hanem egy kicsivel korábban. Szóval a falak rendkívül rossz állapotban voltak, mert 1942 óta senki nem szigetelte le nedvesség ellen kivülről. Belül meg 16 réteg festék volt szó szerint, nem csoda hogy omlott a fal, meg penészedett. Állandó volt ez miatt por és kosz, és mindig dohos szag terjengett. A villanyvezetékek 20 centinként változott, színre / szagra / érszigetelésre. A vízvezeték azóta háromszor tört el, a szenyvíz rendszere rosszul volt kiépítve, végig vizszintes volt, és nem lejtett, ezért gyakran eldugult a rendszer. A radiátorokat könyvek tartották a helyükön hogy ne szakadjanak ki a falból. Télen a hibás nyilászárók miatt, és a nedves szigeteletlen falak miatt, illetve hogy az én szobámban a radiátorok felvoltak levegősődve, -4C volt akkor amikor kinn -20C volt. Egyszóval szörnyű állapotok urakodtak. Amikor készen lett a lakás, rá sem ismertem, minha hotelban laktam volna hirtelen. Tisztaság, minimális por, nincsen dohos szag, tiszták szárazak a falak, stb. Egyszóval minden tökéletes.
Első nekifutásra 1492-t olvastam!
Nem, ez nem Clolmbus idején épült.
Krumpli puska nagyban Bővebben: Link
Ez beteg!
De a lövőszerkezet miböl áll??? Szívesen megvalósítanám
Egy piezzós gázgyújtó meg tán öngyújtó gáz. Játék túlpihenteknek.
Üdv.!
Van valaki, aki Budapesti, és tudna nekem 135grammos fényes műnyomót küldeni? Itt, ahol lakom, négy írószer van, de egyikben sincs, még rendelésre sem.
Akkor nyert a zöld. Képek lesznek róla, ha jól működik, akkor lehet cikk is lesz. Ez egy kinti-benti hőmérő lesz, természetesen mikrokontroller nélkül. Nekem még így egyszerűbb, mert még nem értek a kontrollerekhez. Azzal 5-öd ennyi méretben meg lehetne csinálni.De ez nagyobb kihívás.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |