Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Sajnos én sem tudok menni, pedig szerettem volna. Viszont van aki két példányban is ott lesz, így pótol engem.
![]()
Akkor itt a vége, bepakoltam, húzok durmolni aztán folyt köv holnap
![]() Mondjuk Simpi bekunyizta magát reggelre nehezítésképpen, majd kap egy jó rozsdás lámpát ![]()
Jó szórakozást kívánok minden Kedves Fórumtársnak, én sajnos nem tudok menni.
üdv Máté
Sziasztok!
Jól sikerült a találkozó? Volt tapasztalatcsere? Láttam a képeken, hogy kapós volt a zsíros kenyér! Remélem annak is hagytatok helyet ami az üstben főtt. Kíváncsian várom a többiek képeit is. Pisti
Sziasztok!
Jó volt ez a mai nap. Igaz, hogy a kaja kicsit késett, de a minősége kárpótolt. ![]() Jó pihenést, mindenkinek.
Remekül éreztem magam a találkozón. Első alkalommal vettem részt, úgy gondolom hogy a következőt sem hagyom ki. Akikkel rendszeresen beszélgetek más csatornákon, és itt a fórumon végre személyes találkozó keretében is üdvözölhettem ezeket az embereket és ez nagyon nagy élmény számomra. Természetesen a következő találkozó alkalmával szeretném ezt a személyes ismeretségi palettát bővíteni.
Köszönöm szépen hobbielektronika.hu, remek élmény volt!
Én is meg apám is kiválóan éreztük magunkat a találkozón. Ilyen jól rég éreztük magunkat. Akik nem voltak azok bizony teljes mértékben sajnálhatják. A fotók kiválóak lettek. Hálásan köszönjük szépen ezt a szép napot. Kiváló élmény volt.
![]() ![]()
A találkozóról készült képeim elérhetők ezen a linken.
Egyúttal itt is megköszönöm a szervezők és segítőik munkáját, akik a terület bérbeadójának nem teljesen zökkenőmentes együttműködése ellenére is egy színvonalas találkozót hoztak létre. És persze, ahogy mondani szokás, köszönöm a többi résztvevőnek is, hogy jelenlétével emelte az esemény fényét. ![]()
Én üzenem Vaszilnak és Travoltának, hogy az a zöldalma pálinka fantasztikus, megérte mintát hazaszállítanom belőle, ha már kocsival voltam és ott nem tudtam megízlelni...
![]()
Hányan voltatok? Topi csoportképén csak 34 embert számoltam, de ennél biztosan többen voltatok...
![]()
Végleges létszám 72 fő volt, csak sajnos sokaknak korábban - néhányaknak még kaja előtt el kellett menniük, így csak kevesebben maradtunk a csoportképre.
![]()
Sziasztok. Sikeresen sikerült hazaérkeznem zsákmányaimmal együtt, úgy néz ki holnap lesz miért jajgatnom mert úgy zsibbadok, hogy... (akik ott voltak tudják miről beszélek).
Ez a nap nagyon jó volt, bár nem voltak olyan sokan mint az előző kettőn találkozón viszont ez a hangulaton nem rontott. Sok érdekes préda is jelen volt a nagy Börze és a találkozó során, így feltöltöttem üresedő készleteimet. ![]() Mégezerszer köszönöm a jelenlévők bódító jó hangulatát, bánhatja az aki nem volt jelen. ![]()
Nagyon frankó volt! Most sajnáltam igazán, hogy a tavalyiról lemaradtam. Végre megismertem néhány arcot a nick nevek viselőiből. Kár, hogy nem voltunk többen. Nagyon köszönöm a lelkes szervezőknek ezt a szép napot, és még az időjárás is kegyes volt (bár egy kicsit beijesztett). A kaja finom volt. Jövőre veletek ( és még többekkel) ugyanitt.
Üdv:Kálmán ![]() ![]()
Egy kis bibit fedeztem fel: Nem hiba, de észrevétel: a flash Banneren cserélni kéne a tavalyi képeket az ideire.
Sziasztok! Köszönjük a szervezőknek ezt a kellemes napot. Nagyon jól éreztük magunkat. Sajnos kicsit korábban el kellett jönnünk egy megígért rokon látogatás miatt. Így lemaradtunk a csoport képről és a tomboláról. Egyetlen észrevételem van ha megengeditek.
A kitűző hiánya!
Hello mindenkinek! Jó volt látni a sok régről ismerős arcot, örülök, hogy eljöttek, akik eljöttek. Külön kiemelném, Zoli_bácsit és porost, akiket most ismerhettem meg először személyesen. Akik tudnak, jöjjenek továbbra is börzére, mint személyes találkozóra, hogy valahogy kihúzzuk a jövő évi bográcsos találkozóig.
![]()
Sziasztok!
Első alkalommal vettem részt a találkozón, nagyon jól éreztem magam! Jó volt személyesen találkozni! Köszönjük a szervezőknek ezt a remek napot! Jövőre ugyanitt!!!
Részemről a szerencse Matyi!
Ha valaki talált egy sárga műanyag nyelű fázisceruzát, ( aminek az oldalán van egy fekete ,,folt" és oldalról van az érintkező is amit meg kell fogni és a nyelénél a "csíptető" le van törve. ) Megtenné, hogy valami módon visszajuttatja nekem?
![]()
Az ott jelenlévőktől kérdezném: Valakivel beszélgettem, és mondta, hogy van egy elektronikai bolt a Teve utca sarkán. Műszerekkel kapcsolatban beszéltük. Talán Sebi lehetett. Nem emlékszem, hogy hol volt pontosan. Kérem a becsületes megtalálót, jutalom (vállveregetés és köszönöm) ellenében jelentkezzen.
![]()
A Teve és Frangepán sarkán a Gigatech van ha ö arra gondolt. Én mást nem tudok arra
Sziasztok!
Nagyon jól éreztem magam a találkozón, jó csapat verődött össze és köszönöm a szervezőknek a munkájukat. U.I.: Ígértem valakinek egy 25 eres LPT kábelt, csak nem emlékszem pontosan kinek, majd írjon rám, hogy megbeszéljük az átadást.
Még szerencse,hogy el kelet jönnünk!
![]() ![]()
@ Poros:
Ugye nem mondtam hogy csinálok Nektek még egy ilyet, ugye nem??? Azt az órát még csak-csak bevállalom, de hát azt a tartót ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |