Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Remélem a börzébe lesz csöves cucc is. Igaz hogy a téma nekem olyan magas mint a gilisztának az eperfa de egy kis átalakítással majd megfelel a céloknak.
Sziasztok.
Volna egy kérdésem. Egyedül nem engednek el itthonról. Jönne velem az anyum és a testvérem is (kis családi vonatozás ![]()
Szokott lenni. Szaktanács meg 'rogyásig'.
Szerintem nekik is érdekes lesz a találkozó, jöjjenek nyugodtan. Az étkezés biztosított, ha beregelnek (hosszú a nap!). Lehet sétálni, üldögélni, stb.
Én, de autóval jobb lenne. Betársulnék a költségekbe.
Szia!
nem kell aggódni. Parkba ki/be ingyen lehet jönni, közpark. Ugyan nem voltam még, az uszoda szerintem annyira nem nagy szám, de várhatóan a marha melegben népszerű. Kalandpark meg a szokásos. Ezt a többieknek is mondom: Az eddigiekhez hasonlóan hozhattok családtagot is. Nem szoktak unatkozni. Lányok általában két helyre csoportosulnak: - "Recepció" (többi lánnyal pezsgő spontán szociális élet) - "Konyha" (Zsákán is két lány volt, mindkettő Granpa mellett sündörgött, miközben hoho-val sütöttük a tarját). Szerintem itt sem lesz másként... Van a parkban étterem (és kocsma egyben, ha piálni kell ![]() Ha "plázázni kell", akkor ott van a hátsó kijáratnál egy kisebb "komplexum". Egy buszjeggyel elérhető egy bazinagy "Soroksár, M5 mellett". Vagy két busz is bevisz a Köki terminálra... De senki sem szokott unatkozni (nem egy elvadult "kocka" társaság vagyunk).
Köszönöm neked is és Granpanak is. Bejelentem őket és lesz ami lesz.
![]()
Nekem is ez a problémám hogy nincs autó amivel tudnék menni.Jaa meg jogsi se bárr nem azzal megy
![]()
Én azt szeretném ha valaki bevállalna minket és elvisz.
Hát jó lenne.. Ha nem más meg vonat vagy busz de a busz meg sok idő..
Én már nagyon szeretnék végre eljutni a találkozóra, de a munkahely mindig közbeszólt eddig. Sajna most sem ebben az időpontban lesz a szabadság. Nagyon bízom mégis abban, hogy eljutok hozzátok.
Ha a nyugatiba érkezik valaki, akkor onnan az M3-assal elmegy a Határútig (végállomás), majd felszáll az 50-es villamosra és a Thököly utcán leszáll. Ezután a megállóval szemben lévő Városház utcán lesétál a Szélmalom utcáig. (Én így fogok menni)
Én meg imádkozok mint a misén. Ugyanis a melóhely megszűnt itt helyben és Szolnokon lesz másik. De a lakhatás most függőben van. Szóval ezen áll vagy bukik hogy tudok-e majd menni.
A metrón nem a Határ út a végállomás, hanem Kőbánya-Kispest. KöKi-n pedig ott a 136E busz, Fiatalság u. megállónál kell leszállni, és kb 5 perc séta.
Igen rosszul fogalmaztam, a villamos végállomás akart volna lenni. Bocsánat.
Nézegesd a MÁV (Elvira) menetrendet, elég jó a közlekedés (8 körül itt vagy, már 20-an leszünk), kb. 2500Ft oda-vissza.
Minek örülnétek a HE tali börzén?
Arra gondoltam, hogy itt megkérdezem, mivel az asztal mérete korlátozott, így a kisebb, ritka értékesebb dolgokkal hozakodnánk elő: -heliopot ok (GAMMA) gyári csomagolás papírokkal? -SIEMENS és /vagy EMG relék? - REMIX potik (nagyobbak)? - söntök? (műszerekhez és máshoz) -EPROM és egyéb IC -k? beépíthető GANZ műszerek, a gyártás teljes időszakából? EZ NEM HIRDETÉS! Egyszerűen nem tudjuk, hogy mi az érdekes. És mi legyen ingyen elvihető/ajándék? Ennyi elég ![]() Idézet: Annak ha már ott lennénk„Minek örülnétek a HE tali börzén?” ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2015
Jó a felsorolás, kb. ezekre lenne kapás. Ha vannak (akár rossz) már nem kell trafóid az biztos érdekelné a népet. Olyan szerelvény dolgok (apróságok), amik esetleg nem könnyen beszerezhetők (már nem gyártják).
![]() Idézet: „Minek örülnétek a HE tali börzén?” - Lányoknak, abból mindig kevés van ![]() - Sok fórumtársaknak (kéretik korán jelentkezni!) - Kellene akkor szerintem "észosztás". Úgy készülök, hogy tőlem lehessen kérdezni - Van olyan is, mint ami Zsákán bebizonyosodott, hogy nem haszontalan: "Medveirtás". Azaz lehetne olyan "szamaritánus", aki "rátekintéssel" és/vagy "multiméterrel" gyógyít ![]() - De komolyabb műszerekkel is ki lehetne vonulni - Kezdőknek való dolgok (most a szolnoki börzén volt például pár centi (14 g) forrasztóón... - Nagy kupac klf ![]() Idézet: „"Medveirtás"” Háát.... akkor én nem merek elmenni a találkozóra. ![]() A kollégáim már vagy 25 éve a Medve nevet akasztották rám. A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2015
Lesz cnc sarok is ? Én még nem tudom megyek-e , nem rajtam múlik. Én például szerszámok helyes használatában (előtolás és fordulat számítás gyári adatok alapján) tudok segíteni.
Most hogy mondod, tegnap Szolnokon volt fából készült 3D nyomtató
![]() Amit nem említettünk, a "Ki mit épített". Szerintem kellene ilyen asztal is. Ott is lehet "észt osztani".
Merre volt az a 3D nyomtató? Én nemtalálkoztam vele...
Bejárat után balra. Második stand. Csináltam fényképeket, majd ha rendet raktam a kertben (és még marad utána energiám) teszek fel képeket.
A zsákain egy oszcilloszkópnak örültem volna. Mindig kíváncsi vagyok a jelalakra amit alkotok.
Én is szeretnék menni, de még nem tudom a munkabeosztásomat, így nem is regisztráltam. Viszont a hozzászólásokat olvasva az jutott eszembe, hogy a kitűzőn valami módon lehetne "jelölni", hogy az illető ebben meg abban a témában járatosabb, profibb, így az embert érdeklő témában jobban kiderülne, hogy ki is az akitől tanácsot lehetne kérni, esetleg bővebben elbeszélgetni vele a témáról.
Elég sokoldalú fórum alakult itt ki a HE oldalán, van akit a hegesztők, van akit a CNC van akit az hangtechnika, vagy éppen a kapcsolóüzemű tápok érdeklik, de itt nem akarom az összes területet felsorolni, de szerintem ez is hasznos infó lehetne. |
Bejelentkezés
Hirdetés |