Fórum témák
» Több friss téma |
Szia, sajnos személyes tapasztalatom, hogy 1-2 év után a Fujitsu laptopok alaplapjai meghalnak, először csak a hangjuk meg el aztán minden elsötétül
Ugyan az volt a helyzet. Most már router mögött vagyok, így megy.
Köszönöm!
Sziasztok, nem tudom hogy jó helyen járok de nem lelek más topikot ahová fel tehetném a problémámat. A problémám az hogy már vagy két napja a képernyő alján be jön egy csomó reklám és akármit csinálok nem tudom el tüntetni őket!, már nagyon idegesítőek tudnak leni, nem lehet tőlük semmit se látni. Ha valaki tudja hogy lehet meg szüntetni ezt a problémát, azt kérem segítsen!. Köszönöm!.
Hát először is érdemes megnézni hogy nem e telepítettél valami reklám programot. Sok gyári program teleszemeteli a gépet minden hülyeséggel. Közben nem is fogod sosem használni. Ha nem akkor irány a feladatkezelő és ott nézd meg nem e fut valami ismeretlen program. Néz utána mindennek amit nem tudsz. Nagy kár nem tudsz benne tenni max újraindul a rendszer. (tapasztalat) De azért nem árt vigyázni. Esetleg nincs valami név a reklámcsíkon valahol? Itt nem a reklámokra gondolok. Ha találsz nevet akkor már könyebb dolgunk van sőt ha megmondod milyen operációs rendszered van már az is sokat segit nekünk. Ha semmi sem találsz vírus/kém/trójai irtókat vedd elő. Ha az sem segít akkor újra kell telepíteni az op rendszert.
Sziasztok! segítséget kérek !
A z egyik oldalra való belépésemnél " "A TANUSÍTVÁNY ÉRVÉNYTELEN"hibaüzenetet kapok az adott tippek egyike sem jó nem tudom vissza állítani, csak kiírja ,hogy külső támadás érte az oldalt tud valaki egy jó tippet üdv:dava
Két eset van: vagy a géped lett vírusos (-> tisztítás vagy reinstall), vagy pedig az oldalnak tényleg érvénytelen a tanúsítványa - mondjuk lejárt, az üzemeltetője meg nem rakott fel újat. Nézd meg egy másik gépről, esetleg kérj meg valakit, hogy nézze meg ő a sajátjáról, ha máshol is ugyanez a jelenség, akkor nem a Te készülékedben van a hiba.
Sziasztok!
Én is belefutottam egy érdekes gépbe.Láttam a gépet működni, majd elhozták hozzám, pár nap múlva bekapcsolom és semmi. Még csak nem is csippant. Kiveszem memória,VGA, összes kábel lecsatlakoztat, de semmi reakció. Gombra bekapcsol, de hiába nyomom hosszan, arra sem reagál. BOIS reset megvolt, semmi változás. Vélemények? CPU ? Alaplap? Ha CPU nélkül kapcsolom be a gépet (csak a lapot helyezem áram alá), akkor is reagálni kellene a hosszan nyomott power gombra, nem??? Üdv Kiborg
Így jártam Én is.
Tápegység kicserél és JÓ üdv:dava
Kipróbáltam a saját tápomról, de nem megy. Ugyanaz a reakció.
Ventik pörögnek (ezt az előbb elfelejtettem írni). Se semmi jel tovább.
Szia, nagy nehezen de sikerült el tüntetni a reklámot, minden gyanús programot le töröltem a gépről, és le töröltem a Mozillát is, és most már működik rendesen!. Köszönöm a segítséget!
A reset gombot nézted? Nálam az akadt be. Nem csinált a gép semmit. Nem is csipogott...
Ventik mentek. A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2012
Nezd meg a kondenzatorkat az alaplapon nekem kivoltak puposodva.Kicsereltem a kondenzatrokat es egybol megjavult a gep.
Kondik rendben, reset nincs beragadva, (lehúztam). Fogalmam sincs mi lehet vele. Nem zavarna, ha nem láttam volna működni... de igen. 2 napja még ment. Nem értem.
Szívesen
Sziasztok!
Egy jatekkal * *A He nem vesz részt ilyesmiben! A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2012
Szia!
Ez programhiba, tehát nem ide tartozik.
Sziasztok!
Az lenne a problemam, hogy van egy ASUS X1650 Pro videokartyam melyen egy gyari rezhutes van egy kis ventillatorral, es a ventillator nagyon hangos es zavaro. Probalkoztam mar Riva tunerrel lecsokkenteni a fordulatot de sajna nincs ilyen opcio a riva tunerben, es mas programot nem tudok erre a celra. Tudnatok nekem segiteni hogyan csokkentsem a fordulatszamot?
Takarítsd ki a ventillátort, és a tengelyére cseppents egy kis műszerolaljat. Csodákra képes.
Üdv!
Ha mindenképpen a fordulatszámát akarod állítani, akkor én ezt ajánlom: ATi Tool Viszont vigyázz, mert a kártya EEPROM-jába írja bele az új értékeket és azok alapján a kártya hardveresen fogja szabályozni a ventit. Magyarul írd fel, hogy mit állítottál el és miről, mert a beállított értékek nem vesznek el a gép kikapcsolásával vagy a szoftver letörlésével.
Szia!
Kipróbáltam az ATI Tool alkalmazást de nem enged ventillátor fordulatszámot állitani. Egyszerűen a ventillator fülre kattintva nem lehet állitani semmit, minden halványan van. es az opciok menüben viszont hiába pipálom ki a venti szabályzast mert nem jelenik meg és azt mondja hpgya hardware nem található. Ez a helyzet sajnos, de a venti süvit tovább és már gondoltam, hogy átkötöm simán táora 7 voltra. Szerintetek az úgy működne, vagy mivel a venti 3 pines ezért rádugnám az alaplapra. Hm? Csatoltam képet a kártyáról. A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2012
Akkor lehet az ASUS máshogy oldotta meg a venti tápellátását. Nálam régebben az X700 Pro kártyánál ez vígan működött, igaz a Sapphire volt. Meg kellene figyelned, hogy állandó e a fordulatszáma, mert nálam csak 3D használatakor kezdte megemelni a fordulatszámát. És majdnem elfelejtettem, nálam 5V-os volt a venti. Ezt is meg kellene mérned mielőtt rákötöd az alaplapra. Amit még észre vettem, hogy Win7 64bit-en nem tudja használni a saját driver-ét a progi mert nincs digitálisan aláírva.
A fordulatszáma a ventinek allando alapjáraton vagy jatek kozben is. Amugy Win7 32 bit-et hasznalok, vigan megy a kartya csak nagyon süvit a ventije. Bekapcsolaskor beindul es ugy marad nem lassul es nem gyorsul. Csodalkoztam is ezenmivel 3 pines es gondoltam, hogy win betoltes utan driver vagy valami majd szabalyozza de sajna nem. Ahogy elkezdi allandóan úgy megy. Nem tudom mit csinaljka vele. Megmere a feszultséget és kiprobalom egy masik 3 pines ventivel, gondolván arra hogy esetleg kiment a ventiben a fordulatmérő szabályzó. ha az is pörögmint állat akkor meg vagy alaplapra kerul, vagy a tápra 7 voltra vagy lm7805 illetve 7807-el lelassitom a ventit. Vajon kuld valami infot akkor a kartzanak és nem kapcsolja ki a kartyát védve a túlmelegedéstől?
Szia!
Csinálj egy ilyet (Kép) Csak vigyázz mert a tranyót ki kell szigetelni ,tehát valamit a hűtőborda és a tranzisztor közé kell tenni.(csillám)
Akkor nálad direktbe van kötve, tehát barkácsolni kell.
Hat az lesz belole, barkacsolas, remelem sikerul valami jot osszehozni. Ha valakinek van meg valami otlete egy egyszeru 3 pines venti szabalyozasara szivesen es koszonettel fogadom. Nagy segitseg lenne. Elore is koszonom!
Nekem az asztali gépemben egy ilyen lakik. Használtan vettem kb. 3 éve, nagyjából 6 ezer forintért. Azt hiszem, soha nem lesznek zajproblémáim vele...
Hát azért én megtámogatnám egy 12 cm ventivel 6 voltrol meghajtva.
Csoda, hogy még megy, és nem sütötte meg magát. Jó pár giga lap, és vga volt már nálam, azzal a jelenséggel, hogy szó szerint leégette magát.
Hat hidd el gondolkoztam valami passziv hutesen de 2 kartya is sult meg a passziv hutese miatt. Pedig par honaponta ujra pasztaztam es jol szellozo hazam van.
Inkabb lassitok a cooleren de nem valtok passzivra. Egz komolyabb 3d-s alkalmazasnal nagyon meleg lesz a kartya hiaba van jol szellozo hazad ha passziv a hutese. |
Bejelentkezés
Hirdetés |