Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Köszi! Az elektronikai bolt? Vagy esetleg számítástechnikai?
Enyhe nagyfrekis beütésű. Legutóbb a barátomnak vettem ott árnyékoló dobozokat...
Sziasztok. Nem is tudtam, hogy a végén Matyit is kisorsolták...
![]()
Én voltam a vigaszdíj, de senkinek sem kellettem, így hát elbandukoltam Imiékhez.
![]()
Én meg elfelejtettem névjegykártyát adni a szabályzó toroid iránt érdeklödönek.
Megtalállak névjegykártya nélkül is.
Apám talált egy ilyet az ingyen elvihető holmik között. A visszajuttatást majd privátban beszéljük meg.
Nos én csak most kerültem a rendezvény óta haza (internetközelbe). Sajnos elég korán el kellett mennem egy másik rendezvény miatt, de azért jó volt.
![]()
De régen írtak utoljára ide
![]() Idén lesz (lesz!) találkozó?! Szerk.: tavaly sajnos nem mentem, sajnálom is, de idén feltétlenül akarok menni.
Ha rajtam múlik, akkor lesz! (Sajna, a tavalyin én sem tudtam ott lenni, de majd idén!)
Természetesen rám is lehet majd számítani. A tombola jegyet én viszem megint!
Ezt előre is köszönjük!
![]()
Helyes, ha van valami kis szöszmösz dolog, amiben tudok segíteni, szívesen segítek!
Az a minimum!
![]() janikukac: hidd el, gyorsan el fog telni! ![]()
Már ennek a napnak is mindjárt vége.
![]() Szerk.: simpi: 8 hónap alatt behúzott hátsófékekkel első kerék nélkül is oda lehet érni ![]() Szerk2.: többször is! ![]()
Dehogy. Vonattal. Ha elengednek. Elvégre BP nagy város, és 250km tőlem..
Én is kitekintenék szívesen a találkozóra, de ha nem lesz mivel/kivel felmenni akkor marad az mint tavaly... itthon
![]()
Nyári szünetben lesz megoldva a találkozó. Nem kell emiatt lemondanod a Gimiről.
Szerk: Már én is tűkön ülve várom az idei találkozót.
Innen még több
![]()
Jöhettél volna velem meg apámmal. Vonattal meg BKV-val. 90%-os utazási kedvezménnyel. Oda-vissza 700Ft-ból megúsztad volna az utazást Miskolc és Pest között.
Igazad van..
![]() ![]()
Idén én is tervezek menni. Sajnos tavaly épp aznap kellett máshová mennem, így előre ismert volt, hogy nem fogok eljutni. De majd idén összefogunk és lehet janikukacot is elvisszük. Lesz hely a csomagtartóban
![]()
Takarmányozási szempontból mire gondoltok?
- Gulyás - Csülök - Tárcsa - Hal - Marha pörkölt? Arra már van ötletem hogy mi lészen fejtörő/és/tombola ![]() Már ha rajtam múlik bármi is...
Ugyan még szerintem nagyon korai ezen gondolkodni, de marha pörire egy szavazat
![]()
Tényleg korai még ezen rágódni, de akkor Augusztus 11 Szombat, Bókay kert?
Vagy innováció lészen ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |