Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   113 / 199
(#) zolika60 válasza Imi65 hozzászólására (») Aug 12, 2011 /

Sajnos én sem tudok menni, pedig szerettem volna. Viszont van aki két példányban is ott lesz, így pótol engem.
(#) Gafly hozzászólása Aug 12, 2011 /

Akkor itt a vége, bepakoltam, húzok durmolni aztán folyt köv holnap
Mondjuk Simpi bekunyizta magát reggelre nehezítésképpen, majd kap egy jó rozsdás lámpát
(#) Mate78 hozzászólása Aug 12, 2011 /

Jó szórakozást kívánok minden Kedves Fórumtársnak, én sajnos nem tudok menni.

üdv

Máté
(#) sbali hozzászólása Aug 13, 2011 /

Elérkezett a találkozó napja!!!
(#) Topi hozzászólása Aug 13, 2011 /

A korábban hazaérkezőknek már él a fotó feltöltési lehetőség:

Bővebben: Link
(#) 20sz Jófiú hozzászólása Aug 13, 2011 /

Sziasztok!

Jól sikerült a találkozó? Volt tapasztalatcsere? Láttam a képeken, hogy kapós volt a zsíros kenyér! Remélem annak is hagytatok helyet ami az üstben főtt. Kíváncsian várom a többiek képeit is.

Pisti

Feltöltöttem én is a képeimet.

Bővebben: Link
(#) Auf hozzászólása Aug 13, 2011 /

Sziasztok!

Jó volt ez a mai nap. Igaz, hogy a kaja kicsit késett, de a minősége kárpótolt.

Jó pihenést, mindenkinek.
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Aug 13, 2011 /

Remekül éreztem magam a találkozón. Első alkalommal vettem részt, úgy gondolom hogy a következőt sem hagyom ki. Akikkel rendszeresen beszélgetek más csatornákon, és itt a fórumon végre személyes találkozó keretében is üdvözölhettem ezeket az embereket és ez nagyon nagy élmény számomra. Természetesen a következő találkozó alkalmával szeretném ezt a személyes ismeretségi palettát bővíteni.

Köszönöm szépen hobbielektronika.hu, remek élmény volt!
(#) lui144 hozzászólása Aug 13, 2011 /

Én is meg apám is kiválóan éreztük magunkat a találkozón. Ilyen jól rég éreztük magunkat. Akik nem voltak azok bizony teljes mértékben sajnálhatják. A fotók kiválóak lettek. Hálásan köszönjük szépen ezt a szép napot. Kiváló élmény volt.
(#) Stadi hozzászólása Aug 13, 2011 /

A találkozóról készült képeim elérhetők ezen a linken.

Egyúttal itt is megköszönöm a szervezők és segítőik munkáját, akik a terület bérbeadójának nem teljesen zökkenőmentes együttműködése ellenére is egy színvonalas találkozót hoztak létre. És persze, ahogy mondani szokás, köszönöm a többi résztvevőnek is, hogy jelenlétével emelte az esemény fényét.

Én üzenem Vaszilnak és Travoltának, hogy az a zöldalma pálinka fantasztikus, megérte mintát hazaszállítanom belőle, ha már kocsival voltam és ott nem tudtam megízlelni...
(#) zolee1209 hozzászólása Aug 13, 2011 /

Hányan voltatok? Topi csoportképén csak 34 embert számoltam, de ennél biztosan többen voltatok...
(#) Topi válasza zolee1209 hozzászólására (») Aug 13, 2011 /

Végleges létszám 72 fő volt, csak sajnos sokaknak korábban - néhányaknak még kaja előtt el kellett menniük, így csak kevesebben maradtunk a csoportképre.
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 14, 2011 /

Sziasztok. Sikeresen sikerült hazaérkeznem zsákmányaimmal együtt, úgy néz ki holnap lesz miért jajgatnom mert úgy zsibbadok, hogy... (akik ott voltak tudják miről beszélek).

Ez a nap nagyon jó volt, bár nem voltak olyan sokan mint az előző kettőn találkozón viszont ez a hangulaton nem rontott.

Sok érdekes préda is jelen volt a nagy Börze és a találkozó során, így feltöltöttem üresedő készleteimet.

Mégezerszer köszönöm a jelenlévők bódító jó hangulatát, bánhatja az aki nem volt jelen.
(#) granpa hozzászólása Aug 14, 2011 /

Nagyon frankó volt! Most sajnáltam igazán, hogy a tavalyiról lemaradtam. Végre megismertem néhány arcot a nick nevek viselőiből. Kár, hogy nem voltunk többen. Nagyon köszönöm a lelkes szervezőknek ezt a szép napot, és még az időjárás is kegyes volt (bár egy kicsit beijesztett). A kaja finom volt. Jövőre veletek ( és még többekkel) ugyanitt.
Üdv:Kálmán
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Aug 14, 2011 /

Egy kis bibit fedeztem fel: Nem hiba, de észrevétel: a flash Banneren cserélni kéne a tavalyi képeket az ideire.
(#) poros hozzászólása Aug 14, 2011 /

Sziasztok! Köszönjük a szervezőknek ezt a kellemes napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos kicsit korábban el kellett jönnünk egy megígért rokon látogatás miatt. Így lemaradtunk a csoport képről és a tomboláról. Egyetlen észrevételem van ha megengeditek.
A kitűző hiánya!
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 14, 2011 /

Hello mindenkinek! Jó volt látni a sok régről ismerős arcot, örülök, hogy eljöttek, akik eljöttek. Külön kiemelném, Zoli_bácsit és porost, akiket most ismerhettem meg először személyesen. Akik tudnak, jöjjenek továbbra is börzére, mint személyes találkozóra, hogy valahogy kihúzzuk a jövő évi bográcsos találkozóig.
(#) sbali hozzászólása Aug 14, 2011 /

Sziasztok!
Első alkalommal vettem részt a találkozón, nagyon jól éreztem magam! Jó volt személyesen találkozni!
Köszönjük a szervezőknek ezt a remek napot!
Jövőre ugyanitt!!!
(#) Zoli_bácsi válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 14, 2011 /

Részemről a szerencse Matyi!
(#) rockersrac hozzászólása Aug 14, 2011 /

Ha valaki talált egy sárga műanyag nyelű fázisceruzát, ( aminek az oldalán van egy fekete ,,folt" és oldalról van az érintkező is amit meg kell fogni és a nyelénél a "csíptető" le van törve. ) Megtenné, hogy valami módon visszajuttatja nekem?
(#) DuMatyi hozzászólása Aug 14, 2011 /

Az ott jelenlévőktől kérdezném: Valakivel beszélgettem, és mondta, hogy van egy elektronikai bolt a Teve utca sarkán. Műszerekkel kapcsolatban beszéltük. Talán Sebi lehetett. Nem emlékszem, hogy hol volt pontosan. Kérem a becsületes megtalálót, jutalom (vállveregetés és köszönöm) ellenében jelentkezzen.
(#) interferi válasza DuMatyi hozzászólására (») Aug 14, 2011 /

A Teve és Frangepán sarkán a Gigatech van ha ö arra gondolt. Én mást nem tudok arra
(#) Gafly hozzászólása Aug 14, 2011 /

És akkor itt a főnyeremény
(#) Gyimate hozzászólása Aug 14, 2011 /

Sziasztok!
Nagyon jól éreztem magam a találkozón, jó csapat verődött össze és köszönöm a szervezőknek a munkájukat.
U.I.: Ígértem valakinek egy 25 eres LPT kábelt, csak nem emlékszem pontosan kinek, majd írjon rám, hogy megbeszéljük az átadást.
(#) poros válasza Gafly hozzászólására (») Aug 14, 2011 /

Még szerencse,hogy el kelet jönnünk! Egy hasonló korú fiam már van. Kettő sok lenne!
(#) Gafly válasza poros hozzászólására (») Aug 14, 2011 /

@ Poros:
Ugye nem mondtam hogy csinálok Nektek még egy ilyet, ugye nem???
Azt az órát még csak-csak bevállalom, de hát azt a tartót
(#) poros válasza Gafly hozzászólására (») Aug 14, 2011 /

Oké az órában kiegyezhetünk.
(#) DuMatyi válasza Gafly hozzászólására (») Aug 14, 2011 /

Nahát, még sosem mondták rám, hogy "Maga felér egy igazi főnyereménnyel..." Ez igazán hízelgő, köszönöm! Igazán jól esik! Sajnálom, de nem vagyok eladósorban.
Következő: »»   113 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem