Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Orion opd-2721 szalagkábel

Témaindító: gabee, idő: Feb 7, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) gabee hozzászólása Feb 7, 2008 /

Üdv mindenkinek.Van egy Orion ODP-2721-es tipusu hordozható DVD lejátszóm.De kitört az LCD-kijelzőz összekötő szalagkábel.Hol lehetne iet kapni vagy rendelni.Válaszokat előre is köszönöm.Üdv Gábor
(#) tams válasza gabee hozzászólására (») Feb 7, 2008 /

www.hqvideo.hu

Itt sok jó dolog van. Nézz körül.
(#) tams hozzászólása Feb 7, 2008 /

Az a fimszerű kábel kell? vagy olyan mint ami pl a számítógépekbe van? mert az utóbbit bármely elektronikai boltban kaphatsz.

Flexible cable
Nem olcsók.

kapok pontot? még soha nem kaptam
(#) gabee válasza tams hozzászólására (») Feb 7, 2008 /

Ien kellene.szalagkábel
(#) tams hozzászólása Feb 7, 2008 / 4

számold meg hogy hány eres.
Aztán nézd meg ez mennyire hasonlít rá. Bővebben: Link

22-eres

Bővebben: Link
Bővebben: Link
Ezeket találtam. Ezek 22 eresek.

Köszönöm a segítséget.Cak annyi a baj hogy ez 11mm-széles és 22-eres iet nem találtam sehol.

ha 11m-es én 22 eres akkor azt bajos lenne visszaforrasztani. fél miliméterenként vagy egy szál.

Igen sajnos ez a probléma.De hogy még nem is lehet iet kapni az már gáz.Még most járt le a garia is
(#) Blade26 hozzászólása Okt 6, 2009 /

Sziasztok!

Nekem is ez a gondom ,igaz úgy látom elég régi ez a topik.

Csak azt szeretném megkérdezni hogy , szereztem bele nagyon nehezen egy ilyen kábelt amit hozzá szóló írt. Ki is cseréltem , aztán sajnos a bekapcsolás után nincs rajta kép ,csak sípoló hangot ad ! ezek szerint akkor most pontosan a kábel hibás vagy valami ki is ment benne ?. De szemmel látható hiba nincs kondik nem púposak , éget szag nem volt ? Szerintetek akkor mi lehet a hibája?

Válaszotokat előre is meg köszönném .
(#) Blade26 hozzászólása Okt 6, 2009 /

Valaki erre az előző gondomra nem tud valami segítséget nyújtani? Mert fontos lenne .
(#) iiyama23 válasza Blade26 hozzászólására (») Jún 9, 2012 /

Barátom! Rossz kábelt vettéál! az eredeti kábelnél az egyik vége meg van fordítva, és te egyenes kábelt vettél!!!
(#) orifab hozzászólása Jún 15, 2013 /

Sziasztok!

Hasonló esettel küzdök. Valaki tud segíteni hol találok most egy ilyet elfogadható árban? Esetleg ha a tiétek tönkrement akkor átvenném belőle a kábelt !!!

De én hogy jártam vele...
kb 2 éve lett véve, és a hiba még garanciába kijött, majd megjavították. (de most ismét előjött, és mint kiderült garanciába megforrasztottak egy szálat rajta, majd szarul rakták össze és még gyári hibás is ráadásul, mert ahol elhúzódik a forgópontnál a műanyag telibe rányom ... nemcsoda hogy szanaszét szakad)
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem