Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
if( random_num >= 50 && random_num <= 150)
{ }
Outlook explorer, nem microsoft outlook, ezt nem telepítem, ez a rendszeré.
Köszi, de így nem lett jó, mert nem jött össze az a mennyiség ,amit be kellett volna tennem a tömbbe. Addig szórakoztam, amíg így sikerült megcsinálni. Törtem rajta a fejem elég sokat. Na de így tanul az ember, amikor gondolkozni kell, nem csak bemagolni az anyagot... :yes:
Határok közti random számot számot maradékos osztással szokás előállítani.
Hát nekünk ez így mutatták.
Más: valaki ne mtudja, hogy ha van egy fel nem használt vonatjegyem, akkor azt be lehet váltani másik jegyre? A jegy ma reggel lett véve, de nem lett felhasználva és ha esetleg be lehetne cserélni ,akkor pénteken nem kellene megint jegyet vennem.
IMHO 50 km felett visszaadják az ár n%-át.
Szerintem akkor inkább kihagyom ezt. A végén még kiderülne, hogy visszafizetik a 205-át, plusz még fizessek majd 25% kezelési költséget. Annyit nem ér a 650Ft-os jegy.
Egy próbát megér. Az n lehet, hogy 100 ebben nem vagyok biztos.
A formattáltat is vissza tudom neki hozni, ha még nem írta felül.
A helyzet az, hogy nem a régi mentést szeretném visszahozni, hanem egy elmentett file-t megnyitni, de ezt a pár variációt kipróbálom majd amiket ajánlottatok.
Idézet: „ha még nem írta felül” Ebben az esetben ha szón van a hangsúly, ami általában biztos.
Jóreggelt mindenkinek! Valaki tud egy pár zenecímet adni, aminek hasonló a stílusa, mint ami a linkben szerepel? klikk
Sziasztok!
szerintetek mennyire lehet reális az, hogy az USA-nak sikerült olyan kémiai tudatmódosító szert kifejlesztenie, ami kifejezetten a logikus gondolkodást képes gátolni hosszútávon?
Nem kémiai, de a gazdasági válság. Itt semmi sem logikus...off vége mert politika lenne belőle
Szerintem teljesen lehetséges, amondó vagyok hogy bármi lehetséges, amit el merünk hinni. Mert minden megalkotása azzal kezdődik, hogy először kitaláljuk, elhisszük, hogy olyan van.
Szegeden működő PC bontót tud valaki? Nem lenne hátrány online böngészhető raktárkészlettel rendelkező sem, de nem feltétel. Amit google-el találtam, azok mind elég érdekesek, vagy nem működik a honlapjuk, vagy hibák vannak rajta, stb.
Én simán el tudom képzelni. Álllományjavító adalékanyagnak álcázva, például belekeverhetik bébitápszerbe, vagy kötelező oltások mellé vivőanyagaként. Az amerikaiaktól minden kitelik. Nem kell olyan messzire menni, elég csak az oktatási rendszerüket megnézni. A közoktatásuk nem nevel logikus gondolkodásra. Nem kell ide semmilyen vegyület.
Nem tudom, ki hagyta bekapcsolva az esőgépet már 3. napja, de szépen kérem, legyen szíves és kapcsolja 0 fokozatba! Köszönöm!
Sajnos automata működtetésű, és nem ismerjük a kódolását ...valószínűleg be akarja hozni a tavaszi - nyári lemaradást.
Idézet: „valószínűleg be akarja hozni a tavaszi - nyári lemaradást” Nem lehetne beetetni valahogy a rendszert, hogy kár is ezzel próbálkoznia?
A rendszert ugyan nem lehet becsapni, de egy speciális vízmentes, IP63 védelmi osztályba tartozó eszközzel a sérülékeny, temperált, érzékeny CPU-t és univerzális perifériákat tartalmazó rendszer sikeresen megvédhető a víz káros hatásai elől. Az eszközt köznyelvben esőkabátnak hívják. Az esernyő nem teljesíti az IP 63 minősítés követelményeit.
Idézet: Az eső kabát sem mindig „Az esernyő nem teljesíti az IP 63 minősítés követelményeit.”
Azt én elhiszem.
De hol tudsz te egy autóra esőkabátot ráhúzni? Egyszóval: ilyen időkben nagyon nem kényelmes autózni... hamar párásodnak az ablakok, vizes, csúszós minden, telemegy minden ablak esőcseppekkel, és emiatt kopnak a lapátok motorjai is... Idézet: „autóra esőkabátot ráhúzni?” Ez látványnak se lenne utolsó.. Egyébként amióta beszélünk róla itt is egyre jobban esik!(Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már várom a tavaszt... )
hali. valaki tudna válasz adni, hogy mi az a tetriszszerű kis kockákból álló négyzet? sok helyen láttam már, de nem tudom mi jelentése van. nem hiszem h. valami logó..
Pontosabban DataMatrix kód. (A QRben vannak négyzetek)
Bővebben: Link
Ha valakinek ilyen problémái vannak, akkor laminálja magát! Igaz emberi méretekben még nem láttam, de kitudja?! És nagyon jól elnyomja a hangokat, akár kívülről, akár belülről származnak...
Elindítanék egy szavazást! Laminájuk Matthew-t?! |
Bejelentkezés
Hirdetés |