Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   855 / 3593
(#) nagy hoho válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Rendben, meg nyugtattál.
(#) Rober_4 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Szép is volt, meg hosszú is
(#) hapro válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Nem jó a tipp... Sokkal egyszerűbb. a megszerkesztett képet papírra kinyomtatom, azt a legolcsóbb tapétaragasztóval fölragasztom a fára, ott ahol kell kifúrkálom, hogy be tudjam fűzni a fűrészlapot, kivágom, megcsiszolom, majd hátlapot vágok neki, felületkezelem, összeragasztom, és ha kell végleges felületkezelés azt akkor kapja. Ja és ragasztás után vágom pontos méretre.
(#) titkovics válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

De ugye oda-vissza játszós ?!
(#) hapro válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

De az óra hátterében elmosódva miket látsz? Én 42-re emlékszem.
(#) Doncso válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Naná hogy diszkózott , abba az időbe nagy számok voltak a 760C-k. Csak úgy világítottak amikor odacsavart neki. Hejejj, fröccsenj katód, égj át cséve, üvölts láda, olvadj facsavar. Olvadjatok tápcsatik.
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Én nem csípem az öreglányt,mert van amikor útban van de a nejem ragaszkodik hozzá. Na most ilyen kis dolgokban engedni kell.
(#) DuMatyi válasza nagy hoho hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Gondolom az öreglány mindenbe bele kontárkodik. Látszott is a nézésén! fitymálva nézte azt a nyam nyam... nem is akarok rágondolni
(#) nagy hoho válasza Action2K hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Ez még nem a kemencében sült. Az csak tavasszal lesz kész.
(#) nagy hoho válasza DuMatyi hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Csak csendesen figyel. A mai vacsora fél szilvapálesz, nem ma barackot ittam. Utána a tegnap este készült kacsa, majd egy sör ,láger típusú.Mennyei volt. Én imádok főzni. Megadom a módját nem sajnálom rá az időt mert tudom, hogy utána élvezni fogjuk munkám gyümölcsét.
(#) zolee1209 válasza Doncso hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Idézet:
„Hejejj, fröccsenj katód, égj át cséve, üvölts láda, olvadj facsavar. Olvadjatok tápcsatik.”

Ez nem egy szakadt szmájli: Nagyon tetszett, amit írtál!
(#) Norberto hozzászólása Dec 14, 2009 /

Csütörtöki iskolai művem.

10-12 perc alatt végeztem vele, Paint-ben rajzoltam. Sokak szerint szuper lett (pláne, akik kvázi "élőben" látták az elkészülését a hátam mögül), én azért meglátom a hibákat benne és plusz 10-20 perc ráfordításával sokkal-sokkal jobb is lehetett volna.

A főiskolai egyik projektbemutatóhoz készült, mert amit kaptunk feladatot (raktárhelyiség világítás- és tűzjelzővezérlése), ahhoz nem volt hivatalos, semmilyen féle ábra vagy rajz.

Bemutató előtt 2 perccel lettem kész vele.

raktar.jpg

(#) bankimajki válasza Norberto hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Nagyon szuper , gratula!
(#) zolee1209 válasza Norberto hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Szia!
Nem lett rossz! Lángocskát is ki lehetne rakni valamelyik modihoz profilképként! :yes:
(#) _ampervadasz_ válasza zolee1209 hozzászólására (») Dec 14, 2009 /

Most olvasom én is!
(#) valve válasza Norberto hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

~11 Perc alatt? Paintben? ... Mit ne mondjak a tűzre tippelnék negyed órát... Gratulálok :kalap:

Más: Szerintetek érdemes Microsoft Visual Studio 2008 Professional -ra cserélni a --||-- .NET 2003-at?

(Már-már lassan kijön a Visual Studio 2010. Ma kaptam e-mailt, hogy már tesztelhető a Beta 2 -es)
(#) DuMatyi válasza Norberto hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Tényleg jó lett! Nem tudom mennyire emlékeztek, de volt egy régi magyar rajzfilm a 90-es évek elején, amiben volt az a kis lángocska, és mindig a tűzoltó pipájába mászott bele, miután eloltotta a tüzet. Többre nem emlékszem, esetleg tudja valaki mire gondolok? Az általad indított brainstorming ezt hozta ki belőlem
(#) Ricsi89 hozzászólása Dec 15, 2009 /

Tegnap megérkezett az új laptopom. Apróbb hibája ,hogy a háttérvilágítás csövét cserélni kell ,mert pirosan világít kb 1 másodpercig. Utána le is kapcsol az inverter. Rákötöttem külső monitorra, kipróbáltam és nagyon meglepődtem ,amikor az everest és a nvidia saját programja szerint is 512mb-os videókártya van benne. Elvileg pedig max 256mb lehetne. Érdekes még az is ,hogy a rendszermemóriából nem foglal le helyet. Pedig ezek általában onnan "táplálkoznak". Feltettem egy-két játékot tesztelni és meg sem kottyan neki. Full grafikával tökéletesen futnak, semmi szaggatás. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó gép ez. Az előző tulaj benne hagyta a számlát is ,amiről kiderült, hogy 2006 decemberében 320ezer Ft volt a gép. Akkortájt még elég jó árban mentek a laptopok. Tegnap este még üzleteltem egy törött kijelzőt is hozzá, amiből majd kiveszem a ccfl csövet bele, kemény 1500Ft-ért. Hétvégén remélem össze is tudom rakni és tökéletesen fog működni.
(#) Action2K hozzászólása Dec 15, 2009 /

Nem tudom, hogy észre vettétek-e Topi legújabb "matatását"? Nekem tetszik. Átláthatóbb lett tőle a rendszer. Ha valaki nem látja miről beszélek, megsúgom Neki.
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Milyen matatásra gondolsz?
(#) zoly15 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Netán az idézetre gondolsz?
Idézet:
„Teszt szöveg”
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Idézet:
„Netán az idézetre gondolsz?”

Bezony! Ez ám az! Akarom mondani Ez Itt Az!
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Amikor írtam, hogy mire gondolsz, akkor még nem láttam.
Utána láttam a NYÁK-os topicban
Köszönjük Topi mester
(#) zolika60 válasza zoly15 hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Idézet:
„Köszönjük Topi mester

Valóban jobb így. Ezért én is csatlakozom az előttem szólóhoz.
(#) Georgee hozzászólása Dec 15, 2009 /

Üdv mindenkinek! Valaki nem tudja az első számnak a címét? sehol nem találom klikk (a leirásban csak egy cím szerepel de nem az.
(#) Action2K válasza Georgee hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Mivel ez egy intro, szerintem csak egy erre az alkalomra komponált hegedűszóló Bach-os stílusban. Maximum átirat.
(#) _ampervadasz_ válasza Action2K hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Jó reggelt minden pákaforgatónak.

Elég pöpec lett ez az idézet funkció.
(#) googa hozzászólása Dec 15, 2009 /

Én is behavasítottam az oldalaimat. Nem nagy szám, de sugallja, hogy tél van. Lásd itt és itt...
(#) Rober_4 válasza googa hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Azért ez ilyen időben szörfözni, nem semmi!
(#) _ampervadasz_ válasza googa hozzászólására (») Dec 15, 2009 /

Üdv Googa. Rég láttunk.

A kaszarobert is mondja, tényleg nem semmi ilyen időben szörfözni. Gondolom termoruhát, (vagy mit) használtok. Amúgy az mennyire válik be hidegvízben?
Következő: »»   855 / 3593
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem