Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   797 / 3610
(#) sándor válasza Georgee hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Szia! Nekem sajnos(vagy szerencsére) a tüdőgyógyász segített leszokni.Én is többször próbálkoztam sikertelenül.DE Amikor erős köhögéssel, hajnali fulladással elmentem a tüdőgondozóba, és tüdő- CT-vizsgálatra küldött, mondván zárjuk ki a rák lehetősségét(!) úgy éreztem nem kell több cigi...
Hidd el az első hónap a nehéz utána egyre kevésbé vágysz rá .Kell hogy valami motiváljon pl.: család , barátnő, gyerek!
(#) szamóca válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Valóban "csak" ennyi a recept. :yes:
3év távlatából.
De az első hónap az a kínok kínja lesz.
Az első napokban még kukáztam is otthon. :pirul:
(#) Macsek71 válasza zenetom hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Mp3 vs. audio szerintem :
-amíg olyan hangrendszerem van, amilyen;
-amíg ennyi időm van zenét hallgatni;
addig az én ipari zajokkal elrontott füleimnek bőven jó az MP3

(jártam néhány "audiofil" cimboránál, hallottam sok100ezres rendszert szólni. Elismerem szebb, jobb...Drágább )
(#) hapro válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Ott a pont a mesternél!

Gerogee-nak: Én a könnyebb hosszabb utat ajánlottam, köbzoli a nehezebb, gyorsabbat, és tökéletesen igaza van!
(#) Georgee válasza sándor hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Meginnt csak negatívat tudok írni, bár nem kifogásnak szánom. A barátnőm nemrég dobott, tehát kihúzva, a gyerek, még egy ideig nem szeretnék, a családban anyám cigizik és néha jó kiülni mellé és elbeszélgetni, de akkor én is érzem a kényszert, hogy rá kell gyujtani. Most nagy hibát követtem el, mert nem akartam balhét, ma 2 cigit szívtam el 5 óráig, de anyám leküldött a boltba, hogy hozzak cigit, rá is gyujtottam, de magam miatt lusta lettem volna lemenni.
(#) hapro válasza Georgee hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

"Jó kiülni mellé" Látod, hogy hiányban valaminek amit a cigivel pótolsz...Talán köbzoli tanácsa mellett át kéne nézned az életedet is egy kicsit.
(#) hapro válasza Georgee hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Ehetsz almát is minden szál cigi helyett...apropó nem kell valakinek alma? 130Ft/kg
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Jó estét mindenkinek! Ott a pont.

Ezt kéne valahogy a muteromnak, és az élettársának is beadni, mert egyszerűen annyira tesznek, hogy rühellem a cigifüstöt, és hogy erősen ingerli a nyálkhártyámat ( tüsszögés, váladékozás, köhögés), hogy egyszerűen az elképesztő. Akkora füstöt csinálnak ketten, hogy szerintem néhány Dj is megirigyelné, és szerződtetné őket. Tegnap egészéjjel kinyitottam az ablakot, és az ajtót, hogy valami kereszthuzat legyen, hogy ne poshadjon be a levegő, nappal a cigizés miatt úgy sem lehet szellőztetni. Erre valamikor 5 körül, kimentek a konyhába, rágyujtottak, és arra kelett felkelnem, hogy nem kapok levegőt. Nem kivánom senkinek aki rühelli a cigit.
(#) _ampervadasz_ válasza zenetom hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

El kell keserítselek, én is nem mp3 párti vagyok.

A vaw, analóg audió, FLAC, vagy bármi más tömörítetlen audió formátum, messzemenően szebben szól mint az mp3.

Ezek a formátumok nagyobb részletességel digitalizálják a hangot, és nagyobb frekvencia határt fog át.

Ahhoz valami technikának is kell lennie, hogy észrevedd a különbséget.

Nem tudom milyen diszkót nyomsz, de én úgy tudom, ott a ritmus számít, és hogy mekkorát "büfögnek" a hangszórók, és így oda az mp3 -ak is megfelelnek, mert főként a közép - magas frekvencia "átmenetük" kiemelkedően rossz, és a tulvezérelt basszus számít.

Lehet csak én vagyok nagyon elfogult, de engem már az erősítőm alapzaja is zavar (ebben a számítógép alaplapi hangkártyája is benne van.). Ezért lenne jó valami 100 - 150W -os erősítőt összedobni, és valami jobb hatásfokú hangszórót ráakaszni. Ez csak mind "álom" mert ehhez pénz is kell....
(#) hapro hozzászólása Nov 8, 2009 /

Ha outlook expressből elmentettem a leveleket egy mappába, amit ugye egy eldugott helyre tesz. Ha jól emlékszem akkor a common filesban és azon belül valami rejtett mappába és annak 88-dik almappájába...
Szóval azt a mappát amit létrehoztam az outlook expressben, az ebben az eldugott mappában létezik egy fileként mégpedig dbx kiterjesztéssel.
Ezt valahogy visszatudom állítani legalább annyira hogy elolvassam a leveleket ? Vagy valamiből valamiről tudom olvasni ezt a dbx-et?
(#) hapro válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Ott már nincs.
Sajnos úgy volt beállítva, hogy ne őrizzen meg ott is egy plusz példányt.
Webes felületen megnézve (egyébként t-online) sincs semmi levél.
(#) vicsys válasza hapro hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Ha feltelepíted a thunderbird-őt, van hozzá egy beépülő, ami tudja beimportálni a leveleket. (ha jól emlékszem...)
(#) hapro válasza vicsys hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Köszi ezt kipróbálom...
(#) Action2K válasza highand hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

És ehhez mit szólsz? Bővebben: Link
(#) Action2K válasza Macsek71 hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Idézet:
„Drágább”
De ha magad bütykölöd össze: Olcsóbb, jobb, ha ügyes vagy szebb.
(#) nagy hoho válasza highand hozzászólására (») Nov 8, 2009 /

Most készítek a kertbe egy kemencét 120 cm X 170 cm nagyságú lesz. Eltudod képzelni micsoda finomságok készülne majd benne? Már azóta a közepe is be van töltve földdel.

0314 011.jpg

(#) nagy hoho válasza Georgee hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Szia! Én is dohányoztam. Aztán 55 éves koromban mikor már több barátomat ki kísértem utolsó útjára a temetőbe,elgondolkodtam, hogy nekem mennyi lehet még hátra. És egy sors döntő elhatározásra jutottam. Ha tovább akarok élni mint az átlag akkor minden olyan tevékenységet ami a idő előtti halálhoz vezet abba kell hagynom. Első helyen a stressz szerepelt a másodikon a dohányzás. Tehát felmértük a helyzetünket a nejemmel és úgy döntöttünk, hogy elkezdjük árulni a házunkat és ha eltudjuk adni akkor feladjuk az addigi életünket és elköltözünk egy kis községbe ahol jó a levegő sok víz van és ami nagyon fontos CSEND. Mert korábbi házaim mindig zajos, forgalmas helyen voltak. Így kerültünk Pest megyéből Poroszlóra a Tisza-tó partjára.Azóta meg változott az életük és más szemszögből nézzük a világot. Ez a természet szeretete. És amikor már minden úgy volt ahogy elterveztük akkor jött a leszokás a cigiről. Már tíz éves koromban füstölögtünk időnként. Aki velem egy idős az talán emlékszik 1956 környékén az Arda és Rodope nevű cigikre. ( talán Bolgár volt) Tehát én úgy szoktam le, hogy vettem egy cigi töltő ketyerét és dohányt és saját magamnak csináltam. Ez egyben költség kímélő is volt. Egy idő múlva nagyon untam töltögetni a napi 20-25 darabot. Ezért megpróbáltam kevesebbet szívni. Szét lassan elértem, hogy napi 8-10 db elég volt. És akkor egy szép csillagos este hat éve december 12.-én elhatároztam,hogy abba hagyom.
Nem volt könnyű de sikerült. Az előzményeket azért írtam le mert a mai világban egy stressz helyzetben a dohányosnak a cigi az ami némileg megnyugtatja és ezért nehéz leszokni. Az előzményeket mindenkinek ajánlom végig gondolni mert ha kimentek a temetőbe 100 -ból kb 18 ember érte meg a 60 éves kort az utóbbi tíz évben.
Bocs a hosszú terjedelemért.
(#) highand válasza Action2K hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Ilyet még nem is láttam, ebbe semmi periodicitás nincsen.
(#) highand válasza hapro hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

A mail navigator-ral meg tudod nézni, de először futtass egy undelete programot.
(#) highand válasza Georgee hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

A legjobb módszer szerintem ez. Kiveszel 1 hét szabadságot és veszel egy doboz erős altatót. Ezután egy hétig csak a WC-re kelsz fel. Ezután csak azt álldd meg, hogy kaja után ne gyújts rá.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Nov 9, 2009 /

Jóreggelt mindenkinek.

Nem tudom ki olvasta már a cikket, de engem megdöbbentett. Azért kiváncsi lennék arra, hogy egy HD film LF hatási hogyan jönnek ki a hangszórón, nemutolsó sorrendben a hatásfokára, stb.
>>>O<<<
(#) hapro válasza highand hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Ez az undelete mit csinál?
(#) _ampervadasz_ válasza hapro hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Active Undele programra gondolt, amivel törölt adatokat visszatudod állítani, csak ez alapból nem nyert ötlet, mert te már formattáltad a merevlemezt, illetve ha mégsem itt van, csatolva. Kibontod valahová, és már indítható is.

Undelete.zip

(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Jóreggel Zoli! Milyen volt a tegnapi börze?

Mivel Matyi is volt, ezért eltudom képzelni, hogy maradandó volt az élmény, és ahogy olvastam dél körül tényleg elmaradt a mi Matyink.

(#) hapro válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Értem. Csak azt nem tudom, miért is kell ez? Le van mentve egy file-ba a levelek mentése, így nem tudom mit kellene még visszaállítanom. Semmi mást, csak azt szeretném, hogy el lehessen olvasni ezeket a leveleket.
(#) moltam hozzászólása Nov 9, 2009 /

Ahhoz képest hogy november van...Európai radar...
(#) gtk hozzászólása Nov 9, 2009 /

Sziasztok !
Miota van fent a cikkekben/kapcsolasokban talalhato kepeken a HE logo? Dejo!
(#) Rober_4 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Szerintem jól szólhat, mert a motorok alacsony frekijeit szépen zörgés nélkül átvitte, méretezni kell hozzá egy jó dobozt stb...
Nagyon jó cikk, én is tegnap olvastam
(#) _ampervadasz_ válasza hapro hozzászólására (») Nov 9, 2009 /

Elvileg így már semmire.

Az a nagy helyzet, hogy "outlokot" 2 másodpercig nem használtam, telepítéskor az ix -et kiveszem a jeleölő négyzetből és megy tovább az "ofisz" telepítése.

Ezért nemtudok semmilyen tippel szolgálni sajnos.
(#) Ricsi89 hozzászólása Nov 9, 2009 /

Sziasztok!
valaki, aki benne van a C nyelvben segíthetne egy picit. Vagy egy x elemű tömb, amit fel kell töltenem [50,150] közötti véletlen számokkal. A maximumot tudom hogy kell megadni, de a minimumot nem. Nem tudom hogy várják el, hogy megcsináljam, ha azt nem is tanítják, csak a maximumot mutatták meg.
Következő: »»   797 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem