Fórum témák
» Több friss téma |
Ezzel kezdődött.
Ma nyomtatni akartam, a sok-sok éve meglévő HP1010-emre, ami vígan ment eddig a Win10-el. A nyomtató nincs a kiválasztható eszközök listájában. Külön rákerestem, és a hibaüzenet szerint nem kompatibilis az USB3-as csatlakozóval. Most akkor mi van? Automatikusan frissül az operációs rendszer, és ettől látszatra töröl egy működő programot, és eltüntet egy aktív (alapértelmezett) nyomtatót? Van megoldás? Kérek tanácsot, segítséget!
Érdekes hibaüzenet. Esetleg nincs korábbi verziós USB port a gépeden, amivel kipróbálhatnád?
Sziasztok!
A napokban kaptam egy videokártyát 9400GT Galaxy . Lehet eddig nem figyeltem vagy a másik kártya nem csinálta , de a képtartalom változás belehallatszik az előlapi fülesbe. Ha a hátsót használom ami erősítőre van kötve ott teljes hangerőn enyhe mormogás halható de az nem zavaró.A frontpaneli fülesen nagyon zavaró az állandó mormogás annak függvényében hogy hogy változik a kép. PL reklámok felugró ablakok vagy ha görgetem.De ha pl a kurzort egy homogén felületen mozgatom akkor semmi baj de ha ráhúzom egy reklám tartalomra akkor már morog . Sőt azt is lehet hallani amikor kiírja az oldal hogy "Automatikusan mentve" Van valakinek javaslata?
Esetleg ezeket az instrzkciókat kipróbálni.
Szia!
Nálam ez azért volt, mert viszonylag olcsó házat használtam, és az USB GND-je meg a jack GND-je össze volt kötve az előlapi panelon, egyszerűen sniccerrel elvágtam, azóta néma csendben van. A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2016
Volt már itt nem egyszer ilyesmi. Az előlapi kivezetésen különítsd el az USB és a hang GND-jét és abbahagyja.
Azt már megcsináltam régebben. Most lecserélem a kábelt hátha .
Kipróbáltam. Hibátlanul működik. Az alkalmazások látják, kiválasztható, tulajdonságai állíthatóak.
Köszönöm a tippet. A hozzászólás módosítva: Szept 24, 2016
Ez általában a rossz nyákterv miatt van, tippre gigabájt alaplapról van szó.
![]()
Nos! Igen
![]() De találkoztam már ugyan ilyen hibával Asrock és ASUS lapoknál is ott csak akkor múlt el ha egy külön hangkártyát tettem be. Itt annyit javult az árnyékolással hogy ha konkrétan nem azt figyelem akkor nem zavaró.
Sziasztok,
A 64 bites Ubuntu-ra (ami évek óta nagyon jól ment) új kernelt fordítottam. A régi 4.4.0-ás volt, az új 4.7.0-ás + Reiser4 támogatás. A fordítás/telepítés rendben ment, de az újraindítás után nem tudok bejelentkezni. Amikor megjelenik az Unity bejelentkezőfelülete, beírom a jelszavamat, ugy csinál mintha elfogadná, a képernyőn 1 mp. feketeség utána megint kéri. Ha rossz jelszót írok be, akkor kiírja, hogy rossz a jelszó. Ha megyomom az CTRL+ALT+F1-et, akkor hozzátudok férni a terminálhoz. A .Xauthority fájlt törlését probáltam. Szerintetek mit nem csináltam jól? Hogyan lehetne kijavítani? A választ előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2016
Megoldottam:
majd
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok
Ha van 3 asztali gép egy (LAN) hálózatra kötve és a 3ból az egyiket fájl-szervergépnek akarom használni akkor melyik windows server kiadás a megfelelő nekem ha a másik 2 gép windows 7-es? Úgy hogy a másik két gépről hozzá tudjak férni a szerveren tárolt fájlokhoz? Mert a server 2012-nél azt olvastam hogy a win7 és annál régebbi op rendszerek nem tudják kezelni a server 2012-t. Előre is köszi
Szia
Felraksz rá egy sima win7-et, megosztasz egy meghajtót, vagy mappát teljes hozzáféréssel, és már működik is minden.
Szia!
3 darab esetén bőven jó a win7 és fájlmegosztás erre a célra, ehhez még nem kell szerverkiadás. De ha emlékeim nem csalnak egyszerre 20 kliens fölé nem fogsz tudni menni vele.
Sziasztok
Ddr4-es ram-nak van valami értelme vagy teljesen jó ddr3 is? És Fsp hexa+ 500w jó táp?
A Hexa álítólag kicsit hangosabb, de jó az biztos. Ha ez még mindíg ugyanaz a DDR3 Vs. DDR4 mint ami a multkor volt, akkor azt kitárgyaltuk. Ha skylake-et veszel azt DDR4-el használt, ha régebbit, ne rágódj a DDR3 miatt.
Nem is a teljesítmény a lènyeg hogy skylake-et akarok venni de ahhoz csak az 1,35v-os ddr3-at lehet használni
A ddr4 viszont drága mert akkor külön kell vennem memória mosult is mert most van ddr3-asom
Ddr3-as mosult és ddr3L-es modult is lehet rakni a ddr3-as foglalatba?
Skylakhez csak DDR3L-t rakj, mert tönkremehet a procid.
El kell adni a DDR3-at és kell venni DDR4-et, pár ezer forint plusz, mivel szinte egyárban van már a kettő, tehát egyáltalán nem igaz az, hogy a DDR4 drága lenne. Ráadásul mivel meglévő ramokkal akarsz dolgozni, pláne zsákutca, mert ahogy a kolega írja a DDR3L bár fizikailag stimmel, nem rakható a helyére a sima 1.5V-os DDR3. Amit tervezel venni eleve nem egy olcsó megoldás, amellett a ramon spróolni párezer fornitot semmi értelme. De, ha már itt tartunk ahogy a multkor is mondtam, a haswell ára lassan megy lefelé, és az is elég erős és időtáló és akkor maradhatnak a ramjaid.
A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2016
Nem, akkor inkább már veszek egy db 8gigás ddr3L-est
Igazából azt csinálsz amit akarsz, de ne írd le, mert sírni tudnék tőle...
Egyébként egy ilyen konfigot elbírna egy fsp hexa+ (500w)os táp?
Asus b150 pro gaming d3 (lap) Asus strix gtx 950 dcII oc 2gb (kártya) I5 6500 (skylake, processzor) 8gb (és akkor ddr3L) Samsung 850 evo (256gb ssd) 1Tb hdd A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2016
Bőven, ebből kettőt is elbírna. De ha faragni akarsz a költségeken akkor keress használt cuccokat, processzort például nyugodtan vehetsz használtat még garancia nélkül is lényegesen olcsóbban, mert nagyon ritkán döglenek az intel processzorok, memórát is vehetsz DDR4-et használtan, rengeteg garanciát adnak rájuk és a korukból kifolyólag eleve nem lehetnek öregek, ha tuningramot veszel azt regisztrálod a gyártónál (G.Skill) és kapsz 10+ év, vagy élettartam garanciát.
Ami az árakat illeti, nevetséges különbségek vannak. Bővebben: Link például ez és itt van amit én vettem DDR3-ból. Bővebben: Link DDR3-as lapot venni és a DDR3L-el kínlódni 1151-en, egyszerűen félelmetesen nagy butaság, elhiheted, hogy nem rossz szándékból mondom! A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2016
Vagy javaslom még, hogy nézz körül nála!. Jó árakon adja az új cuccokat és papíros garanciát ad! Lehet, hogy kicsit lassan válaszol, de nyugodtan vásárolhatsz nála.
Akkor a fentebbi konfigot helyesbíteném ezekkel:
https://www.arukereso.hu/memoria-modul-c3577/kingston/hyperx-fury-8...57500/ https://www.arukereso.hu/alaplap-c3128/asus/b150-pro-gaming-p326701383/ A lap az ugyan az mint a másik csak ddr4-es változatban ugye? A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2016
|
Bejelentkezés
Hirdetés |