Fórum témák
» Több friss téma |
Ok, én is adom a pontot. Csak majd olyan kábeleket kell beszereznem, mert ami nekem van rack, annál egybe van öntve az adat és a táp csati...Akkor már viszont valami ilyen megoldást tudok elképzelni.
Sziasztok!
Szerintetek ennek a hibának mi az oka? Minden videó kártyával kapcsolatos cuccal ez történik.
Memóriahibának tűnik.
Rögtön indításkor ezt csinálja, vagy eltelik kis idő, esetleg ha izzasztani kezded (3D játék futtatása) akkor jön elő? (Hasonlót nekem régen a Geforce 8600GT -m csinált, ha elindítottam a CS-t) A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2015
Az elindulástól kezdve ez van. A World of tanks például minden alkalommal befagy ugyanakkor. Gyanítom ez már nem csak szoftveres hiba lehet, mert minden illesztő program le lett frissítve.
Sziasztok!
Már jópár éve net-ezek de most bedobott a google egy figyelmeztető oldalt nekem. Rendszereink az Ön számítógépes hálózatából érkező, szokatlan forgalmat észleltek. Írjam be a fent található kódot és igazoljam hogy nem vagyok robot. Ez mi a hóbelebanc lenne? Mi lehet az oka amiért ilyent dob?
Az lehet, hogy sokszor kérsz le oldalakat vagy esetleg vírus az oka. Biztosra akar menni a szerver, hogy nem egy program kéri le az oldalakat "ész nélkül".
tiszteletem
megtudná valaki mondani mijen fajta condi mekkora leesett a vga rol
Itt van egy fórum angolul ugyanerről a helyzetről.
820µF SMD elektrolit kondenzátor. A hozzászólás módosítva: Dec 17, 2015
Azt nem mondtam, hogy nem tákolni kell hozzá.
![]()
Megint bocsi!
Semmit nemkell tákolni!! A sata táp csatlakozó nyugodtan használható, mivel a 2,5"-os hdd -n a 12 V nincs használatban és az adat vmint a táp csati simán elfér egymás mellett a 2,5"-on.
köszönöm
még keresgetek
Ez bizony egy halott VGA.
Nem halott, csak "kishibás"
![]() ![]()
Na és garanciálisan kicserélnék? Mert a világon semmivel nem járultam hozzá a tönkremeneteléhez.
Ha garis, akkor persze.
Ezaz!!
![]()
Csak nem írtad annó, hogy garis még.
Ja, ha garis persze. Ez gyártási hiba
![]() ![]()
Sziasztok!
Van egy gép mikor bekapcsolom akkor egyből cpu fan erroral kezd. Át lett pasztázva a gép és még mindig ugyan az a hiba. A ventilátor fordulatszámát se ismeri fel a bios És a cpu hőmérsékletét se írja ki.
Szia
A bios elem nincs lemerülve? A cpu kábel 3vagy négy eres? Az alaplap cpu ajzat 3 vagy 4 lábu ? Milyen tipusu az alaplap ,kép a csatlakozorol?
Bios elem az új.
Cpu kábel 4 eres. Alaplapon a tüske 4 polusu Alaplap egy asus p5q-wm do Tetem most bele egy nagyobb hűtő bordát de semmi változás. Hiba még mindig meg van.
Lehet "halott" az a csatlakozás ahova a CPU hutoje van dugva tedd at masikba. (valszeg van meg az alaplapon
![]()
Ez még tüneti kezelésnek sem jó, mert attól, hogy forog a CPU hűtő, még nem méri a CPU hőfokot. Arról nem is beszélve, hogy nem mint CPU hűtőt, hanem ház, vagy power hűtőt méri.
A multi-IO IC halt meg.
Tudnal egy kozeli fotot csinalni a CPU foglalat belsejerol?
És az miért lehet, hogy bekapcsolás után kb. 10-20 percel mindig elmegy a wifi? A windows szórakozik mert nincs aktiválva? Mindig reset-elnem kell és kizárólag akkor müködik, újraindítással nem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |