Fórum témák
» Több friss téma |
Ezt a hozzászólásodat most látom, de amúgy is azt akartam írni, hogy ha neked ez így jó, akkor sok sikert a használatához... Azért az jusson eszedbe, hogy egy táp, ha elszáll teljesen, akkor a gép akármelyik alkatrészét is viheti magával...
Ez így egyedül is ment volna, hiszen ezt is megoldottad magadtól, minek kérdezel akkor?
Ez mind szép és jó, hogy ennyire alaposan eldugták.
Viszont máig nem találtam meg a scandisk és disk defragmenter (töredezettség-mentesítő) programokat. Ha mondjuk beírom a parancssorba - defrag, akkor valami DOS- os ablak egyből és villámgyorsan lerendez valamit, ám utána semmiféle windows-os hátterű műsora vagy megjelenése nincs. Pedig azt valójában még elvárnám - mint pl. a Win'95-ben, Win'98-ban, vagy a Windows XP-ben az akkoriban nagyon szépen megvolt. Igaz, sokat és nagyon-nagyon látványosat azok sem igazán mutattak (mondjuk a Win 3.1-hez képest) de legalább még megvoltak ... A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2017
Számítógép megnyitása, jobb klikk a meghajtón, felugró ablakban Tulajdonságok, Eszközök fül.
Ellenőrzés = Scandisk, Töredezettségmentesítés = Defrag.
Az semmit sem jelent, hogy Te nem találod, attól még megvan. RoliNyh már leírta, nem írom le újra. Tanulmányozzad egy kicsit a Win7 leírását, utána nyilatkozzál arról mi van benne és mi nincs. Az "alaposan eldugták" pedig nem igaz, felejtsed el.
Sziasztok!
Szeretném azok véleményét kérni akik találkoztak már : WD3200AUDX-56WNHY0 AV-GP Green 320GB 32MB cache SATA 6.0Gb/s 3.5 merevlemezzel . Konkrétan arra lennék kíváncsi hogy rendszerlemeznek jó e?Eddig egy Segate 250GB 7200rpm lemezt használtam. Kíváncsiságból megmértem az írás/olvasás sebességét. C:\ 51/51 E:\ 90/91 F:\ 111/120 MB/s ami igen fura. A WD ezzel szemben C:\ 184MB/s teljesítményt produkált.Ami zavar hogy nincs fordulat szám megjelölve . Az adatlapon RPM = Intelipower felirat olvasható. Nézegettem leírásokat de nem jutottam közelebb ahhoz hogy rendszerlemezként hogy teljesít.(A Green lemezek 5400rpm-7200rpm ig voltak olvashatóak , illetve változó fordulattal)
Szia! Miről telepíted a rendszert? Ha USB stick-ről, akkor ellenőrízd, hogy ne USB 3.0 aljzatba legyen dugva, mert a Windows 7 WinPE-je nem ismeri fel a 3.0-ás aljzatokat és így nem tud beolvasni szükséges fájlokat a telepítő médiumról.
Ehez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogyha kimondottan rendszerlemezt akarsz, akkor nem a nagy fájlok másolási sebességét kell figyelembe venned, hanem azt a sebességet, amit 2K, 4K IOPS -nál produkál, az legyen minnél nagyobb...
Ha a nagy fájlok sebességét méred, azt inkább csak adattárolásra javasolnám... Egyébként az általad említett típusokat nem ismerem. A hozzászólás módosítva: Júl 24, 2017
A RoliNyh által javasolt kisfájlos sebesség mérésére pl jó a CrystalDiskMark nevű program...
abcdabcd ;RoliNyh Köszi mindkettőtöknek.A sebességet a DiskMark 32progival néztem A képeken a jenlegi állapot látható.
Ez a program is egész jónak tűnik, ezt kell telepíteni?
Ahhoz képest amit én ajánlottam, ez még rajzol grafikont is pluszban... Bár a crystaldiskmark meg egy indításra mér többféle fájlmérettel, sorban egymás után, ami pl gyors összehasonlításra jó... meg azért jó még mert kicsi és telepíteni se kell...
Igen kell telepíteni , és sorban minden partíción lehet vele sebességet mérni.
Szervusztok! Kérdésem, hogy létezik-e, hogy a Canon N670U szkennert nem lehet a Windows 7 re feltenni. Egy szakász ezt mondta. Köszi egy hozzáértő válaszát.János
Szia!
Windows Vistához és XP-hez van drájver, 7-hez nincs. Próbálj meg egy XP-s meghajtót telepíteni kompatibilitással.
Saját tapasztalat szerint a Vista driver a 7-hez az esetek 90%-ban jó.
Sziasztok! Új laptop,frissen telepített Windows 7,csomó driver hiányzik,többek közt a net,wifi driver is. Leszedtem a drivereket ráraktam pendrivre, de a pendrivet nem ismeri fel,( próbáltam harmadik pendrivvel is) ,szerintetek? Valahol biosba valamit kell állitani?
Ott nem, hanem a telepítőlemezt kell átállítani win10-re.
![]() A következő szívások elkerülése érdekében pedig a win10-et ne torrentoldalakról meg innét onnét töltsd le, hanem közvetlenül a microsoft oldaláról. Letölthető a legfrissebb (most asszem márciusi) változat (nyilván aktiválod neked kell ha nem vetted meg), lehet belőle telepítőlemezt és iso fájlt is készíteni, már eleve úgy is tölti le a segédprogram. Sokat szidtam én is régebben a 10-et, amióta onnét van, azóta semmi gondom nincs vele.
Valószínűleg csak USB 3-as csatlakozók vannak a gépen, a driver pedig még nincs telepítve, ezért nem ismeri fel. A legegyszerűbb, hogy egy másik gépen írsz egy cd-t és onnan telepíted az usb3-at.
Idézet: „Az új laptop win7-tel nem fog menni (akkor sem ha a gyártó oldalán ott vannak hozzá a win7-es driverek).” Ha nem menne win7-el, nem tenné fel a gyártó a drivereket.
Igen. Én is gondoltam erre,csak most meg vagyok fogva,mert nincs cd,ami kéznél van csak 3 pendriv.
![]()
Vannak a neten olyan win7 telepítők, amibe integrálva van a legtöbb gyártó usb3 drivere. Nem akarok itt linket adni.
"Legacy" USB-t sem lehet kapcsolni a BIOS-ban?
Kapott egy Win 8.-at. Ezen rajta voltak a driverek is. Üdv!
Tudnátok ajánlani valami ingyenes videoszerkesztőt, ami lehetőleg nem túl nagy méretű, és tud olyan funkciót, ha csak vágok a videóból, akkor nem kódolja újra az egészet, hanem az eredeti fájlt meghagyva kivágja vagy épp hozzáfűzi a részeket?
Most a Video Meld -et használtam próba képp, de ha sok vágás van már bent, néha kifagy... ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 31, 2017
Elfelejtettem írni, *.mp4 konténert kellene, hogy támogassa ezt pont nem tudja megnyitni...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |