Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Igen.
Én is tervezem hogy. a Puskásban kezdek jó korán aztán onnét át (kocsival, bepakolt cuccal).
Szerintem inkább ne. Még én se töltöttem ki pedig én 90% hogy megyek. Augusztus 12-ig még van 2 nap,azalatt sok minden eldőlhet. Persze én ezt csak ajánlom.
![]()
Helló!
Tombola szelvényt vettem, azt reggel viszem magammal. Reményeim szerint délelőtt 9 körül megérkezünk, és nem késünk a tombolával. Ha nem jó, és késő lenne ez az időpont, akkor szívesen elküldöm postán a tombola jegyeket bárkinek, aki hamarabb tervezi az érkezést. Üdv!
A pénz befizetésére nem találtam információt. Utalni kell vagy a helyszínen fizetünk? A jelentkezési lapot már kitöltöttem , igazából kétszer mert a nejemmel ketten megyünk.
Elképzelhető, hogy Szamócával én is meglátogatom a nagybörzét jó korán, és utána HE-zünk. Feltéve, hogy működőképes lesz a járművem.
Szia Zoli_bácsi,
de jó hogy benéztem, pont most akartam elindulni tombola szelvényt venni ![]() Szerintem nem kell elpostázni, teljesen jó ha odaérsz vele kilencre. Gyanítom kilenckor még nem sokan leszünk (szervezők azért remélem igen)... Más: Akkor mi lészen az italok hűtésével? (Lásd Travolta és utánfutó kérdéskör)... Egyéb dolog mi kell, mit vigyünk?
Ez jó hír. Gáborral terveim szerint mi is a nagybörzén kezdünk, ha sikerül fel kelni, akkor fél nyolc felé érünk ki talán. 7 előtt úgy sincs értelme kimenni, szerintem.
Én is a börzén kezdek. Utána megyek a talira. Tömegközlekedéssel megyek.
Már én befizettem volna utalással. Úgy tűnik, hogy idén a helyszínen kell fizetnünk.
A börzéről a talira már velem jössz, a számodra feltétlenül biztosított helyen. Jön még Maty, és Szamóca (a tervek szerint).
Szerintem a helyszínen lehet JMF-el fizetni.
Modik sátra, valahol ha szembe állsz a tóval, jobbra a bográcssal, orrod az inygyen vihető cuccokkal szembe. Nos ott balra lehet fizetni ![]() Ha mégsem tennéd akkor jön majd Frankye és megkérdezi hogy mit kolbászolsz erre hogy nincs rajtad Nickes kitűző??? Helyedben én ezt nem várnám meg ![]()
Már megint nem találom a jelentkezők listáját, pedig Köbi már megmutatta és tényleg volt és láttam.
Soha ne öregedjetek meg ![]()
Jól van jól, de miért nem mutat oda link amit halandó is megtalál?
Egyébként az egyik szemem sír, a másik nevet: - Van a listán olyan akire nagyon fenem a fogam ![]() - De nincs a listán sok olyan akire szintén ![]()
Sziasztok!
Jönnék a mostani találkozóra de hoznám a kutyámat. Van ennek akadálya részetekről? Gondolom az Orczy kertbe be lehet jönni kutyával? Üdv! Ardwaark
Kár hogy hiába tölteném ki az irányítószámom, nem működnek a külföldi irányítószámok.
Én valószínű barátnőstől megyek, ha már ott vagyunk akar jönni ő is. Gondoskodtam róla hogy ne legyen párhuzamos az elektronikával, sikeresen összerakott egy theremint, szoros felügyeltet mellett. Két kérdésem lenne, hány órára illene odaérni, hogy időben induljunk meg, pest nagy falu könnyű elgubancolódni. Tavalyi képeken láttam hogy sokan vittek KiMit Éptettbe bemutatott eszközöket. Idén is ajánlott, vagy csak ha nagyon akar az ember dicsekedni, netán ez is kötelező a belépő mellé. Messziről jövök(Románia) de talán egy nixie óra befér a csomagba. ![]()
Gyere tízre.
De ha hamarabb itt vagy annál jobb. Barátosnő ha tud zöldséget tisztítani akkor inkább kilenc legyen ![]() Nekem már nyolc ![]()
Azt még akarom mondani, hogy miután jobbra lefordultok az M5 sztrádáról, a nagybani piacnál előre és Méta utcán tovább. Na ha ott láttok egy meteorológiai radar kupolát, akkor forduljatok vissza mert túlmentetek
![]()
Zsámbékon lesz a szállás, szóval onnan megyünk. Lehet visznek kocsival a helyszínig, lehet csak a tömegközlekedési eszközökig, ez még eldől. Valahogy eljutunk.
Ha már itt tartok, fogok én még kóvályogni jövő héten Pesten, azt szeretném kérdezni, hogy a BKV árak hogy vannak, napi bérlet, vagy megéri csak metrózni. Azzal elég jól meg lehet közelíteni a helyeket. És ha jól tudom egy jeggyel addig utazik az ember ameddig akar, csak ne jöjjön fel a felszínre.
Olyanokat kérdezel....
Nos itt a hivatalos válasz: Bővebben: Link Bocs hogy ha nem érted, én sem.... Majd a Szervízmacska mindentt megold ![]()
Az autóbusz a Széna térre érkezik. csatolom a BKV -s útvonal tervet. sajnos rossz hírem van, a metrókra veszel egy egy vonaljegyet, vagy egy átszálló jegyet.
Akkor az a bizonyos 24 órás jegy? Azt jelenti hogy addig BKV-zok amig kinyúlok 24órán belül?
Jobbat én se tudok. Bővebben: Link
Sziasztok! Pontosan azt jelenti. Bővebben: Link Amúgy, a normál jegyekkel a metrón egyszeri átszállás lehetséges ingyen, így mondjuk egy átszállójeggyel szinte biztos, hogy el lehet jutni a Moszkva tértől egészen a találkozóig. Egyik végét a metróba lépéskor kell érvényesíteni, Deák téren potya átszállás, majd a Határ úti végállomástól busszal ( itt érvényesítendő a jegy másik fele )...
![]()
Az az átszóllójegy az nem korlátozott megállókra szól? Én úgy tudtam, de lehet, az régen volt már. Amúgy úgy kell számolni, hogy 320 a vonaljegy. Ha már 5x átszállsz, akkor jobb a napijegy korlátok nélkül. Amúgy csak óvatosan jegyzem meg, a jegyeket a metrón most már szinte mindig, a villamosokon hébe hóba, a buszokon meg elvétve ellenőrzik.
24 órán belül BKV-n annyiszor használod ahányszor akarod.
Tudtommal az út hossza nincs korlátozva, de nem lehet egy járattal oda-vissza utazni, s idő-korlát is van. Szerencsére én már ingyen utazom BKV-sként.
![]()
Az átszállójegy biztosan nem ilyen, de utánaolvastam éstényleg két komplett vonalat lehet vele menni 1 átszállással, távolságkorlát nélkül.
Ha a Határ útig eljön valaki akkor onnan el tudom vinni reggel kocsival.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |