Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
valakinek volt már dolga az RI45538ns RF-ID Chip-el? tudna valaki segiteni a kommunikácio felépitésében? melékelve az adatlap nekem nem sokat mond már csak a 3 soros vonal miatt sem... rs232-t kéne tudnom vele létrehozni. köszi!
Kipróbálnám, hogy mi van akkor, ha az órajellel nem foglalkozok és úgy kötöm sorosra max232-n keresztül. Ha van rá módod, nézt meg egy próbapanelon.
Hello!
Hol tudtad beszerezni ezt a chipet és mennyiért? Üdv
igen erre én is rájöttem mert hiába probáltam rs-t külömbözö baudal nem jött semmi, mégis hogy lehetne megfogni azt a jelet? avr-el megoldhato hogy sorosra konvertáljuk?
nem vettem ezt egy kártyaolvasoval együtt kaptam. abban van benne utánna egy pic és a központ de sehol nem tok semmi komunkáciot elcsipni..:S
Ismerni kell pontosan milyen adatot küld a tiris kártya, és gondolom az a bitsorozat fog megjelenni a kimeneten, ezt kell feldolgozni (ha van hibaellenőrzésre lehetőség akkor azt is érdemes megejteni). Tiris kártyával még nem foglalkoztam,csak EM4102 szabvány szerintiekkel. Azoknál a kártyakód ÍGY néz ki (4. oldal)
sajna kicsit sem ismerek sem a csipet sem a kártyát kártyám van kb 2-3-4 db csak anyit szeretnék elérni hogy az ajtozárat nyissa ki ha lehuzom valamelyiket
és mondjuk avrel vagy pcvel tudjam álitani hogy kit enged be..
Pedig a protokoll ismerete nélkül nehezen fog menni.
Pl. MTP-K4-I olvasó (www.chipcad.hu), tud direkt RS232 kommunikációt.
hali!
hátha ez mond valakinek valamit, csak pár kép de hátha... amugy a picről sem tudtam komunikáciot levenni ezért szeretném lecserélni egy avrre amit ugy progizok hogy rs en lökje ki az adatot
hali!
probáltam rá jönni a dolgokra de nem igazán megy...:S ha jol veszem ki az adatlapbol elvileg irni és plvasni is lehet vele csak azt nem tudom hogy ha én csak kiolvasni szeretném a kártyát akkor mit kell tennem akkor is kell nekem az rx lábait használni olyankor nem köhögi ki a kártya kodot a tx en? A továbbítási outputközlekedési jelzőberendezés inputja (Transmit-Receive Mode Selector). Egy Low szintjelinput ezen keresztül a gombostűn keresztül termel egy továbbítási jelet bármelyik TXLO/TXHI gombostűre, amíg egy magas szintű jelinput fordítja a módot Receive-nek és aktiválja a belső FSK jelet digitális demodulator. Input of transmission output control signals (Transmit-Receive Mode Selector). A Low level signal input through this pin outputs a transmission signal to either “TXLO/TXHI” pin while a High level signal input turns the mode to Receive and activates the internal FSK signal digital demodulator. A demodulated soros kimenete FSK jelbitadatok. Negatív egyenlíts ki outputot, amikor a bitadatok fogadtak a távirányítótól a válaszadó adókészülék 1, és pozitív sík output, amikor 0 van. Feljegyzés: A RI-RFM-006A-NEK van egy fordított polaritása TIRISszal való kapcsolatban szabványos RF modulok. Serial output of demodulated FSK signal bit data. Negative level output when the bit data received from the remote transponder is “1”, and positive level output when it is “0”. Note: The RI-RFM-006A has a reverse polarity in relation to TIRIS standard RF-modules. A demodulated szinkron óraoutputja FSK jel adatok; egy órajel a RXDTtel szinkronizálták-" jelet termelnek. Synchronous clock output of demodulated FSK signal data; a clock signal synchronized with the “RXDT-“ signal is output. |
Bejelentkezés
Hirdetés |