Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
A következő problémám lenne a telefonközpontal. Áramingadozás volt, kapott egy kis túlfeszt, a varisztor és a bizti ment benne tönkre.Ezeket kicseréltem, és működik,de van vele mégis csak probléma. 1. Ha hívom mobilról a vonalas számot amire rá van kötve a központ, a mobilba hallom, hogy kicseng, de a telefonok amik rá vannak kötve a központra nem cseengnek. 2. Nem tudok kifele telefonálni. A kifelét ugy értem, hogy nem kapok fővnalat a megfelelő billenytű lenyomása utána. Ha melléket hívok, akkor minden működik rendesen. Remélem érhetően fogalmaztam, várom a segítségeteket, előre is köszönöm: Matt
Gondolom elvesztette a programozását. Fel kell programozni/programoztatni újból.
hi!
Én is erre gondoltam, de ezzel van egy kis problémám... Letöltöttme hozzá a netről a progit, és amikor kapcsolódni akarok hozzá usb-ről, ugye megadom neki a rendszerjelszót, azt el is fogadja, de azt irja hogy nem kompatibilis a firmwarerrel, vagy ezzel a hardverrel. Töb verziót is próbltam már. És az az érdekes, hogy a rendszerjelszót leellenőrzi, mert ha nem a jót írom be akkor kirja, hogy hibás. Van valkinek valami ötlete, hogy milyen programal lehetne felprogramozni?
Az sem lehetetlen, hogy a túlfesz. odatett az "agyának". Ki kellene próbálni a programozást a hagyományos módon is, kézibeszélős készülékkel... ha úgy sem fogadja el, akkor jön a vakaródzás, zsebbenyúlás.
Segítség a programozáshoz, ha esetleg nincs meg a könyve....
Bővebben: Link
hello!
A telefonos programozással az a probléma, hogy egy bizonyos készülékkellehetséges, ami nekem sajnos nincs: Kijelzős Panasonic rendszerkészülék (PT) (pl. KX-T7730) valami egyéb ötlet? esetleg rs232-őn?
Sziasztok.
Nem panasonic, de nem akartam új topikot nyitni. Bosch integral 33 központhoz tud valaki bekötési leírást és pc-s szoftvert adni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |