Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   1100 / 1152
(#) mikrodigit válasza gordonfreemN hozzászólására (») Dec 22, 2023 /

Ránézésre hiányolok ebből a szerkezetből még egy tápfesz szűrő kondit. Ott van ugyan a C4, de a C5 helye üres, oda betennék egy akkora elkót, ami befér. Javíthatja a zavarérzékenységet.
(#) Gombszem válasza Massawa hozzászólására (») Dec 22, 2023 /

Idézet:
„igy letöröltem a kiszolgálo programot”

Ez a baj. Nem Uninstall-t csináltál. Meg lehet próbálni újra telepíteni, majd korrekten eltávolítani.
Ilyen hibáknál jönne jól egy partíciómentés a régebbi állapotról. Sokszor leírták, hogy érdemes menteni, de nem törődnek vele. De ha baj van, jön a sírás.
(#) Massawa válasza Gombszem hozzászólására (») Dec 22, 2023 /

De azt csináltam.

Szerintem inkább a Kaspersky emlekezik rá.
(#) david87 hozzászólása Dec 22, 2023 /

Mért nem tudok fel tenni egy programot se a telepitőnél ki fagy.
Vagy a Defenger szól hogy nem vagyok jogosult a proram telepitésére vagy ismeretlen gyártó.
(#) Gombszem válasza Massawa hozzászólására (») Dec 23, 2023 /

>>De azt csináltam.<<

De nem ezt írtad. Ha ennyire tudod, akkor rajta, csináld.
(#) Massawa válasza Gombszem hozzászólására (») Dec 23, 2023 /

Meg is találtam a Kasperskyben maradt nyoma. Már régen gondoltam erre ,de tegnap amikor felugrott, akkor mélyebbre turtam es megtaláltam ott a kockát ahol a Kaspersky figyeli az upgradeket. Kivettem, remèlem most már végleg eltünik.
Nem igen értem miért foglalkozik ilyesmivel a Kaspersky, de ez ven.
Kellemes ünnepeket !
(#) david87 hozzászólása Jan 1, 2024 /

Ezzel a problémával kínlódokBővebben: Link. A win 10 semmilyen programot nem enged telepíteni.
Most tetem újra le frissítette magát azóta ha valami programot telepíteni akarok akkor vagy lefagy vagy most azzal a hibával jön hogy aktiváljam a Windowst.
Drivereket se engedi fel tenni.
a gép 4*2GHZ proci 8Gb ram 120Gb SSD
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2024
(#) Ge Lee válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Honnan szedted a win10-et a microsoft oldaláról töltötted le, vagy valamelyik torrent oldalról? Ha utóbbi akkor cserélni kell az előbbire. Hogy aktiváltad? Ha frissen feltelepíted utána néhány dolgot be kell állítani, én mindig azzal kezdem hogy az automatikus frissítést letiltom, nem is ért még soha efféle meglepetés, pedig több régi szoftvert is használok még az xp-s időkből is.
(#) david87 válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Microsoft oldaláról szedtem le iso formába.
Már a telepítő média készítése során hogy a 4 Gb pendrájvot és a 8Gb pendrájvra se engedte meg csinálni.
16Gb Pendrájvra engedte ki írni. Maga az iso 12Gb Szerintem el engedem a Windowst Xp korszakba szereem de mára nagyon el korcsosult szegény.
(#) bbb válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Érdekes jelenségeket produkálsz az egyszer biztos. Normálisan telepített, majd aktivált windows mellett ilyen nálam még sose fordult elő. Sőt a még nem aktivált windows 10 pro példányokkal se. Csak akkkor láttam mindenféle furcsaságot, amikor valami himihumi aktiválóbigyóval volt megtámogatva a rendszer. A mai világban, mikor leválasztott licencet gombokért lehet venni, nem is értem minek kell az ilyesmi és a szívás tömkelege.
ISO fájlt eleve felesleges letölteni, hagyni kell a médiakészítőt, hogy megcsinálja a telepítő pendrájvot.
(#) david87 válasza bbb hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Semmi aktivátor nincs letöltve. Média telepítőt egyből le lőtte a defenger vírusra hivatkozva.
már a Microsoft oldalát is riasztást adott mikor le akartam tölteni a média telepítőt Rufusal lett ki írva.
Az én gépemre nem lehet aktiválni a Windowst.
(#) kadarist válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 1 /

Állítsd le a Defendert és úgy aktivátorozz és olyan nincs, hogy nem lehet aktiválni egy Windowst.
(#) david87 válasza kadarist hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Már próbáltam gyári telepítővel is még régebben DVD ről azzal se lehet aktiválni.
(#) kadarist válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Miért, mit ír ki, mi a bánata? A sikeres aktiváláshoz élő internetkapcsolatra van szükség, ezt ne feledd.
(#) Ge Lee válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Nem egyértelmű amiket írsz, de szerintem eleve vírusos vagy bugos lehet az az oprendszer amiről a creation tool-t futtatni próbálod. Az aktiváláshoz vehetsz egy licesznet is nem nagy összeg, de enélkül is lehet aktiválni parancssorból is az slmgr-en keresztül, semmit nem kell telepíteni.

Azt tudom hogy kell neki net.
Valami alaplappal kínlódót valamit. akkor el engedtem.
(#) david87 válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Volt érvényes linceszel DVD de azzal se volt jó.
most a Bass Box Prót akarom fel tenni de nem engedi.

Na de milyen hibaüzenetet mutat, amikor nem engedi? Biztosan mond valami konkrétat.

Kifagy és annyit mond hiba elküldve Microsoftnak ebből nem derül ki ha tudnám hol lehet ezt megnézni akkor talán be linkelem.

Kék halállal fagy ki vagy csak üzenetben és a windows utána használható?

Csak üzenetbe utánna a win használható

Mutasd már meg ezt az üzenetet, akár egy képernyőfotó alakjában is.

ezt műveli Bővebben: Link
(#) xxxyyy válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Alaplap, CPU, SSD típusa?
Ezt a gépet most raktad össze, vagy egy stabil, működő konfigot próbáltál újra telepíteni.
(#) david87 válasza xxxyyy hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Egy ilyet hajtok Bővebben: Link 2019 ben vettem
1 évig kínlódtam a Windows rajta. 2020 óta pedig Linux Mint et használok.
8Gb 1600Mhz Ram 120 Gb SSD
(#) Epu2 válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Bocsi, de ezért a gépért máe 19-ben sem adtam volna egy petákot, nem, hogy, most W10-et próbálnék ráerőltetni. A Linux előélete miatt hisztizhet.
(#) david87 válasza Epu2 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Sajnos akkor csak akkor ere telt.
Nem lehet mindenkinek csúcs szuper gépe.
1 magos gépem cseréltem erre.
(#) xxxyyy válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Ipari PC-k terén nincsen tapasztalatom.
Rövid keresés alapján úgy látom, hogy ez egy 1.gen i3 proci szintjén van. Ezzel biztosan szenvedni fogsz a későbbiek során is Win10 alatt.

Ha nem kapsz jobb tanácsot, érdemes lehet a Win10 Pro-t internetkapcsolat nélkül telepíteni és utána manuálisan feltelepíteni a drivereket. Ilyen egzotikus cuccokat nem feltétlenül ismer fel a Win10. Ezután mehet rá a net.
Mindezek előtt még a CMOS setupban hívjad be a bios deafault-ot és utána ha engedi akkor UEFI-s bootolást állítsál be.

Kimaradt: Telepítésnél töröljél minden partíciót az SSD-ről és hozzál létre újakat.
(#) img válasza david87 hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

Nyiss rendszergazdaként egy emelt szintű parancssort (CTRL + ALT + DEL -> feladatkezelő -> "fájl" -> "új feladat futtatása"-hoz beírod, hogy "cmd" és pipáld be a "feladat létrehozása adminisztrátori jogosultságokkal"-t! vagy jobb klikkes Start menüből cmd "futtatás rendszergazdaként" vagy PowerShellel is működik), majd a következő sorokat sorban, egymás után másold be, de mind után nyomj entert:

sc config trustedinstaller start= auto

net start trustedinstaller

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-image /StartComponentCleanup

DISM /Online /Cleanup-image /RestoreHealth

sfc /scannow (Jó esetben itt már nem kellene semmit sem találnia.)

Ha végzett, indítsd újra a gépet!

Illetve az AutoKMS elég régóta fertőzött malware-el, ezért érdemes lenne ESET Online Scannert, Kaspersky Online-t, MalwareBytes-t, Hitmant (breach módban: a bal SHIFT nyomvatartásával indítva a programot) futtatnod.

Szerk.: Windows eszközkezelőben van sárga felkiáltójeles eszközöd? Annak mindenképpen érdemes lenne telepíteni a driverét.
(#) david87 válasza img hozzászólására (») Jan 1, 2024 /

sfc /scannow
itt kék halállal lefagyott most hiányol egy fáljt a system 32 mappából
el se indul a Windows
Következő: »»   1100 / 1152
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem