Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   122 / 199
(#) poros válasza Norberto hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

A probléma az,hogy csak egészben lehet megvásárolni a vadat. Természetesen ha marad felhasználatlan hús azt meglehetne vásárolni. Magam is vennék néhány kilót.
(#) potyo válasza poros hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Engem is érdekelne néhány kiló, ha ezen múlik :yes:
(#) Norberto válasza poros hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Értem. Köszi. Akkor ez a kérdés maradjon függőben.
(#) szamóca hozzászólása Júl 8, 2012 /

Én meg sáfrányos matsutake gombát kérek akkor, Basmati rizs körettel.
(#) zenetom válasza szamóca hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Mert?
Én csak azért írtam a paprikás krumplit, mert már x oldal óta folyik a "vita" hogy mi legyen, és egyre macerásabb.
Ez meg egyszerű lenne, de nem akartam beleszólni. :hide:
(#) lui144 válasza zenetom hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Szerintem is hagyjuk ezt a miből mit főzzünk dolgot, mert úgy érzem, hogy a végén átmegy "miből mit és mennyit főzzünk" topic-ba . Bár úgy látom, hogy lenne igény egy ilyen topic-ra.
Hanem inkább a találkozót építő ötleteket kellene adni, hogy minél jobb legyen. Ami 2 évvel ezelőtt volt azt idén is jó lenne, hogy aki kéri, annak a belépő mellé legyen HEStore-s ajándéktárgy is. Mint például bögre vagy póló. Igaz, megdobja egy kicsit az árát a belépőnek, de nem jövünk haza üres kézzel.
(#) potyo válasza lui144 hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Én nem ajándéktárgyként tartanék igény ilyesmire, hanem nem lenne rossz, ha lehetne rendelni pólót vagy bögrét. Pl. én vennék két pólót meg két bögrét is
(#) janikukac válasza potyo hozzászólására (») Júl 8, 2012 /

Pólóra én is vevő lennék, persze nick névvel a hátulján... :smoke:
(#) sanykaraj válasza potyo hozzászólására (») Júl 9, 2012 /

Nem rossz ötlet ez az ajándék legalább aki elmegy meg tudja mutatni hogy hol volt. Janikukac a nick neves póló főleg jó ötlet így mindenki megismer bárhol amikor rajtad van
(#) lui144 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 9, 2012 /

Én támogatom a nickneves pólót, csak Topi-nak is rá kell bólintania.
(#) Frankye válasza lui144 hozzászólására (») Júl 9, 2012 /

Azért az elég jelentősen megdobja ám a póló árát, mert a jelenlegi mintát - ahogy az én "textiles" tudásommal meg tudom ítélni - szitanyomással viszik fel az anyagra. Ehhez - minden nick névhez külön-külön - el kellene készíteni a szitát, amit utána más célra használni nem tudnak, tehát az összes költségét egy-egy póló árába kellene beépíteni, ami elég sok! (Ráadásul nem is biztos, hogy a gyártó vállalná...)
Szóval ne rugaszkodjunk el a valóságtól: Maradjunk annál, hogy két éve is hoztak ki Topiék pólókat és bögréket, és úgy láttam, volt is belőle fogyás bőven.
A kitűzőket viszont el kellene kezdeni gyártani, már most, tehát feltétlenül kellene már most a jelentkezési lapos kérdőív, de ehhez nagyon kellene Topi!
(#) lui144 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 9, 2012 /

A nickneves póló ötletét nem én vetettem fel, de nekem tetszik az ötlet. Igaz, hogy a gyártása nem olcsó. Így hát tényleg az lenne a legjobb, amit Topiék kihoztak pólókat meg bögréket 2 éve a találkozóra. Én is úgy vettem észre, hogy fogytak rendesen. A kitűzőket már valóban el kellene kezdeni gyártani, de Topi nélkül nem sok mindent tudunk tenni.
(#) Frankye válasza lui144 hozzászólására (») Júl 9, 2012 /

Idézet:
„A nickneves póló ötletét nem én vetettem fel”

Bocs, csak a Tiéd volt az utolsó hozzászólás a kérdéskörben, azért a Tiédre reagáltam.
(#) granpa hozzászólása Júl 9, 2012 /

Urak és Szép Leányok!
Mivel én még a mákos-gubához (tájnevén:bobajka)is dödöllét ennék (annyira szeretem), tök mindegy milyen vadhús lesz, hagymás krumpli lesz (és hagyma nélkül; annak akinek nem bírja a gyomra). Az idő a nyakunkon, már kéne a létszám-igény (meg a lóvé, mert némely dolgok előrefizetősek).
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Júl 9, 2012 /

Szia! Ábrahám Gézáné: Vasi és Zalai parasztételek c. munkájában sem konkretizált a dödölle (csak mint vadhús köret), de errefelé így dívik (csak azért írtam). Ahol meg nem is ismerik (szegények), ott eszik nokedlival is, de az igazi a karéj kenyér (mint tapasztalt kollégánk írta).
[OFF]Most hazatekerek (3.5km), és dödöllét csinálok iziben, mert annyira rákívántam (Ti meg nyelhettek nagyokat a távolban).
(#) Frankye válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 10, 2012 /

Legjobb tudomásom szerint NEM lett még elvégezve az alábbiak közül semmi:
- Bókay kert foglalása
- létszám felmérése
- jelentkezési lap (űrlap, netes) elkészítése
- kitűzők/karszalagok megrendelése/legyártása
- kajánakvaló megrendelése
- innivalók megrendelése/beszerzése
- főzőeszközök biztosítása
- hűtőeszközök biztosítása
- fa/gáz/szén/bárakármi (amivel főzni lehet) biztosítása
- versenyfeladat előkészítése
- sörsátrak, pavilonok, asztalok biztosítása
- stb.
Szóval gyakorlatilag a szándékon kívül semmi nincs még...

Rossz előérzetem van!
(#) lui144 válasza Frankye hozzászólására (») Júl 11, 2012 /

A Bókay kert foglalását ha nem tévedek tavaly szamóca intézte. A létszám felmérést, a jelentkezési lapot Topi intézte tavaly. A többit nem tudom. Egyenlőre csak a szándék látszódik Már csak 1 hónap van hátra és nagy a csend. Jó lenne ha történne már valami. Remélem ez a rossz előérzet nem fog bekövetkezni.
(#) Topi hozzászólása Júl 12, 2012 /

Fals jelentkezési lapot töröltem, nehogy az legyen hogy valaki már XY helyen jelentkezett. Kérek mindenkit, hogy ne hozzon létre saját website-ján, google-on, itt-ott HE találkozós jelentkezési lapot. Mindenki várja meg a hivatalos Hobbielektronika.hu által közzétett jelentkezési lapot.

Hamarosan elkészül (de most épp jelenleg durva mandula gyulladással kötelező pihenőre vagyok ítélve)
(#) reloop válasza Topi hozzászólására (») Júl 12, 2012 /

Jobbulást!
(#) Frankye válasza reloop hozzászólására (») Júl 13, 2012 /

Csatlakozom, mihamarabbi jobbulást!
(#) lui144 válasza Topi hozzászólására (») Júl 13, 2012 /

Jobbulást kívánunk!
(#) Gafly válasza lui144 hozzászólására (») Júl 13, 2012 /

Szintén jobbulást.
Mandula az szívás, nekem műtétileg el lett távolítva, de visszanőtt
(#) Gafly hozzászólása Júl 14, 2012 /

Akkor most megtartjuk vagy nem tartjuk meg?
Csak érdeklődés szintjén...
(#) zolika60 válasza Topi hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Gyógyulj meg mi hamarabb. Egy kis mézespálinkás fertőtlenítés biztosan használ, ha csak nem vagy anti. Várjuk a jelentkezési lapot. Már nincs egy hónap. :yes:
(#) Auf válasza Topi hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Jobbulást!
Nemcsak én, de két barátom is várja a találkozót.
(#) lui144 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 14, 2012 /

Szerintem Topi mondja ki az utolsó szót. Nem úgy néz ki mint ha lenne bármi is :no: . De remélem ez csak a látszat.
(#) Topi válasza lui144 hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Lesz találkozó természetesen. Elkészítem a jelentkezési lapot, aztán mehet minden a maga útján.
Nem kell vészmadárkodni Lui, tudom hogy nem idegen tőled a maximális pesszimizmus, de nézzétek el nekem, hogy kb ma van az első nap, hogy rendesen élni tudok...
(#) Topi válasza Frankye hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Tételesen nagyon szívesen venném, ha a jelentkezéseket össze tudnánk szedni, Frankye által összeírt pontokra. A hozzászólást folyamatosan szerkeszteni fogom, így az alábbi feladatokra várnánk önként jelentkezőket:
- Bókay kert foglalása: Attila86
- Létszám felmérés: Topi
- Jelentkezési lap: Topi
- Kitűzők karszalagok: Topi
- Kajának való bevásárlása: (össze kell írni, Topi kocsival bevásárol, de személyi segítség elkell - teherautóval METRO, bepakolás)
- Innivalók bevásárlása: ua.
- Főzőeszköz biztosítása (kis cuccok, merőkanál, kések, deszka, stb)
- Főzőeszköz biztosítása (nagy cuccok, üst, palack, stb)
- Hűtőeszköz biztosítása
- fa/gáz/szén/bármiakármi
- versenyfeladat előkészítés: össze kell írni mit szeretnétek, sokmindent Topi tud biztosítani (alkatrész, stb)
- Sörsátor, pavilon: Elvileg a Bókay kert biztosítja - kieg. Frankye: Attila! Ezt is érdeklődd meg, légy szíves, ha már ott vagy!
- Ki fog főzni, előkészíteni, tálalni, stb (tavaly előtt elég hülyén jött ki, hogy készítettünk a főző embereknek kis ajándékot, emléket névreszolóan lsd ITT kép aztán többen is főztek...)

Ami nem szürke, oda várunk jelentkezőket.
Bevásárlás és minden ilyen anyagi vonzatát természetesen a Hobbielektronika.hu állja. Főleg, hogy evőeszköz, tál, stb. Nagyon sok maradt tavalyról, tavaly-előttről...
(#) lui144 válasza Topi hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Megnyugodtam. Gondolom a többiek is.
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Júl 15, 2012 /

Én tudom intézni a foglalást ha szükséges.
Következő: »»   122 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem