Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
A probléma az,hogy csak egészben lehet megvásárolni a vadat. Természetesen ha marad felhasználatlan hús azt meglehetne vásárolni. Magam is vennék néhány kilót.
Engem is érdekelne néhány kiló, ha ezen múlik :yes:
Értem. Köszi. Akkor ez a kérdés maradjon függőben.
![]()
Én meg sáfrányos matsutake gombát kérek akkor, Basmati rizs körettel.
![]()
Mert?
Én csak azért írtam a paprikás krumplit, mert már x oldal óta folyik a "vita" hogy mi legyen, és egyre macerásabb. Ez meg egyszerű lenne, de nem akartam beleszólni. :hide:
Szerintem is hagyjuk ezt a miből mit főzzünk dolgot, mert úgy érzem, hogy a végén átmegy "miből mit és mennyit főzzünk" topic-ba . Bár úgy látom, hogy lenne igény egy ilyen topic-ra.
![]() Hanem inkább a találkozót építő ötleteket kellene adni, hogy minél jobb legyen. Ami 2 évvel ezelőtt volt azt idén is jó lenne, hogy aki kéri, annak a belépő mellé legyen HEStore-s ajándéktárgy is. Mint például bögre vagy póló. Igaz, megdobja egy kicsit az árát a belépőnek, de nem jövünk haza üres kézzel.
Én nem ajándéktárgyként tartanék igény ilyesmire, hanem nem lenne rossz, ha lehetne rendelni pólót vagy bögrét. Pl. én vennék két pólót meg két bögrét is
Pólóra én is vevő lennék, persze nick névvel a hátulján... :smoke:
Nem rossz ötlet ez az ajándék legalább aki elmegy meg tudja mutatni hogy hol volt. Janikukac a nick neves póló főleg jó ötlet így mindenki megismer bárhol amikor rajtad van
![]()
Én támogatom a nickneves pólót, csak Topi-nak is rá kell bólintania.
Azért az elég jelentősen megdobja ám a póló árát, mert a jelenlegi mintát - ahogy az én "textiles" tudásommal meg tudom ítélni - szitanyomással viszik fel az anyagra. Ehhez - minden nick névhez külön-külön - el kellene készíteni a szitát, amit utána más célra használni nem tudnak, tehát az összes költségét egy-egy póló árába kellene beépíteni, ami elég sok! (Ráadásul nem is biztos, hogy a gyártó vállalná...)
Szóval ne rugaszkodjunk el a valóságtól: Maradjunk annál, hogy két éve is hoztak ki Topiék pólókat és bögréket, és úgy láttam, volt is belőle fogyás bőven. A kitűzőket viszont el kellene kezdeni gyártani, már most, tehát feltétlenül kellene már most a jelentkezési lapos kérdőív, de ehhez nagyon kellene Topi!
A nickneves póló ötletét nem én vetettem fel, de nekem tetszik az ötlet. Igaz, hogy a gyártása nem olcsó.
![]() Idézet: „A nickneves póló ötletét nem én vetettem fel” Bocs, csak a Tiéd volt az utolsó hozzászólás a kérdéskörben, azért a Tiédre reagáltam.
Urak és Szép Leányok!
Mivel én még a mákos-gubához (tájnevén:bobajka)is dödöllét ennék (annyira szeretem), tök mindegy milyen vadhús lesz, hagymás krumpli lesz (és hagyma nélkül; annak akinek nem bírja a gyomra). Az idő a nyakunkon, már kéne a létszám-igény (meg a lóvé, mert némely dolgok előrefizetősek). ![]()
Szia! Ábrahám Gézáné: Vasi és Zalai parasztételek c. munkájában sem konkretizált a dödölle (csak mint vadhús köret), de errefelé így dívik (csak azért írtam). Ahol meg nem is ismerik (szegények), ott eszik nokedlival is, de az igazi a karéj kenyér (mint tapasztalt kollégánk írta).
[OFF]Most hazatekerek (3.5km), és dödöllét csinálok iziben, mert annyira rákívántam (Ti meg nyelhettek nagyokat a távolban). ![]()
Legjobb tudomásom szerint NEM lett még elvégezve az alábbiak közül semmi:
- Bókay kert foglalása - létszám felmérése - jelentkezési lap (űrlap, netes) elkészítése - kitűzők/karszalagok megrendelése/legyártása - kajánakvaló megrendelése - innivalók megrendelése/beszerzése - főzőeszközök biztosítása - hűtőeszközök biztosítása - fa/gáz/szén/bárakármi (amivel főzni lehet) biztosítása - versenyfeladat előkészítése - sörsátrak, pavilonok, asztalok biztosítása - stb. Szóval gyakorlatilag a szándékon kívül semmi nincs még... ![]() Rossz előérzetem van! ![]()
A Bókay kert foglalását ha nem tévedek tavaly szamóca intézte. A létszám felmérést, a jelentkezési lapot Topi intézte tavaly. A többit nem tudom. Egyenlőre csak a szándék látszódik
![]()
Fals jelentkezési lapot töröltem, nehogy az legyen hogy valaki már XY helyen jelentkezett. Kérek mindenkit, hogy ne hozzon létre saját website-ján, google-on, itt-ott HE találkozós jelentkezési lapot. Mindenki várja meg a hivatalos Hobbielektronika.hu által közzétett jelentkezési lapot.
Hamarosan elkészül (de most épp jelenleg durva mandula gyulladással kötelező pihenőre vagyok ítélve)
Szintén jobbulást.
Mandula az szívás, nekem műtétileg el lett távolítva, de visszanőtt ![]()
Akkor most megtartjuk vagy nem tartjuk meg?
Csak érdeklődés szintjén...
Gyógyulj meg mi hamarabb.
![]()
Jobbulást!
Nemcsak én, de két barátom is várja a találkozót. ![]()
Szerintem Topi mondja ki az utolsó szót. Nem úgy néz ki mint ha lenne bármi is :no: . De remélem ez csak a látszat.
Lesz találkozó természetesen. Elkészítem a jelentkezési lapot, aztán mehet minden a maga útján.
Nem kell vészmadárkodni Lui, tudom hogy nem idegen tőled a maximális pesszimizmus, de nézzétek el nekem, hogy kb ma van az első nap, hogy rendesen élni tudok...
Tételesen nagyon szívesen venném, ha a jelentkezéseket össze tudnánk szedni, Frankye által összeírt pontokra. A hozzászólást folyamatosan szerkeszteni fogom, így az alábbi feladatokra várnánk önként jelentkezőket:
- Bókay kert foglalása: Attila86 - Létszám felmérés: Topi - Jelentkezési lap: Topi - Kitűzők karszalagok: Topi - Kajának való bevásárlása: (össze kell írni, Topi kocsival bevásárol, de személyi segítség elkell - teherautóval METRO, bepakolás) - Innivalók bevásárlása: ua. - Főzőeszköz biztosítása (kis cuccok, merőkanál, kések, deszka, stb) - Főzőeszköz biztosítása (nagy cuccok, üst, palack, stb) - Hűtőeszköz biztosítása - fa/gáz/szén/bármiakármi - versenyfeladat előkészítés: össze kell írni mit szeretnétek, sokmindent Topi tud biztosítani (alkatrész, stb) - Sörsátor, pavilon: Elvileg a Bókay kert biztosítja - kieg. Frankye: Attila! Ezt is érdeklődd meg, légy szíves, ha már ott vagy! - Ki fog főzni, előkészíteni, tálalni, stb (tavaly előtt elég hülyén jött ki, hogy készítettünk a főző embereknek kis ajándékot, emléket névreszolóan lsd ITT kép aztán többen is főztek...) Ami nem szürke, oda várunk jelentkezőket. Bevásárlás és minden ilyen anyagi vonzatát természetesen a Hobbielektronika.hu állja. Főleg, hogy evőeszköz, tál, stb. Nagyon sok maradt tavalyról, tavaly-előttről... |
Bejelentkezés
Hirdetés |