Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ehhez már nem is merek megjegyzést fűzni.
![]()
A 'nick' név van a kitűzőn, mert úgy tudjuk a fórumról azonosítani egymást. Én ráírtam a (kereszt) sajátomat is (már csak, hogy ne kérdezgessék).
Újabb kérdés: kocsival be lehet menni? Vinnék többmindent, nem szeretném messziről cipelni.
Én Szolnoki vagyok. Apropó: 6 óra 5 perckor indul Szolnokról vonat és nem akarok egyedül menni. Akinek megfelel azzal a bejáratnál gyülekező és együtt megyünk tovább. Piros pulcsit veszek fel hogy felismerjenek. 5 óra 58-ig fogok várni, utána a megállóba várok.
Neked a 12 voltos ventit viszem, az lesz a legkisebb teher.
![]()
Be lehet, úgy hordjuk be az üstházat, kaját, vizet, stb.
A 6:22-essel sem késel el semmiről (-150Ft)
Én Már a vonaton leszek! Viszem a foglalatot.
Azért nemmuszály pirosat felvenni. Szerintem kékben is felismernek. Mármondjuk ha elemlámpával hadonászol, akkor sötétebbet is felvehetsz.
![]()
Eddig szó se volt teniszpályáról. Végre egy hely, ahol kiismerném magam.
Zalaegerszegről jövök kocsival, ha valaki a környékről jönne akkor még van hely.
Indulás reggel 5 körül, haza meg hangulattól függően, de mindenképp aznapi hazaérkezés a terv. privátban lehet érdeklődni kérdésem: hol lehet/érdemes parkolni? A kertben lehet?
Eddig ITT lehetett megállni. Remélem most is be lehet oda állni.
De kipakolás idejére beljebb is mehettünk. A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2015
Gulyást én sok kenyér félével szoktam enni. Kenyér, kifli, zsömle - ilyesmik is vannak a büfében, vagy lesz mellé, vagy készüljek rá, hogy helyi közértből vigyek magammal eleget?
Már csak kettőt kell aluszni...
![]() Az elsőt el is kezdem.
Sziasztok! Jelentkeztem az idei találkozóra egyik barátommal hogy mennénk de betegség miatt nem fogok tudni részt venni rajta, nem tudom ilyenkor hogy lehet ki húzatni magunkat a jelentkezett emberek listájából, segítséget előre is köszönöm.
![]()
Szerintem elég hogy itt jelezted. Köszönjük hogy szóltál és jobbulást!
Szia viszek egy erősítőt is
![]() ![]()
Erősítő az lesz, csak nincs mikrofon bemenete, a keverőknek meg általába szokott lenni. Szóval egy fél napra aki jön és hozna magával jó lenne. RCA kimenete legyen, a mikrofoné pedig 6.3 Jack bemenet.
Eddig úgy volt, hogy tudok kölcsön kérni, de az is kölcsön lett már adva...
Egy logisztikai kérdésben segítsetek legyetek szívesek: a börzés/asztalos rész az alapban mennyire árnyas hely? Érdemes vinnem valamiféle napfényvédő sátortetőt, hogy ne égessen szét a nap? Kocsival oda lehet állni arra az időre, amíg kipakol az ember? Mennyire van messze onnan az ingyen elvihető dolgok helye? Csak azért, mert elég sok jó dolgot viszek ki ajándéknak (aki korán jön, izgalmas cuccokat "marhat el" ebből) és derekamat nem amortizálnám le teljesen. Remélem nem kérdeztem túl sokat, köszi szépen.
Jelentkezettek listáját hol lehet megnézni, már ha meglehet.
![]()
A börzés asztalok általában árnyékba helyezhetők, vagy ha a földre pakolsz, kereshetsz árnyékot. Érdemes korábban érkezni....
Az" ingyen elvihető" asztal néhány métren belül, szóval közel van. Autóval eddig mindig közel lehetett menni-kb20méter-a pakolás idejére, azután távolabb lehet parkolni...
2-3 oldallal visszább ott van.Megnézted már a bicikli utat?
Holnap találkozó! Végre. Bár egy kicsit ideges vagyok, mint mindig ha valami új dolog kezdődik. Legjobban a tegeződéstől félek, cserkésztáborokban is az a legfurább.
Idézet: „Szombat reggel 8:15 - 8:30 között a Kelenföld pu.-nál lévő posta elött esetleg fel tudok venni 2-3 tagot ha van rá igény. Csak akkor leszek ott ha visszajelez akinek kell a lehetőség.” Ezek szerint senki nem jön Kelenföldi Pu felöl?
Értem, köszi, akkor remélem a legjobbakat.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |