Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Köszi. Mondjuk nem értem higy "lefoglaltam" amikor kifizettem a telót, és elkelett volna küldeniük. Na mind1. Remélem kövhéten megjön mert szükségem lenne rá.
Nem valószínű, hogy a következő héten kézbe veheted.
Előbb be kell szereznie az eladónak, utána kezdődhet a szállítása. Én visszakérném a pénzt és ezt megrendelném...igaz jelenleg ezt is csak előrendelni lehet! A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2017
Nekem is ezt írta hogy 5-12 nap mire megjön, amikor megrendeltem kifizettem ugyanezt csak pirosban. Így nem értem higy lehet készlethiány ha ugyanezt írta. Vagy csak én vagyok értetlen.
Kis kiegészítés. Annyi hogy gyors szállításal rendeltem (3500ft)
Számolj rá akár több hetet is, az itthoni NAV szigorítottan ellenőrzi a csomagokat és ez bezony lassan megy. Tele ezzel az internet magyar szekciója.
Legutóbb amazonon rendeltem a előző telóm ott megvolt 7 nap alatt. Csak ezt öcsi örökli ami most van és úgy számoltam meglesz legkésőbb 12 nap múlva az új.
Konkrét tapapsztalatom nincs, ilyen értékben nem szoktam külföldről rendelni, csak azt írtam le, amit viszonylag sok helyen megemlítenek. Ha gorsabban megkapod, csak öröm és boldogság van.
Hali!
az újraküldéssel az a baj hogy kicsúszol vele a reklamálhatósági időből, ez gáz, ha csak mondja, de nem küldi....
Rengeteg alkatrészt rendeltem telefonok,laptopok javításához. mind megjött max 1-3 nap csuszással és volt amelyet fel is nyitottak a vámon. ebayről hosszadalmas mire Kínából megjön vagy ázsiábol. Máshonnét mindig időbe itt van/volt. Alapjáraton csak az nem koppan le nekem. Hogy akkor választottam,fizettem ki a terméket mikor volt belőle. Gyors szállításra is költve pluszba. Vasárnap rendeltem és állítólag hétfőn nekiálltak csomizni feladni. Ma látom hogy megállt a küldés a fenti értesítéssel. Előtte miért nem lehetett felmérni azt hogy belefér e, és értesiteni hogy várni kell a készletre.
A hozzászólás módosítva: Jún 22, 2017
Idézet: Gondolom azért, mert így mástól rendeltél volna. „Előtte miért nem lehetett felmérni azt hogy belefér e”
Ebben lehet igazad van. Szerencsére itt még senki sem mondta hogy a refund rendszerrel gond lenne. más nem refund és keresek valami helyet ahol hama ideérne.
RoliNyh, Pipi: köszönöm válaszotok!
Az újraküldésnél írta, hogy az idő limit miatt nem kell aggódnom, mert 'replacement'-et ad hozzá ami ezt megoldja. Ebben nem bíztam, így megírtam neki, hogy inkább a refund legyen. Azt válaszolta, erősítsem meg, hogy javítható-e és mit szólnék részleges visszatérítéshez. Megírtam neki, hogy szerintem nem javítható, mert az ic-n majdnem rövidzárat mértem, és megkérdeztem mit ért részleges visszatérítés alatt (remélem konkrét aránnyal válaszol majd, nem csak körülírja). Amint lesz fejlemény, megírom, szükség esetén még kérdezek.
Sziasztok !
Szeretnék a Pay-Pal-omhoz security key-t beállítani, de semmilyen formátumban nem fogadja el a mobil számot. Tudja valaki, hogy hogyan kell megadni ? Egyébként legyetek résen, mert ma kaptam egy SPAM-et ami első ránézésre úgy tűnt, hogy a Pay-Pal rendszer küldte. De gyorsan meg is buktak, mert nem a regisztált e-mail címemre érkezett az üzenet és a feladó se a megszokott, hanem: sales-report@clara.net volt !
Ma válaszolt az eladó, megkért, hogy erősítsem meg a részleges visszatérítés összegét. Az a gondom, hogy nem írt semmilyen összeget. Nekem kellene megírni, hogy mennyit küldjön, vagy pontosan mit szeretne, mit erősítsek meg?
Semmi konkrétumot nem árultál el a "híbás modulodról" Így nem tudni, hogy tizenvalahány avagy 1,5 dolcsis cuccról van szó. Ha 100 dolcsis cuccról lenne szó és teljesen használhatatalan, akkor csak 1 dolláros "dísz"-nek jó...vagyis 99-et kérj vissza!
Igazad van, 5$ UV érzékelőről van szó. Nem nagy tétel, de akkor sem működik. 3-4$-ra gondoltam válaszként az eladónak.
Egyébként csak halkan kérdezném meg, teljesen biztos vagy abban, hogy valóban "csak" a modul nem működik? Vagy esetleg a programod nem jó amivel használnád...
Az enyém analóg szenzor, nem digitális. Közel zárlatos az egész (~20 Ohm), megnéztem, nem forrasztási hiba. 0,1mA helyett 140mA-t vesz fel, forró és büdös lesz gyorsan, de nem füstöl.
Ha mindezt 3.3V tápfesznél tapasztalod, akár az egész árát is visszakérhetnéd akár...
Sziasztok!
NYÁK-okat rendeltem Kínából. Adtak egy osztrák tracking-et, ami elég érdekes, meg az is érdekes, hogy kb. másfél hónap után jelent meg a nyomkövető rendszerekben. Viszont már hetedik napja Mo.-n van és nem értem mi a fenét csinálnak vele. 21-én az írta a nyomkövető, hogy célországban feldolgozva, azután 26-án, hogy belföldi feldolgozásra továbbítva, azóta ez látszik, csomag meg nem akar megérkezni. Ha tényleg Ausztriából jött akkor uniósnak számit, nem? Nem kell vámmmal foglalkozniuk, amúgy is 5.000,-Ft alatti tétel. Érti ezt valaki?
Nekem tegnap hozta a postás a cuccot, amelyet 2017.06.16-án raktak ki Ferihegyen a repülőből...
Lehet rosszul fordítod le magyarra a nyomkövető sorait...vagy az magyarul írja ki azt amit leírtál?
Érdekes olvasni ezeket a hozzászolásokat. Az a tracking/nyomkövetö amint látom inkább elégedettlenséget, gondot, munkát okoz ( naponta benéztek hol van már a csomag...) ahelyett, hogy azt adná, amire a tervezök szánták. Nem tudom, hogy igy van-e egyáltalán értelme a nyilvánosság elé tárni az adatokat, hiszen mi csak mérgelödni fogunk anélkül, hogy bármit is tudnánk változtatni a tényeken. Félö, hogy ez megint csak egy olyan szolgáltatás ami az embereket feleslegesen felizgatja és kritikára kényszeriti. Szerintem jobb volna, ha ilyen tracking helyett ( az legyen csak azoknak hozzáférhetö, akiknek ez a dolga és tenni is tudnak valamit) inkább adnának egy határidöt, és ha addig nem jön meg a szállitmány, akkor a cimzett reklamálhat. Semmi másra szerintem nincs szükség ( ahogy korábban sem volt ilyen szolgáltatás, mégis többnyire müködött a posta), ha csak föleg morgásra meg elégedettlenségre ad okot.
Viszonylag jól fordítok angolról, de ezt a Magyar Posta nyomkövetője írta, magyarul.
A hozzászólás módosítva: Jún 28, 2017
Kár hogy a nyomkövetőben nem látszik a vámhivatal melyik sarkában mennyit áll
Szerintem az hogy melyik posta adta a trackinget, nem jelent semmit, nem onnan fog jönni a csomag, mint írtad Kinából rendelted, így átmegy a vámon. Több eladónál is láttam hogy több nemzetiségű postával is szállít. A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2017
Igazán szerelhetnének már minden 1eFt értékű csomagra ajándékként egy gps modult+ gsm modult+ forgatható ip kamerát+ elemet ami bírja ezeket 2-3 hónapig amíg megérkezik kínából...
A hozzászólás módosítva: Jún 29, 2017
Az utóbbi rendeléseimnél még $0.99 értékű cucchoz is adtak nyomkövetési számokat...pedig nem is szerepelt az a megrendelt árunál.
Én most futottam bele valamibe, ami minimum érdekes.
Májusban rendeltem ebay-ről, elvileg júni közepéig kellett volna ideérni, gondoltam már utánanézek. A tracking number kamunak tűnt, de ebay-en rákattintva azt írja, hogy a YANWEN nevű cég szállítja, és a tracking szerint május 17.-én megérkezett a reptérre (at Hungary), és ez az utolsó bejegyzés. A tracking number alapján se a track17, se a magyar posta nem tud semmit (elektronikusan). Na ilyenkor mit lehet csinálni? Kit lehet piszkálni? |
Bejelentkezés
Hirdetés |