Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   168 / 199
(#) jani1987 hozzászólása Júl 18, 2015 /

Remélem a börzébe lesz csöves cucc is. Igaz hogy a téma nekem olyan magas mint a gilisztának az eperfa de egy kis átalakítással majd megfelel a céloknak.
(#) elektroncso hozzászólása Júl 18, 2015 /

Sziasztok.
Volna egy kérdésem. Egyedül nem engednek el itthonról. Jönne velem az anyum és a testvérem is (kis családi vonatozás ), de őket nem érdekli a találkozó. Számukra van valami szórakozási lehetőség a környéken, ahol négyig el tudják ütni az időt? Az uszodáról és a kalandparkról tudunk, előbbi lehetséges utóbbi kizárva. A parkba be lehet menni, csak arra mászkáló járókelőként is, vagy belépőt kell venni? Vagy, hogy van ez? Gondoltunk arra, hogy bejelentem őket a találkozóra, velem bejönnek aztán sétálnak a parkban, úgy néztem van ott játszótér is, elolvasgatnak.
(#) granpa válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 18, 2015 /

Szokott lenni. Szaktanács meg 'rogyásig'.
(#) granpa válasza elektroncso hozzászólására (») Júl 18, 2015 /

Szerintem nekik is érdekes lesz a találkozó, jöjjenek nyugodtan. Az étkezés biztosított, ha beregelnek (hosszú a nap!). Lehet sétálni, üldögélni, stb.
(#) morzsa15 hozzászólása Júl 18, 2015 /

Üdv!
Valaki esetleg megy szolnok felöl?
(#) jani1987 válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Én, de autóval jobb lenne. Betársulnék a költségekbe.
(#) Gafly válasza elektroncso hozzászólására (») Júl 19, 2015 / 1

Szia!
nem kell aggódni. Parkba ki/be ingyen lehet jönni, közpark.
Ugyan nem voltam még, az uszoda szerintem annyira nem nagy szám, de várhatóan a marha melegben népszerű. Kalandpark meg a szokásos.
Ezt a többieknek is mondom: Az eddigiekhez hasonlóan hozhattok családtagot is. Nem szoktak unatkozni. Lányok általában két helyre csoportosulnak:
- "Recepció" (többi lánnyal pezsgő spontán szociális élet)
- "Konyha" (Zsákán is két lány volt, mindkettő Granpa mellett sündörgött, miközben hoho-val sütöttük a tarját). Szerintem itt sem lesz másként...
Van a parkban étterem (és kocsma egyben, ha piálni kell ott van fagyi is).
Ha "plázázni kell", akkor ott van a hátsó kijáratnál egy kisebb "komplexum".
Egy buszjeggyel elérhető egy bazinagy "Soroksár, M5 mellett".
Vagy két busz is bevisz a Köki terminálra...
De senki sem szokott unatkozni (nem egy elvadult "kocka" társaság vagyunk).
(#) elektroncso válasza Gafly hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Köszönöm neked is és Granpanak is. Bejelentem őket és lesz ami lesz.
(#) morzsa15 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 19, 2015 / 1

Nekem is ez a problémám hogy nincs autó amivel tudnék menni.Jaa meg jogsi se bárr nem azzal megy
(#) jani1987 válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Én azt szeretném ha valaki bevállalna minket és elvisz.
(#) morzsa15 válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Hát jó lenne.. Ha nem más meg vonat vagy busz de a busz meg sok idő..
(#) Zoli_bácsi hozzászólása Júl 19, 2015 /

Én már nagyon szeretnék végre eljutni a találkozóra, de a munkahely mindig közbeszólt eddig. Sajna most sem ebben az időpontban lesz a szabadság. Nagyon bízom mégis abban, hogy eljutok hozzátok.

Ha a nyugatiba érkezik valaki, akkor onnan az M3-assal elmegy a Határútig (végállomás), majd felszáll az 50-es villamosra és a Thököly utcán leszáll. Ezután a megállóval szemben lévő Városház utcán lesétál a Szélmalom utcáig. (Én így fogok menni)
(#) jani1987 válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Én meg imádkozok mint a misén. Ugyanis a melóhely megszűnt itt helyben és Szolnokon lesz másik. De a lakhatás most függőben van. Szóval ezen áll vagy bukik hogy tudok-e majd menni.
(#) mikrokapcsolo válasza Zoli_bácsi hozzászólására (») Júl 19, 2015 / 1

A metrón nem a Határ út a végállomás, hanem Kőbánya-Kispest. KöKi-n pedig ott a 136E busz, Fiatalság u. megállónál kell leszállni, és kb 5 perc séta.
(#) Zoli_bácsi válasza mikrokapcsolo hozzászólására (») Júl 19, 2015 /

Igen rosszul fogalmaztam, a villamos végállomás akart volna lenni. Bocsánat.
(#) granpa válasza morzsa15 hozzászólására (») Júl 20, 2015 /

Nézegesd a MÁV (Elvira) menetrendet, elég jó a közlekedés (8 körül itt vagy, már 20-an leszünk), kb. 2500Ft oda-vissza.
(#) Konverta hozzászólása Júl 24, 2015 /

Minek örülnétek a HE tali börzén?

Arra gondoltam, hogy itt megkérdezem, mivel az asztal mérete korlátozott, így a kisebb, ritka értékesebb dolgokkal hozakodnánk elő:

-heliopot ok (GAMMA) gyári csomagolás papírokkal?
-SIEMENS és /vagy EMG relék?
- REMIX potik (nagyobbak)?
- söntök? (műszerekhez és máshoz)
-EPROM és egyéb IC -k?

beépíthető GANZ műszerek, a gyártás teljes időszakából?

EZ NEM HIRDETÉS! Egyszerűen nem tudjuk, hogy mi az érdekes.

És mi legyen ingyen elvihető/ajándék?

Ennyi elég
(#) kaqkk válasza Konverta hozzászólására (») Júl 25, 2015 / 1

Idézet:
„Minek örülnétek a HE tali börzén?”
Annak ha már ott lennénk
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2015
(#) granpa válasza Konverta hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Jó a felsorolás, kb. ezekre lenne kapás. Ha vannak (akár rossz) már nem kell trafóid az biztos érdekelné a népet. Olyan szerelvény dolgok (apróságok), amik esetleg nem könnyen beszerezhetők (már nem gyártják).
(#) Gafly hozzászólása Júl 25, 2015 / 1

Idézet:
„Minek örülnétek a HE tali börzén?”

- Lányoknak, abból mindig kevés van
- Sok fórumtársaknak (kéretik korán jelentkezni!)
- Kellene akkor szerintem "észosztás". Úgy készülök, hogy tőlem lehessen kérdezni
- Van olyan is, mint ami Zsákán bebizonyosodott, hogy nem haszontalan: "Medveirtás". Azaz lehetne olyan "szamaritánus", aki "rátekintéssel" és/vagy "multiméterrel" gyógyít
- De komolyabb műszerekkel is ki lehetne vonulni
- Kezdőknek való dolgok (most a szolnoki börzén volt például pár centi (14 g) forrasztóón...
- Nagy kupac klf csavar
(#) erdgab válasza Gafly hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Idézet:
„"Medveirtás"”

Háát.... akkor én nem merek elmenni a találkozóra.
A kollégáim már vagy 25 éve a Medve nevet akasztották rám.
A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2015
(#) granpa válasza erdgab hozzászólására (») Júl 25, 2015 /

Zalaiak kivételek!
(#) SALáta hozzászólása Júl 26, 2015 /

Lesz cnc sarok is ? Én még nem tudom megyek-e , nem rajtam múlik. Én például szerszámok helyes használatában (előtolás és fordulat számítás gyári adatok alapján) tudok segíteni.
(#) Gafly válasza SALáta hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

Most hogy mondod, tegnap Szolnokon volt fából készült 3D nyomtató
Amit nem említettünk, a "Ki mit épített". Szerintem kellene ilyen asztal is.
Ott is lehet "észt osztani".
(#) q765 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

Merre volt az a 3D nyomtató? Én nemtalálkoztam vele...
(#) Gafly válasza q765 hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

Bejárat után balra. Második stand. Csináltam fényképeket, majd ha rendet raktam a kertben (és még marad utána energiám) teszek fel képeket.
(#) granpa válasza SALáta hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

Biztos lesz. Szeretünk dicsekedni.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

A zsákain egy oszcilloszkópnak örültem volna. Mindig kíváncsi vagyok a jelalakra amit alkotok.
(#) JZoli hozzászólása Júl 26, 2015 /

Én is szeretnék menni, de még nem tudom a munkabeosztásomat, így nem is regisztráltam. Viszont a hozzászólásokat olvasva az jutott eszembe, hogy a kitűzőn valami módon lehetne "jelölni", hogy az illető ebben meg abban a témában járatosabb, profibb, így az embert érdeklő témában jobban kiderülne, hogy ki is az akitől tanácsot lehetne kérni, esetleg bővebben elbeszélgetni vele a témáról.
Elég sokoldalú fórum alakult itt ki a HE oldalán, van akit a hegesztők, van akit a CNC van akit az hangtechnika, vagy éppen a kapcsolóüzemű tápok érdeklik, de itt nem akarom az összes területet felsorolni, de szerintem ez is hasznos infó lehetne.
(#) granpa válasza JZoli hozzászólására (») Júl 26, 2015 /

Tudsz a helyszínen is regisztrálni. Az ötlet jó, de elég sok 'polyhistor' van; vagy rámutat a hozzáértőre.
Következő: »»   168 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem