Fórum témák
» Több friss téma |
Szerintem keversz valakivel, a linkelt oldalon még nevemet sem találom...
igaz bocsi! Sajna nem találok ilyen rossz videó kártyát! Milyen más típussal lehetne helyettesíteni?
Semmi mással, de ne is várd, hogy mások keresgéljenek helyetted és töltsenek el egy napot adatlapok nézegetésével.
Én nem is várom el csak gondoltam hogy valaki már cserélt ilyet!
Idézet: „a linkelt oldalon még nevemet sem találom...” Pedig ott van, három helyen is. ![]()
Köszönöm a segítségeket.
Nagy veszély nincs. Adatmentés külső HDD-re mindenképpen (ez folyamatos nálam egy HDD hiba óta), utána partícionálás, XP telepítés. Ha valami nem sikerül, akkor teljes újratelepítés mindennel, vesztenivaló csak az idő, mint írtad.
Akkor segítek: Bővebben: Link
Idézet: Arra ott vannak a partíció mentő programok. Pl. a Ghost. Amíg XP -t használtam, nagyobb rendszerprobléma esetén a DOS -os verziójával 10 perc alatt újra ott volt a frissen telepített XP minden programommal úgy, ahogy lementettem. „Ha valami nem sikerül, akkor teljes újratelepítés mindennel, vesztenivaló csak az idő, mint írtad..” A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2015
Na igen, ha kiragadjuk a környezetből, akkor tűnhet úgy, hogy helyettesítőnek ajánlottam egy olyan IC-t ami nem a helyére való, de nem erről volt szó.
Igen, most erre nem is gondoltam, pedig megvan a Ghost DOS verziója, régebben XP-t ezzel mentettem, és vissza.
Köszönöm.
SOS .
IDE-USB átalakítóval a win7 felismer egy linux rendszer merevlemezt, vagy kicsi rá az esély ? Van néhány bontott winyóm, néhányat nem ismer fel win7. Nem tudom biztosra melyik volt linuxos, és melyik rossz (mindegyik felpörög, és tesztel..). Köszi M.
A Ghost DOS verziója (2003, vagy 11 néven) az XP-vel (és előtte) működik tökéletesen.
A Win7, 8, 10 verziókhoz már alkalmatlan, ott van helyette a Ghost 15. Mindegyiket szépen elmenti, visszaállítja (saját tapasztalat). Erről a programról, a használatáról, és a letöltéséről már írtam ebben a fórumban. Persze vannak más jó partíció mentő programok is. Mindenki azt használ, amit akar. A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2015
![]() @nagym6: Idézet: XP -hez tökéletes. „Adatmentés külső HDD-re mindenképpen (ez folyamatos nálam egy HDD hiba óta), utána partícionálás, XP telepítés.” A hozzászólás módosítva: Dec 12, 2015
Idézet: „XP -hez tökéletes.” Szó szerint ezt írtam én is. ![]()
Szia!
A Windows csak a HDD-t magát fogja felismerni, hogy egy fizikailag létező eszköz, természetesen csak hibátlan működés esetén. Az adatokat rajta nem fogod látni, mivel a Win nem kezeli a Linux-os partíciótípusokat, arra külön programot kell futtatnod, pl. ext2explore, ez ingyenes.
Köszi !
Megoldottam, amit nem "lát"-> linuxos -> törölhető ![]() De mégegy KÖSZ !
Félreérthetően írtam. Működő Win7 mellé másik partícióra menne az Xp. Előbb másik partíciót is csinálni kellene az egyből, ezalatti esetleges omlás esetén a Win7 lenne visszamentve Ghost-al, utána Xp telepítés. Szóval ide DOS Ghost nem jó.
Idézet: „Szóval ide DOS Ghost nem jó.” Dehogynem jó! Leírtam hogyan. ![]() De először át kell particionálni. A leírt esetedben az újrahúzás lenne a legjobb. Először az XP aztán a másik partícióra a W7. Így egyből megoldódik a multi boot. De lehet Ghostolni mind a két Op rendszert külön, de a bootolást neked kell külön megoldani. Erről már írtak a fórumban. Ez macerásabb. Te tudod mit csinálsz. A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2015
Asus laptop. Régebbi Gamer model. Találkozott már valaki ilyen üzenettel? Első nekifutás, nem volt még több időm rá. Rendszer indítási fájlokat nem tudja ilyenkor feltenni a lemezre? BIOS-a van még nem UEFI-je.
Interneten találtam rá megoldást, DVD-ről kell telepíteni, mert merevlemez illesztőprogramot nem tölti be újraindítás után.(Több helyen írják, elég érdekes: először minden oké, felmásolja a fájlokat, majd újraindítás után már nem tudja kezelni.)
Igen DVD-ről kell telepíteni, vagy másik pendriveról, mert valamiért összeakad. Jártam már így én is. Esetleg másik programmal is megpróbálhatod a telepítőt felírni a pendrivera.
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2015
Sziasztok !
Nem tudom ide való-e a kérdésem: Adott egy ilyen NVR. Hogyan lehet az eSata kimenetére illeszteni egy USB-s külső HDD-t ?
Hello!
Azt az USB-be kéne dugni...az e-satába meg e-sata HDD-t...nem?
e-sata csatiba bármilyen sata mehet - akár az USB-s HDD rack-ban lévő meghajtó is, ha az sata...
De az USB nem és ott arról lehet szó inkább.
Igen így van, kicsit rosszul fogalmaztam. Tehát az NVR csak az eSata csatin keresztül tud rögzíteni, nekem meg olyan 2,5-ös külső házam van(SATA HDD-vel) amin csak USB csatlakozó van(kettős USB).
Tehát lételik-e valamilyen USB-eSata átalakító, vagy ha nem akkor milyen megoldást keressek ?
Bocsika!
15.30 írtam: "akár az USB-s HDD rack-ban lévő meghajtó is, ha az sata..." Kiveszed a HDD-t az USB-s rack-ből és sata csatlakozóval rákötöd az esata csatira!
Arack-ben lévő tápot használd a HDD-hez, a satát pedig vezesd ki.
Neked és bbarnának is. Igen, de ezt csak 3,5-es HDD-vel tudom megcsinálni, a kettö felessel nem...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |