Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   798 / 3610
(#) gtk válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

if( random_num >= 50 && random_num <= 150)
{

}
(#) hapro válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Outlook explorer, nem microsoft outlook, ezt nem telepítem, ez a rendszeré.
(#) Ricsi89 válasza gtk hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Köszi, de így nem lett jó, mert nem jött össze az a mennyiség ,amit be kellett volna tennem a tömbbe. Addig szórakoztam, amíg így sikerült megcsinálni. Törtem rajta a fejem elég sokat. Na de így tanul az ember, amikor gondolkozni kell, nem csak bemagolni az anyagot... :yes:
  1. van2=(rand()/(double)RAND_MAX*100)+50;
(#) Lucifer válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Határok közti random számot számot maradékos osztással szokás előállítani.
  1. usigned int random = (rand()%101) +50;
(#) Ricsi89 válasza Lucifer hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Hát nekünk ez így mutatták.
Más: valaki ne mtudja, hogy ha van egy fel nem használt vonatjegyem, akkor azt be lehet váltani másik jegyre? A jegy ma reggel lett véve, de nem lett felhasználva és ha esetleg be lehetne cserélni ,akkor pénteken nem kellene megint jegyet vennem.

IMHO 50 km felett visszaadják az ár n%-át.
(#) Ricsi89 válasza Lucifer hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Szerintem akkor inkább kihagyom ezt. A végén még kiderülne, hogy visszafizetik a 205-át, plusz még fizessek majd 25% kezelési költséget. Annyit nem ér a 650Ft-os jegy.

Egy próbát megér. Az n lehet, hogy 100 ebben nem vagyok biztos.
(#) highand válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

A formattáltat is vissza tudom neki hozni, ha még nem írta felül.
(#) hapro válasza highand hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

A helyzet az, hogy nem a régi mentést szeretném visszahozni, hanem egy elmentett file-t megnyitni, de ezt a pár variációt kipróbálom majd amiket ajánlottatok.
(#) _ampervadasz_ válasza highand hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Idézet:
„ha még nem írta felül”

Ebben az esetben ha szón van a hangsúly, ami általában biztos.
(#) Georgee hozzászólása Nov 10, 2009 /

Jóreggelt mindenkinek! Valaki tud egy pár zenecímet adni, aminek hasonló a stílusa, mint ami a linkben szerepel? klikk
(#) highand hozzászólása Nov 10, 2009 /

Sziasztok!

szerintetek mennyire lehet reális az, hogy az USA-nak sikerült olyan kémiai tudatmódosító szert kifejlesztenie, ami kifejezetten a logikus gondolkodást képes gátolni hosszútávon?
(#) sándor válasza highand hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Nem kémiai, de a gazdasági válság. Itt semmi sem logikus...off vége mert politika lenne belőle
(#) hapro válasza highand hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Szerintem teljesen lehetséges, amondó vagyok hogy bármi lehetséges, amit el merünk hinni. Mert minden megalkotása azzal kezdődik, hogy először kitaláljuk, elhisszük, hogy olyan van.
(#) potyo hozzászólása Nov 10, 2009 /

Szegeden működő PC bontót tud valaki? Nem lenne hátrány online böngészhető raktárkészlettel rendelkező sem, de nem feltétel. Amit google-el találtam, azok mind elég érdekesek, vagy nem működik a honlapjuk, vagy hibák vannak rajta, stb.
(#) DuMatyi válasza highand hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Én simán el tudom képzelni. Álllományjavító adalékanyagnak álcázva, például belekeverhetik bébitápszerbe, vagy kötelező oltások mellé vivőanyagaként. Az amerikaiaktól minden kitelik. Nem kell olyan messzire menni, elég csak az oktatási rendszerüket megnézni. A közoktatásuk nem nevel logikus gondolkodásra. Nem kell ide semmilyen vegyület.
(#) Norberto hozzászólása Nov 10, 2009 /

Nem tudom, ki hagyta bekapcsolva az esőgépet már 3. napja, de szépen kérem, legyen szíves és kapcsolja 0 fokozatba! Köszönöm!
(#) sándor válasza Norberto hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Sajnos automata működtetésű, és nem ismerjük a kódolását ...valószínűleg be akarja hozni a tavaszi - nyári lemaradást.
(#) Norberto válasza sándor hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Idézet:
„valószínűleg be akarja hozni a tavaszi - nyári lemaradást”

Nem lehetne beetetni valahogy a rendszert, hogy kár is ezzel próbálkoznia?
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

A rendszert ugyan nem lehet becsapni, de egy speciális vízmentes, IP63 védelmi osztályba tartozó eszközzel a sérülékeny, temperált, érzékeny CPU-t és univerzális perifériákat tartalmazó rendszer sikeresen megvédhető a víz káros hatásai elől. Az eszközt köznyelvben esőkabátnak hívják. Az esernyő nem teljesíti az IP 63 minősítés követelményeit.
(#) levii válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Idézet:
„Az esernyő nem teljesíti az IP 63 minősítés követelményeit.”
Az eső kabát sem mindig
(#) Norberto válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Azt én elhiszem.

De hol tudsz te egy autóra esőkabátot ráhúzni?

Egyszóval: ilyen időkben nagyon nem kényelmes autózni... hamar párásodnak az ablakok, vizes, csúszós minden, telemegy minden ablak esőcseppekkel, és emiatt kopnak a lapátok motorjai is...
(#) sándor válasza Norberto hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Idézet:
„autóra esőkabátot ráhúzni?”

Ez látványnak se lenne utolsó..
Egyébként amióta beszélünk róla itt is egyre jobban esik!(Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már várom a tavaszt... )
(#) jdani hozzászólása Nov 10, 2009 /

hali. valaki tudna válasz adni, hogy mi az a tetriszszerű kis kockákból álló négyzet? sok helyen láttam már, de nem tudom mi jelentése van. nem hiszem h. valami logó..

DSC07066.JPG

(#) Georgee válasza jdani hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

QR kód (kétdimenziós vonalkód) klikk
(#) MaSTeRFoXX válasza Georgee hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Pontosabban DataMatrix kód. (A QRben vannak négyzetek)
Bővebben: Link
(#) zolee1209 válasza DuMatyi hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Ha valakinek ilyen problémái vannak, akkor laminálja magát! Igaz emberi méretekben még nem láttam, de kitudja?! És nagyon jól elnyomja a hangokat, akár kívülről, akár belülről származnak...
Elindítanék egy szavazást!
Laminájuk Matthew-t?!
(#) zoly15 válasza zolee1209 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Hogy érted azt hogy Lamináljuk-e?
(#) zolee1209 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 10, 2009 /

Akkor nem fog annyit beszélni!
Következő: »»   798 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem