Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Remélem a börzébe lesz csöves cucc is. Igaz hogy a téma nekem olyan magas mint a gilisztának az eperfa de egy kis átalakítással majd megfelel a céloknak.
Sziasztok.
Volna egy kérdésem. Egyedül nem engednek el itthonról. Jönne velem az anyum és a testvérem is (kis családi vonatozás ), de őket nem érdekli a találkozó. Számukra van valami szórakozási lehetőség a környéken, ahol négyig el tudják ütni az időt? Az uszodáról és a kalandparkról tudunk, előbbi lehetséges utóbbi kizárva. A parkba be lehet menni, csak arra mászkáló járókelőként is, vagy belépőt kell venni? Vagy, hogy van ez? Gondoltunk arra, hogy bejelentem őket a találkozóra, velem bejönnek aztán sétálnak a parkban, úgy néztem van ott játszótér is, elolvasgatnak.
Szokott lenni. Szaktanács meg 'rogyásig'.
Szerintem nekik is érdekes lesz a találkozó, jöjjenek nyugodtan. Az étkezés biztosított, ha beregelnek (hosszú a nap!). Lehet sétálni, üldögélni, stb.
Én, de autóval jobb lenne. Betársulnék a költségekbe.
Szia!
nem kell aggódni. Parkba ki/be ingyen lehet jönni, közpark. Ugyan nem voltam még, az uszoda szerintem annyira nem nagy szám, de várhatóan a marha melegben népszerű. Kalandpark meg a szokásos. Ezt a többieknek is mondom: Az eddigiekhez hasonlóan hozhattok családtagot is. Nem szoktak unatkozni. Lányok általában két helyre csoportosulnak: - "Recepció" (többi lánnyal pezsgő spontán szociális élet) - "Konyha" (Zsákán is két lány volt, mindkettő Granpa mellett sündörgött, miközben hoho-val sütöttük a tarját). Szerintem itt sem lesz másként... Van a parkban étterem (és kocsma egyben, ha piálni kell ott van fagyi is). Ha "plázázni kell", akkor ott van a hátsó kijáratnál egy kisebb "komplexum". Egy buszjeggyel elérhető egy bazinagy "Soroksár, M5 mellett". Vagy két busz is bevisz a Köki terminálra... De senki sem szokott unatkozni (nem egy elvadult "kocka" társaság vagyunk).
Köszönöm neked is és Granpanak is. Bejelentem őket és lesz ami lesz.
Nekem is ez a problémám hogy nincs autó amivel tudnék menni.Jaa meg jogsi se bárr nem azzal megy
Én azt szeretném ha valaki bevállalna minket és elvisz.
Hát jó lenne.. Ha nem más meg vonat vagy busz de a busz meg sok idő..
Én már nagyon szeretnék végre eljutni a találkozóra, de a munkahely mindig közbeszólt eddig. Sajna most sem ebben az időpontban lesz a szabadság. Nagyon bízom mégis abban, hogy eljutok hozzátok.
Ha a nyugatiba érkezik valaki, akkor onnan az M3-assal elmegy a Határútig (végállomás), majd felszáll az 50-es villamosra és a Thököly utcán leszáll. Ezután a megállóval szemben lévő Városház utcán lesétál a Szélmalom utcáig. (Én így fogok menni)
Én meg imádkozok mint a misén. Ugyanis a melóhely megszűnt itt helyben és Szolnokon lesz másik. De a lakhatás most függőben van. Szóval ezen áll vagy bukik hogy tudok-e majd menni.
A metrón nem a Határ út a végállomás, hanem Kőbánya-Kispest. KöKi-n pedig ott a 136E busz, Fiatalság u. megállónál kell leszállni, és kb 5 perc séta.
Igen rosszul fogalmaztam, a villamos végállomás akart volna lenni. Bocsánat.
Nézegesd a MÁV (Elvira) menetrendet, elég jó a közlekedés (8 körül itt vagy, már 20-an leszünk), kb. 2500Ft oda-vissza.
Minek örülnétek a HE tali börzén?
Arra gondoltam, hogy itt megkérdezem, mivel az asztal mérete korlátozott, így a kisebb, ritka értékesebb dolgokkal hozakodnánk elő: -heliopot ok (GAMMA) gyári csomagolás papírokkal? -SIEMENS és /vagy EMG relék? - REMIX potik (nagyobbak)? - söntök? (műszerekhez és máshoz) -EPROM és egyéb IC -k? beépíthető GANZ műszerek, a gyártás teljes időszakából? EZ NEM HIRDETÉS! Egyszerűen nem tudjuk, hogy mi az érdekes. És mi legyen ingyen elvihető/ajándék? Ennyi elég Idézet: Annak ha már ott lennénk „Minek örülnétek a HE tali börzén?” A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2015
Jó a felsorolás, kb. ezekre lenne kapás. Ha vannak (akár rossz) már nem kell trafóid az biztos érdekelné a népet. Olyan szerelvény dolgok (apróságok), amik esetleg nem könnyen beszerezhetők (már nem gyártják).
Idézet: „Minek örülnétek a HE tali börzén?” - Lányoknak, abból mindig kevés van - Sok fórumtársaknak (kéretik korán jelentkezni!) - Kellene akkor szerintem "észosztás". Úgy készülök, hogy tőlem lehessen kérdezni - Van olyan is, mint ami Zsákán bebizonyosodott, hogy nem haszontalan: "Medveirtás". Azaz lehetne olyan "szamaritánus", aki "rátekintéssel" és/vagy "multiméterrel" gyógyít - De komolyabb műszerekkel is ki lehetne vonulni - Kezdőknek való dolgok (most a szolnoki börzén volt például pár centi (14 g) forrasztóón... - Nagy kupac klf csavar Idézet: „"Medveirtás"” Háát.... akkor én nem merek elmenni a találkozóra. A kollégáim már vagy 25 éve a Medve nevet akasztották rám. A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2015
Lesz cnc sarok is ? Én még nem tudom megyek-e , nem rajtam múlik. Én például szerszámok helyes használatában (előtolás és fordulat számítás gyári adatok alapján) tudok segíteni.
Most hogy mondod, tegnap Szolnokon volt fából készült 3D nyomtató
Amit nem említettünk, a "Ki mit épített". Szerintem kellene ilyen asztal is. Ott is lehet "észt osztani".
Merre volt az a 3D nyomtató? Én nemtalálkoztam vele...
Bejárat után balra. Második stand. Csináltam fényképeket, majd ha rendet raktam a kertben (és még marad utána energiám) teszek fel képeket.
A zsákain egy oszcilloszkópnak örültem volna. Mindig kíváncsi vagyok a jelalakra amit alkotok.
Én is szeretnék menni, de még nem tudom a munkabeosztásomat, így nem is regisztráltam. Viszont a hozzászólásokat olvasva az jutott eszembe, hogy a kitűzőn valami módon lehetne "jelölni", hogy az illető ebben meg abban a témában járatosabb, profibb, így az embert érdeklő témában jobban kiderülne, hogy ki is az akitől tanácsot lehetne kérni, esetleg bővebben elbeszélgetni vele a témáról.
Elég sokoldalú fórum alakult itt ki a HE oldalán, van akit a hegesztők, van akit a CNC van akit az hangtechnika, vagy éppen a kapcsolóüzemű tápok érdeklik, de itt nem akarom az összes területet felsorolni, de szerintem ez is hasznos infó lehetne. |
Bejelentkezés
Hirdetés |