Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Azért voltak a régi tervek ívesek, mert a mesterfilmet chartpack szalaggal készítették- ha jól tudom/emlékszem.
Sziasztok!
Most ismerkedek az SL-tal. Egy panelt rajzolok, és egyszercsak azt vettem észre, hogy elmászott a panelterv alatt a négyzetháló (grid). Hogy lehet ezt visszaállítani? Thx! Mur A hozzászólás módosítva: Máj 17, 2015
Kijelölöd > Function > Snap to gird
Ezt inkább alkatrészenként érdemes, bár ha az egész ugyanannyit van elmászva akkor jó lehet egyszerre is.
Kösz az ötletet. Kipróbáltam, de sajnos sok helyen összecsúsztak a szigetek .
Mintha a snap egyszer ide, máskor meg amoda illesztene. Az egész el van csúszva egyébkénr. A grid-et nem lehet valahogy tologatni a rajz alatt? Azt hinné az ember az a tuti biztos, hogy a griden maradnak az oda rakott alkatrészek...
a 0 0 pontban van egy célkereszt azt tedd arrébb.
Nem próbáltam, de valószínű, hogy a legközelebbi raszterre teszi rá. Forgatáskor szokott elmászni leginkább. De egyébként ha csak nem valami nagyon precíz áramkört tervezel akkor nem nagy gáz, persze jobb a tökéletesre törekedni.
De lehet hogy csak a raszter felbontását állítottad át és azért látszik elcsúszottnak..
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek! "Kokozo" a célkeresztet (origin) sikerült egy óvatlan pillanatban elállítanom, visszaállítva minden OK. (Még jó, hogy időben kiderült...)
A leírásom 9.19 pontja, és ennek alpontjai erről szólnak.
Magától nem mászik el, legfeljebb ha raszter méretet váltasz, vagy magad elmozgatod róla.
Forgatáskor is csak az mászik el, aminek nem minden lába passzol raszterre.
Hol van a nyomógomb? nyákba ültethetős
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2015
A műhelyben a fiókban
A hozzászólás módosítva: Máj 18, 2015
Csatolom, bár nem írtad, hogy milyen...
Sziasztok. Layout5.0-ba JPG-et nem lehet megnyitni valahogy? Tükröznöm kéne rajzot.
nem segít:263 pcb.bmp ist keine Sprint-layout datei
De legalább a world-be bírnám tükrözni de már mindent feltúrtam mindent átnéztem de passz... A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2015
Szia
Megnyitni csak lay fájlokat tud. Csak a háttérbe tudod betenni a bmp képet.
Most mi is a feladat pontosan? Egy jpg képet kellene tükrözni? Vagy át akarod rajzolni?
A Paint -ben is lehet tükrözni, sőt, csak egy adott, kijelölt területet is.
A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2015
Találkozott már valaki olyannal hogy megcsinálom a Connection-okat, és Autoroute parnacsnál az IC octagon lábait elkezdi kereszbe forgatni?
A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2015
Most próbáltam, nekem jól csinálja.
agyalok-agyalok ... és érdekesen alakul a dolog. Újból elkészítettem a PIC makroját, és már majdnem azt hittem hogy jól működik... aztán elforgattam ... és kezdődött előről... megint keresztbe rakta a forrpontokat, meg össze vissza tervezett, egymásra rakta a vezető sávokat ...
Tedd fel ide a makrot és kipróbálom.
Egyébként melyik verziót használod?
Az elkészített alkatrészt összelakatoltad?
Még nem, de jó lenne a verzió meghatározása is, meg a lay fájl is, hogy többet lehessen mondani.
Mikor jön elő a hiba?
Pontosan milyen sorrendben és mit csinálsz? Nekem jól működik.
Az első 6.0 verzió, vagy már frissítetted ?
Mert ha az első, vagy második, akkor ez lehet probléma. Frissítsd meg 2015.06.01 a legújabb verzió A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2015
A progi frissítve van.
Elforgatom a PIC-et 90 fokkal. Öszekötöm gumi volalakkal. Ráküldöm az automata tervezést ... és már forgatja is a forrpontokat ... |
Bejelentkezés
Hirdetés |