Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Tisztelettel megköszönöm előre is a segítő szándékodat,a többieknek is köszönöm!Kérlek bennetek,hogy ,ha szükségét látjátok,igazítsatok útba,senkinek nem szeretnék kellemetlenséget okozni.Egy sötétzöld Wagon R pozitívval érkezem és biza csordultig lesz a csomagtartó.Mindenki találhat magának valót,gyűjtők,kezdők,haladók s talán még a profik is,talán ez a mondatom nem sérti a szabályokat és a jó ízlést.
Segítünk!Egyáltalán nem sérti, sőt tele utánfutóval is jöhetsz..
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2013
Néked is nagyon köszönöm!Már alig várom,hogy személyesen megismerjelek benneteket!Tudnák annyi holmit is vinni,hogy közel egy utánfutóval lenne,de az már túlzás lenne.Próbáltam,igyekeztem úgy összeszedni a dolgokat,hogy sok embernek tudjam felkelteni az érdeklődését (remélem),árban is igyekszem olcsó lenni,de mindig kettőn áll a vásár.
Ma többnyire gépnél leszek, de átdobom a számom privátban, ha nem veszem fel visszahívlak, lehet zuhanyzok. De egy szkópom nekem is van lehet el is viszem csak ősállat és nem nagyon tudom használni meg zsinórom nincs hozzá. Reloop kolegáról tud valaki valamit? Ő is jön? Tőle is sokat kérdeznék.
Mi a helyzet azzal, hogy pólók, bögrék lesznek-e kint? Lehet-e rendelni, hogy az embernek biztosan jusson?
És ha már nem lesz lista, hogy ki jön és honnan (akkor minek kiválasztani a jelentkezési listánál?), akkor kérdezném, hogy Szeged környékéről/irányából van-e még valaki, aki menne? Mi eddig úgy néz ki, hogy ketten vagy hárman mennénk Szeged felől, így nálunk van két hely biztosan, elosztjuk az utazás költségeit
Egye fene, beadom a derekam. De amint valaki azzal jön, hogy "ő is jön, akkor én nem" máris leveszem a listát.
Találkozó: Jelentkezések
Verseny szabályok:
(soros és párhuzamos kötés kizárólag ellenállások esetén engedélyezett) És kondenzátornál kapacitás bővítés / csökkentés szempontjából? Ennek is ugyan olyan előnye van, mint az ellenállásoknál...
Mester!
Nekem be volt írva: Balatongyörök (áll.), és Zugló (ex.) is (most Zuglóböl jövök), 'kolthayz' Keszthely-Kertváros, Seres Mária: P.Erzsébet. "Így hárman..."
Csak egy kérdés,ami eszembe jutott,az autók után parkolási díjat kell fizetni?
Nem kell, jócskán van hely kinnt is bennt is parkolni ingyenesen.
Amik amúgy sárgák a nagy szárazságtól.
köbzoli, granpa imádlak benneteket,alig várom a személyes találkozást.
A hozzászólás módosítva: Aug 7, 2013
Lassan nem fogtok ráférni a csoportképre!
Valaki jön a találkozóra BP-ről kocsival? Mert 3db pc gépházat vinnék el a találkozóra börzézés céljából, de én egymagam nem nagyon tudom megoldani másképp... :S
Van aki kétszer-háromszor is ott lesz? Meg arra is kíváncsi lennék, hogyan van az, hogy a lista elején lévőknek nincs nick neve.
Idézet: „Figyelem! Amennyiben pároddal, testvéreddel, unokáddal, édesapáddal, stb érkezel, minden főre szükséges egy jelentkezési lap kitöltése (ha nincs HE nick-je akkor üres)!”
Ugyan ez a magyarázata annak, ha valaki többször szerepel a listában.
pl: "Én, a Gyula, meg az Ottó, a Tót Ottó" Nekik nincs nick-nevük.
Sziasztok esetleg Tatabánya környékéről vagy érintve Tb.-t nem jön valaki?
Ha esetleg az megfelel akkor Bicskén feltudunk venni, úgy tudom oda van vonat.
Valaki tudna hozni jelgeneratort es muterhelest erosito mereshez?
ÉN elvileg jelgenerátorral tudok szolgálni majd, ha esetleg csak az hiányozna. Műterhelésem sajnos nincs...
Sziasztok, én még sosem voltam és nem tudom belőni hogy mettől meddig fog tartani.
Légyszíves világosítsatok fel. Mert ennek függvényében jelentkezek és részt is veszek ha belefér az időmbe. A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |